C44

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : C44
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.556.515

Publication

29/01/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 71.9

ui

V beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr :05-11/1 , .F56, 51ç Benaming

(voluit) : C44

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LIERENHOEK 5 - 9570 LIERDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Op heden, 15 januari 2014., zijn de partijen :

1 Cedric De Vleeschauwer geboren op 3 april 1984 wonende Lierenhoek 5 te 9570 Lierde .

2 Patrick De Vleeschauwer geboren op 31 oktober 1958 wonende Termergelstraat 2 te 9660 Brakel

overeengekomen

vanaf 15 januari 2014 een vennootschap onderfirma op te richten onder de naam 'C44'

-voor een onbepaalde duur -met een kapitaal van 100 Euro

De partijen verklaren en erkennen dat volgend kapitaal, 100 Euro, is ingebracht

-100 EURO in 100 aandelen, door storting op de bankrekening van de vennootschap, 99 ¬ werd ingebracht door Cedric De Vleeschauwer en 1 ¬ door Patrick De Vleeschauwer

Artikel 1. Naam

De vennootschap is opgericht onder de naam 1C44'

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 15 januari 2014. De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing, Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met in achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. Zetel

De vennootschap is gevestigd te Lierenhoek 5 te 9570 Lierde. De maatschappelijke zetel kan met een unanieme beslissing van de vennoten verplaatst worden in België binnen het nederlandse taalgebied.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als buitenland:

- Aan- en verkopen van alle goederen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

IYIII~IIIIIIIIIIIIV

" 14028669*

Oudenaarde

Z 0 JAN. 2014

Griffie

* A.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwikkelen van webshops, websites en IT applicaties

- Het uitbaten van webshops

- Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formailiteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy, en alles wat daarmee

rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

- het uitbaten van een 'bed and breakfast', verhuren van vakantiewoning en bijhorende diensten.

- het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

- het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer; leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

- Het optreden als bemiddelaar, agent, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen, en optreden als tussenpersoon in de handel van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden transacties en activiteiten.

- De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn.

- Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor ale kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan,

- De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan,

- Voor eigen rekening:

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verachtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelnemingen, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

* Het uitoefenen van het beroep als projectontwikkelaar met onder onder meer het ontwikkelen van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten en verkavelingen van terreinen.

* Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter met onder meer het laten bouwen, verbouwen, renoveren, oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten, beheren en onderhouden van onroerende goederen, en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen voor eigen rekening of voor rekening van derden in binnen-en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100 EURO.

Artikel 6. Overdracht van een participatie

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde

r , rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één van de partijen een deskundige aan, De afkoop moet in elk

geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 7. Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder worden voor de duur van de vennootschap benoemd

Cedric De Vleeschauwer geboren op 3 april 1984 wonende Lierenhoek 5 te 9570 Lierde

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Arrtikel 8 : Bezoldiging

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van haar kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 9. Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, hierbij ais college optredend.

De zaakvoerder kan gevolgmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11.Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 12. Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar op plaats en datum te bepalen door de zaakvoerder.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, kwijting van de zaakvoerder.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 13.Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als het percentage dat hij bezit in het kapitaal.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

Artikel 14. Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op eenendertig december van ieder jaar.

7 r~

Voorbehouden `aan h Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de'

jaarrekening op.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf oprichting en eindigt op 31 december 2014

Artikel 15. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening

gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering,

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder, die op het tijdstip van de ontbinding in functie is

van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 186 en 187 van het wetboek van

vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aandeel aandelen.

Artikel 16. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen ln rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

Overgangsmaatregelen

Er wordt volmacht gegeven aan `Accountantskantoor Fiscaal Consult Bvba' met zetel te Geraardsbergen, Astridlaan 140 voor het registreren van de oprichtingsakte, de publicatie in het Belgisch staatsblad, inschrijving in de Kruispunt Bank voor Ondernemingen en aanvraag van het BTW-nummer.

Aldus opgemaakt te Lierde op 15 januari 2014 in zoveel originelen ais er betrokken partijen zijn en elke partij verklaart in het bezit te zijn van één origineel.

Cedric De Vleeschauwer Patrick De Vleeschauwer

Vennoot/zaakvoerder Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C44

Adresse
LIERENHOEK 5 9570 LIERDE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande