CALIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CALIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.707.110

Publication

23/10/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

w

*13161 23*

uhlu

G `r R H 1 ITDANK

1 4 OKT, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsn r : 0873.707.110

Benaming (voluit) : CALIET

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Zetel : Nieuwe Baan 135

9111 Belsele

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar, jaarvergadering, aanpassing statuten

Uit een akte van notaris Michel Van der Auwermeulen te Beveren dd. 24/09/2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caliet" met zetel te 9111 Belsele, Nieuwe Baan 135, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Beslissingen

besluitvorming statutenwijziging

Eerste beslissing  verlenging huidig boekjaar

;; De algemene vergadering beslist het huidige boekjaar, dat is aangevangen op één oktober;

tweeduizend en twaalf, te verlengen tot dertig juni tweeduizend en veertien.

Tweede beslissing  wijziging van het boekjaar

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, om het te laten lopen van één juli tot!

dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Dientengevolge beslist de vergadering om de tekst van artikel 21 van de statuten te schrappen, en te;

vervangen door de hierna volgende tekst

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar."

Derde beslissing  wijziging datum en tijdstip algemene vergadering

De algemene vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen, om deze vast te; :I stellen op de tweede donderdag van de maand december, om twintig uur.

Dientengevolge beslist de vergadering om de eerste zin van artikel 18 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"leder jaar, de tweede donderdag van de maand december, om twintig uur, moet een jaarvergadering gehouden worden op de zetel of op gelijk welke andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven."

Vierde beslissing -- opdracht tot coördinatie en machtiging bestuursorgaan

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder voor de uitvoering van dei voorgaande beslissingen.

Vijfde beslissing  volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en. handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 12.01.2015 15007-0181-017
01/03/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 9 7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

2 0 FEB 2013

DENDERMONDE

Luik BÁ;`

lowegpm

Ondernemingsnr: i3E0873_707.110

Benaming (voluit) : GALET

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rood kruisstraat 24

9220 Hamme

Onderwerp akte : ;?

KAPITAALVERHOGING (In geld), KAPITAALVERHOGING (in natura) iF VERPLAATSING ZETEL, WIJZIGING DOEL, AANPASSEN STATUTEN

Uit een akte van notaris Michel Van der Auwermeulen te Beveren dd, 31/01/2013 blijkt dat;; de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid "CALIET" met zetel te 9220 Hamme, Roodkruisstraat 24 met éénparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Beslissingen

Eerste beslissing -°- Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergaderring beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: Nieuwe Baan 135 te 9111 Belsele.

Tweede beslissing -- Wijziging van het doel van de vennootschap

...zodat de tekst van artikel 3 van de statuten voortaan zal luiden als volgt

`De vennootschap heeft tot doel, Zowel in België als in het buitenland:

de import, de export, de groothandel en de kleinhandel in diverse producten van de textiel- en ledernijverheid en alle hiermee aanverwante modeartikelen, waaronder, zonder limitatief teijn, schoeisel, tassen, reisartikelen (met inbegrip van reiskoffers en rugzakken), kleding en kledingaccessoires (met inbegrip van sokken en kousen, handschoenen, riemen, hoeden en regenschermen), fantasie-, bijouterie- en mercerieartikelen, alsook alle mogeljke onderhouds- en herstellingsproducten met betrekking tot textiel- en ledenproducten (met inbegrip van veters, schoensmeer, verf, borstels, inlegzolen) en alles wat enigszins in verband kan gebracht worden met de textiel- en ledernijverheid in de ruimste

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

° De vennootschap kan onder meer, zonder dat navo Bende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, :; financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan fde verwezenli king ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging,inbreng off tsie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke ivrze

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voîr-

behouden aan hét Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hefelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand eau kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachthouder, mandataris of vert Eenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan ijch borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin lij een belang buit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of andersijns."

Derde beslissing  Kapitaalsverhoging

3.1. Kapitaalverhoging (bedrag  Aandelen)

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en vijf duizend euro (¬ 105.000,00) zodat het kapitaal zal verhoogd worden van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) tot honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00).

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend en vijftig (1.050) nieuwe kapitaalsaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk integraal volgestort worden.

3.2. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

"

1. Kapitaalverhoging (door inbreng in geld)

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven: BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door haar vennoot Filip Cobert, bedrijfsrevisor werd op 23 januari 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Caliet om verslag uit te brengen ingevolge art, 313 van het Wetboek van vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk een gedeelte van een schuldvordering voor een bedrag van 25.000,00 EUR.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA Caliet verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

mod 11.1

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 250 aandelen van de BVBA

Calietis-louter-vanuilfinancieel-standpunt,niet-verantwoordbaar;-De verstrekte-vergoeding. dient -

op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 97.7

echter beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële saneringspolitiek van de BVBA Caliet.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Melle, 29 januari 2013

Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

i3 ~iás sTellinc

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in speciën ten bedrage van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00) en door inbreng in natura ten bedrage van (¬ 25.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) op honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) kapitaalaandelen zonder nominale waarde

Vierde beslissing  Statutaire bepalingen aangaande overdracht van aandelen

Vijfde beslissing - (Her)formulering van de statutaire bepalingen aangaande het bestuur van de vennootschap

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande het bestuur van de vennootschap te herformuleren in die zin dat een zaakvoerder de bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur niet kan overdragen aan bijzondere lasthebbers.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de voorlaatste zin van artikel 13 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

`7-Iet bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragers aan elke persoon die ~i bekwaam zou achten."

Zesde beslissing - (Her)formulering van de statutaire bepalingen aangaande de bestuursbevoegdheden

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de bestuursbevoegdheden te herformuleren in die zin dat ook alle handelingen welke een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000) overschrijden de voorafgaandelijk machtiging van de algemene vergadering vereisen. Bovendien zal deze machtiging door de algemene vergadering verleent worden met goedkeuring van drie vierden (3/4) van de stemmen van de voltallige algemene vergadering.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de derde alinea van artikel 14 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"Volgende handelingen vereisen de voorafgaande raadpleging en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering rvaamp alle'

vennoten aanwezig/ vertegenwoordigd gijn, beslissend met een drie vierden (3/4) meerderheid:

het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop

het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft

alle handelingen die het bedrag van vijfduizend euro (6'5.000) overschrijden."

Zevende beslissing - (Her)forrnulering van de statutaire bepalingen aangaande het toezicht op de vennootschap

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande het toezicht van de vennootschap te herformuleren in die zin dat elke vennoot inzage kan eisen van de boekhouding en de notulen van de vennootschap en dit ter plaatse op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de laatste zin van artikel 17 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

`Hij mag inzage eisen van de boekhouding en de notulen van de vennootschap en dit op de maatschappelijke zetel van de vennootschap."

Achtste beslissing » Vervanging van de woorden "een wettelijk erkende accountant" door "een extern accountant" in artikel 17 van de statuten

De algemene vergadering beslist om in artikel 17 van de statuten de woorden "een wettelijk erkende accountant" te vervangen door "een extern accountant".

Negende beslissing - (Her)formulering van de statutaire bepalingen aangaande de benoeming van de vereffenaars

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de benoeming van vereffenaars te wijzigen in die zin dat de algemene vergadering steeds uitdrukkelijk één of meerdere vereffenaars zal aanduiden en dat deze vereffenaars pas in functie treden na homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om artikel 26 van de statuten aan te vullen met de hierna volgende tekst

`De vereffenaar(s) zal/ zullen pas in functie treden nadat en/ han benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel ir gehomologeerd"

Tiende beslissing - (Her)formulering van artikel 28 van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel 28 van de statuten te herformuleren als volgt:

`Alle ,aakvoerders, vennoten, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht woonplaats te kieren in de zetel van de vennootschap snaar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de vennootschap."

Elfde beslissing - Opdracht aan de notaris tot coördinatie van de statuten  machtiging aan het bestuursorgaan

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoordineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan hat Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

behouden aan hët Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Twaalfde beslissing - Volmachten

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer David Franssens, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel

(get.) Michel Van der Auwermeulen, notaris

Neergelegd samen met de gecoördineerde statuten..

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.01.2013, NGL 19.02.2013 13039-0092-013
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12098-0560-013
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 28.04.2011 11091-0087-013
29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 28.04.2010 10099-0176-013
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 12.03.2009, NGL 03.04.2009 09101-0283-012
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 27.03.2008, NGL 22.04.2008 08110-0246-013
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 08.03.2007, NGL 29.03.2007 07106-3842-014
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.01.2016, NGL 21.01.2016 16023-0302-015
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 30.01.2017 17034-0114-015

Coordonnées
CALIET

Adresse
NIEUWE BAAN 135 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande