CALLAS CONFITURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CALLAS CONFITURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.864.349

Publication

27/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

Ondernemingsnr : 06130 " S?::>61/ .3(8

Benaming (voluit) : CALLAS CONFITURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dok Zuid 22

9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof GHEERAERT te Gent, Drongen, op 13/11/2012 (ter registratie neergelegd) dat mevrouw DEPOORTER Karin Angèle Magdeleine, geboren te Gent op 2510311971, rijksregister nummer 71.03.25-002.81, wonende te 9000 Gent, Pijndersstraat 18,een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de volgende kenmerken

NAAM : CALLAS CONFITURE.

ZETEL : 9000 Gent, Dok Zuid 22.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam, voor eigen rekening of voor derden:

De productie van confituur, choco, zoetwaren en alle aanverwante artikelen. De commercialisatie, groot- en kleinhandel en import en export van bovenvermelde producten, Tevens heeft de vennootschap als sociaal doel het aanwerven van werkzoekenden uit kansarme groepen en het zorgen voor adequate begeleiding binnen de onderneming. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden niet het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten. Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. De vennootschap Kan zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan zowel in België als in het buiteland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. AI deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde kapitaal werd gedeeltelijk volgestort in geld op een bijzondere rekening bij de "BNP Paribas Fortis", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLAS CONFITURE" met de vermelding "in oprichting",

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1II II 1111111 IIII~IIIIII III II

*izieaoia*

behr

aar

Beti Staa

r

NEERGELEGD



16 NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPl1ANDELrTgfENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.,Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de eerste juni te 19 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

Aanstelling zaakvoerder(s) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen mevrouw Depoorter Karin tot zaakvoerder aan te stellen en tot die functie te benoemen. De voornoemde mevrouw Depoorter Karin verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Volmacht : De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHYSEL EN DE LOMBAERDE" , niet zetel te 9051 Gent-Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1099, die beschikt over het recht van substitutie, tot het verrichten van alle noodzakelijke formaliteiten ten aanzien van de diverse fiscale administraties en ten aanzien van de kruispuntbank van ondernemingen via een ondernemingsloket.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lealktuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CALLAS CONFITURE

Adresse
DOK ZUID 22 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande