CAELBERG MOORSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAELBERG MOORSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.817.896

Publication

21/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-01-2015

Griffie

*15301256*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568817896

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CAELBERG MOORSEL

(verkort) :

/

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"CAELBERG MOORSEL"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 9310 Moorsel, Pachting 14

Ondernemingsnummer: nog in te schrijven

UITTREKSEL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lien Couck te Aalst op 16 januari 2015, dat de heer DE COSTER Mathias Karel Andrea, geboren te Gent op 13 augustus 1989, nationaal nummer 89.08.13117.60, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 9070 Heusden, Blauwesteenstraat 57, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht met de benaming "CAELBERG MOORSEL", waarvan de zetel gevestigd wordt te 9310 Moorsel, Pachting 14, en waarvan het kapitaal VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 55.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25) elk.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer DE COSTER Mathias Karel Andrea, wonende te 9070 Heusden, Blauwesteenstraat 57, titularis van tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen.

Totaal : tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 55.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE53 0689 0170 4953, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BELFIUS BANK NV. Een bankattest, gedateerd op 15 januari 2015, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming  CAELBERG MOORSEL .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9310 Moorsel, Pachting 14.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- De uitbating, het beheer, het verhuur en de inrichting van een hotel, bed & breakfast, drankgelegenheden, banketbakkerij, verbruikssalons, broodjeszaak, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en

Onderwerp akte :

Pachting 14 9310 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd, zoals onder andere het verhuren van zalen.

- De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

- De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in allerhande voedingswaren en toebehoren.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel  vastgoedmakelaar vallen.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 55.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd (2.200) aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25) elk.

VENNOTEN EN REGISTER DER VENNOTEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere

zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag

volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats

rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de

bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te

verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

TOEZICHT

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde donderdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: voornoemde heer DE COSTER Mathias Karel Andrea, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, LEADSERVICE Comm. V., ondernemingsnummer 0821.029.477, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Stationsstraat 173, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Lien Couck. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Staatsblad

Coordonnées
CAELBERG MOORSEL

Adresse
PACHTING 14 9310 BAARDEGEM

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande