CALLEBAUT LIEVEN-HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CALLEBAUT LIEVEN-HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.555.183

Publication

23/09/2013
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

f ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : j . g S S 'l .

Benaming (voluit) : CALLEBAUT LIEVEN-HUISARTS

~V Á~ ®~~MÁ~~ll71~t-K

1 2 SEP 2013

pEi~1DE pE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules De Brouwerpark, 20

9220Hamme

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 10.09.2013, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTER

De heer CALLEBAUT Lieven Jan Luk Marleen, geboren te Dendermonde op 14 februari 1979 (NN 790214-017-72), wettelijk samenwonend met mevrouw Rinaldi Manuele, wonende te 9220 Hamme, Jules De Brouwerpark, 20.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De verschijner-oprichter verklaart op al deze aandelen in te schrijven in geld voor het totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem 186 aandelen werden toegekend.

Het kapitaal wordt volstort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400¬ ) euro door de verschijner-oprichter.

Blijft nog te volstorten indien dit zou opgeeist worden het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200¬ ) euro.

STATUTEN

HOOFDSTUK 1: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL I : VORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Professionele Burgerlijke

Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en draagt de naam "CALLEBAUT LIEVEN - HUISARTS". ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9220 Hamme, Jules De Brouwerpark, 20.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in-naain en voor rekening van de vennootschap,'met inachtnarne'van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

Op de Ieratste blz v2' Onk vetmelder, Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hein) van de t;erseto)nCCer:`? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteQQenwo,roigen

Verso Naam en hanutekentng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen, afgesloten worden ..

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doei, de aan- en verkoop van en het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In verband met dit investeringsbeleid zullen de vennoten dezelfde regels van beraadslaging en besluiten in acht nemen als vermeld in artikel 286 van het wetboek van vennootschappen.

De beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap is opgericht op heden voor een onbeperkte duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van de stukken overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

HOOFDSTUK II: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde, welke elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ARTIKEL 6 :

De aandelen zijn steeds op naam; De aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en voldoende aan de voorwaarden waaraan een vennoot dient te voldoen zoals bepaald in artikel 6 van onderhavige statuten, die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De aandelen zijn t.o.v. de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden (voorwaarden waaraan moeten voldaan worden volgens art.6 van onderhavige statuten.)

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1, nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

HOOFDSTUK III: AANSPRAKELIJKHEID, SCHORSINGEN

ARTIKEL 12:

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. Zowel de arts als de vennootschap dienen verzekerd te zijn.

ARTIKEL 13:. "

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest zijn recht op enig ereloon. De geschorste arts mag gedurende de straftijd geen vervanger aanstellen. Het verbod de geneeskunde uit te oefenen ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de Provinciale Raad waarbij deze arts ingeschreven is.

Op de laatste biz v7 .:yjF B vermelden Recto , Naam en hoedarligheod van de instrumente! ende notais hetze! van de persoroKsienr bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van oeroen te vertegenitoorasgen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

v mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 14:

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle Artsen-vennoten over. ..de, volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te. beschikken; hun taak dient derhalve ais leidinggevend beschouwd te worden.

HOOFDSTUK IV: BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 15:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering,

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteit binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber-vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Eén vennoot heeft steeds één volmacht.

ARTIKEL 17:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

ARTIKEL 18:

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is bij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hÿ de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 19:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

HOOFDSTUK V: CONTROLE

ARTIKEL 20:

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

HOOFDSTUK VI: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand maart om 20 uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 22:

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda.

ARTIKEL 23:

Ieder aandeel geeft recht op één stem

HOOFDSTUK VII: JAARREKENING - WINSTVERDELING  RESERVES ARTIKEL 28:

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

ARTIKEL 30:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van , ail< B vermelden . Recto Naam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzrg van de persototn en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

,[ mod 11,1

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2.. over. het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s). door de .algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

ARTIKEL 31:

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

HOOFDSTUK VIII: ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 32:

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandelipg van de zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar vangt aan bij de neerlegging van de stukken conform het Wetboek van Vennootschappen en eindigt op 30 september 2014.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

3. Overname verbintenissen

De oprichter verklaart overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 1 januari 2013, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BENOEMING

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, heeft de comparant,

handelend in plaats van de algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen: Wordt voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap tot zaakvoerder benoemd: de heer Lieven Callebaut, voornoemd, die verklaart niet verhinderd te zijn door enige wettelijke beperking en dit mandaat te aanvaarden.

Deze benoeming heeft echter slechts uitwerking na de neerlegging van de stukken conform het Wetboek Vennootschappen.

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan de heer Guido Vermoesen, accountant, met kantoor te 9300 Aalst, Mijlbekelaan, 19, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Vooraan het

-

U

Belgisch

Staatblad

behouden

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoor ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam er handtekening

Coordonnées
CALLEBAUT LIEVEN-HUISARTS

Adresse
JULES DE BROUWERPARK 20 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande