CAMEDCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMEDCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.998.541

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311397*

Neergelegd

03-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Modest Huys-laan 58

Ondernemingsnummer :

0632998541

Benaming (voluit) : CAMEDCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op twee juli tweeduizend en vijftien, dat Heer VANDER STICHELE Nicolas-Joseph-Albert-Wilfried-Chantal, geboren te Kortrijk op vier april negentienhonderd negenenzeventig (identiteitskaartnummer 592 0342595 72, rijksregisternummer 790404 181 28), echtgenoot van Mevrouw Isabelle Van Thuyne, wonende te Zulte, Modest Huys-laan 58, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  CAMEDCO heeft opgericht.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 9870 Zulte, Modest Huys-laan 58. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Heer Nicolas Vander Stichele, voornoemd, heeft ingeschreven op duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ), gedeeltelijk volstort door inbreng in geld voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ).

De vennootschap heeft tot doel:

a. Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer, advies en het stellen van borgstelling voor rekening van derden.

b. Het aanhouden, het verhandelen van aandelen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

c. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

d. Het optreden als bemiddelaar, tussenpersoon of makelaar in het verkopen, verhuren en beheer van onroerende goederen en handelszaken. Alsook het beheren van de gemeenschappelijke delen in opdracht van de vereniging van mede-eigenaars, syndicus van gebouwen.

e. Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen-als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van admini¬stratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuit-voerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtsper¬sonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

f. Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel

9870 Zulte

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

g. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactivi¬teiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse markt;

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur: Heer Nicolas Vander Stichele, voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarreke¬ning en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand mei om elf uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten¬minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Coordonnées
CAMEDCO

Adresse
MODEST HUYS-LAAN 58 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande