CAATROO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CAATROO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 634.759.684

Publication

11/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wed 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ARIFFIF RFCH-fTRANK VAN

KOOPHANDEL GENT

31JUU2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Stationsstraat 28 bus 0101 - 9280 LEBBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 18 mei 2015, geregistreerd te Dendermonde 1, kantoor der registratie dd. 09 juli 2015, boek 198, blad 02, vak 04, acht bladen, geen verzendingen - ontvangen 50,00 euro (vijftig euro). De Adviseur-Ontvanger (get.)

Het jaar tweeduizend en vijftien.

op 18 mei.

zijn verschenen :

De Heer TROCH Paul, geboren op 10 januari 1955 te Wieze, wonende te Stationsstraat 28 bus 0101, 9280 Lebbeke, N.N. 55.01.10-271-09;

Mevrouw CAME Lutgarde, geboren op 19 januari 1958 te Wieze, wonende te Stationsstraat 28 bus 0101, 9280 Lebbeke, N.N. 58.01.19-346-18;

die verklaren bij onderhandse akte een vennootschap onder firma op te richten en dit met in acht name van de hierna vermelde modaliteiten en statuten :

art. 1 BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam 'CAATROO'.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Stationsstraat 28 bus 0101, 9280 Lebbeke. Hij kan ten allen

tijde naar elke andere plaats In België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van "

beheer of door de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of,door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

i

Ondernemingsnr: 6.54 Ge-1 Benaming

(voluit) : CAATROO

(verkort)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnen- als buitenland:

-Koerierdienst. Distributie en aflevering van poststukken. Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes waarbij gebruikt kan gemaakt worden van diverse takken van vervoer.

- Groot- en kleinhandel in kleding en uitzet; confectie voor heren en dames, kinderkleding, mercerieartekelen. Dit alles in de ruimste betekenis te nemen..

-Tussenpersoon in de handel.

Bijstand aan bedrijven die hetzelfde of een gelijkaardig doel hebben, en dit op gebied van exploitatie, commercialisatie, administratie, marketing en andere.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Ze mag daarbij overgaan tot aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen

art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt als voor een wijziging van de statuten.

art. 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op 100,00 Euro gesplitst in 100 maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

art. 6 - SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt onderschreven :

De Heer TROCH Paul, verschijner sub.1

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw CAMI Lutgarde, verschijner sub.2

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en het totale maatschappelijke kapitaal uitmaken

art.17 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken.

Voor- De duur van het mandaat wordt vrij door de algemene vergadering bepaald. De uittredende zaakvoerder wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







De heer TROCH Paul en mevrouw CAMI Lutgarde worden tot zaakvoerders benoemd. Hun mandaat is onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist.

art.23- BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht voile dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizend en zestien, en dit om de balans en resultatenrekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de zaakvoerders en commissarissen decharge te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge art.27 - MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar op heden aanvangen en op één en dertig december tweeduizend en vijftien eindigen.

art.34 - VOLMACHT

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw VAN DOREN Martine, bediende, wonende te Winkelstraat 67, 2890 Sint-Amands, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid dé activering van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten.

Gedaan te Lebbeke op de maatschappelijke zetel en op datum als ten hoofde vermeld.

Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte.

TROCH Paul

Zaakvoerder

CAMI Lutgarde

Zaakvoerder















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAATROO

Adresse
STATIONSSTRAAT 28, BUS 0101 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande