CALLEBAUT & VAN THIENEN ADVOCATEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CALLEBAUT & VAN THIENEN ADVOCATEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.969.142

Publication

02/07/2012
ÿþ,19e90î~~s&

~

MOID 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ INNlllalllltlllllllll

.~- >iaiis~sz*

111

GRIFFIE. ,:I EC.l-tT LANK

VAN K.0C91-1:a;-.iDCt_

2 1 10r11 2012

Gtiffia

DENf}F-s=,;,:xl~~Nniz'

Ondernemingsnr. ; 0837969142

Benaming (voluit) : Callebaut & Van Thienen Advocaten

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Leo de Béthunelaan 119, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerplen) akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Op verzoek van de zaakvoerders wordt conform art. 1 en art. 6 van de statuten de maatschappelijke zetel vanaf 1 juli 2012 verplaatst naar het volgende adres:

Keppestraat 119

9320 Erembodegem

bvba Advocatenkantoor Callebaut & Partners bvba Advocatenkantoor Annette Van Thienen

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011
ÿþOp de laatste blz. van t.uik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11118155

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

GRIFFIE RECHTBAN:4

VAN KOOP-RA,V©rL

1 a 2011

DENt7ERN+oIVDE

Griffie

Ondemerningsnr.: $ 31.. '369 . /iy 2-Benaming (voluit) : Callebaut & Van Thienen Advocaten

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Leo de Béthunelaan 119, 1° verdiep 9300 Aalst

Onderwerp akte :

Tussen de ondergetekenden:

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Advocatenkantoor Callebaut & Partners, KBO nr. 0478.486.350, met zetel te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan 119, 1° verdie p,

2. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Advocatenkantoor Annette Van Thienen, KBO nr. 0821.749.950, met zetel te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan 119, 1° verdiep,

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht, genaamd "Callebaut & Van Thienen Advocaten", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan 119, 1° verdiep

STATUTEN

ARTIKEL 1: Vorm  naam - zetel

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma. Ze draagt de naam: "Callebaut & Van Thienen Advocaten"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan 119, 1° verdiep.

ARTIKEL 2: Oprichters

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Advocatenkantoor Callebaut & Partners, KBO nr. 0478.486.350, met zetel te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan 119, 1° verdiep,

9 td7iC - vervoig

2. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Advocatenkantoor Annette Van Thienen, KBO nr. 0821.749.950, met zetel te 9300 Aalst, Leo de Béthunelaan 119, 1° verdiep,

r ,' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitbaten van een advocatenpraktijk, het verlenen van juridisch advies en bijstand, het aanvaarden van gerechtelijke mandaten, alsmede elke andere activiteit welke op de uitoefening van het beroep van advocaat betrekking heeft en toegelaten is door de Orde van Advocaten, waartoe de zaakvoerders van de vennoten behoren; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen; het organiseren van en deelnemen aan seminaries en studiedagen, alsook het publiceren van artikels en boeken van juridische aard en het verstrekken van alle onroerende en roerende voordelen aan haar vennoten en/of aan de zaakvoerders, die de vennootschap nuttig acht, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken en alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, alles in de meest uitgebreide zin, en dit voor zover deze verrichtingen verenigbaar zijn met de deontologische bepalingen van de balie waartoe de zaakvoerders van de vennoten behoren.

" Enkel de zaakvoerders zijn bevoegd om de aard en reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 5.000,00 (vijfduizend) EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen die elk 1/100Ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters

1. door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Advocatenkantoor Callebaut & Partners, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd) EUR in ruil voor 50 (vijftig) aandelen.

2. door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Advocatenkantoor Annette Van Thienen, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd) EUR in ruil voor 50 (vijftig) aandelen.

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lek D - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren deze inbreng bij de oprichting van de vennootschap volledig te volstorten, aldus beschikt de vennootschap vanaf haar oprichting over een kapitaal van 5.000,00 EUR.

ARTIKEL 6: Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het; college van zaakvoerders vormen 'het bestuur' van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder of vennoot vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden. Voor alle handelingen welke een bedrag van vijfduizend euro overschrijden is de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist.

Bij de oprichting worden voor onbepaalde duur als niet statutaire zaakvoerder benoemd:

1. de bvba Advocatenkantoor Callebaut & Partners, voornoemd, met als vast vertegenwoordiger de heer Kristof Callebaut

2. de bvba Advocatenkantoor Annette Van Thienen, voornoemd, met als vast vertegenwoordiger mevrouw Annette Van Thienen

De zaakvoerders, of de zaakvoerders hiervan, moeten advocaat zijn.

ARTIKEL 7: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

ARTIKEL 8: Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, de tweede dinsdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag aan wettelijke feestdag is zal de jaarvergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 9: Overige deontologische bepalingen

Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding tot de vennootschap niet alleen tot de strikte naleving van de vennootschapsrechtelijke verplichtingen opgelegd door de wet, de statuten en de eventuele interne reglementen van de vennootschap, doch tevens tot naleving van de beroepsregels en de plichtenleer opgelegd door de Orde van Advocaten.

De regels van het reglement van de Orde van Advocaten van Dendermonde zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. In geval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden.

De vennoten van de vennootschap mogen geen belangen behartigen die met elkaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eP

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Lu vervolg

tegenstrijdig zijn.

Indien (de zaakvoerder van) een vennoot geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden ' van de uitoefening van zijn rechten als vennoot of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de overige vennoten om de geschorste advocaat uit te sluiten. indien een vennoot bij beslissing van de overheid van de Orde het bevel ontvangt uit de vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden bij arbitrage door de Stafhouder van de Balie van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is of door één of meerdere door hem aangeduide scheidsrechters.

Ingeval advocaten van verscheidene balies bij het geschil betrokken zijn zal de aanduiding geschieden in gemeen overleg tussen de Stafhouders van de betrokken balies.

In geval van ontbinden van de vennootschap, uittreden of uitsluiting van een vennoot, zal de verdeling van de dossiers uitsluitend geregeld worden naar wens van de cliënt.

ARTIKEL 10: Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 september 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Gedaan te Aalst op 15 juli 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CALLEBAUT & VAN THIENEN ADVOCATEN

Adresse
LEO DE BETHUNELAAN 119 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande