CAMERLINCK - VAN HECKE CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CAMERLINCK - VAN HECKE CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 820.700.172

Publication

26/08/2011
ÿþ reel 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0820 700 172

Benaming

(voluit) : Camerlinck - Van Hecke Consulting

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Goochelaar 7 te 9971 Lembeke

Onderwerp akte : Vereffening en sluiting van de vennootschap

CAMERLINCK-VAN HECKE

Vennootschap onder Firma

Met zetel te

Rechtspersonenregister Gent met ondernemingsnummer

Op 31 juli 2011 werd de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden van de: vennootschap onder firma met zetel te Lembeke ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder; nummer 0820.700.172.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 18/11/2009, gepubliceerd in de bijlage tot het: Belgisch Staatsblad van 30/11/2009, onder nummer 0167979.

De vergadering wordt geopend om elf uur, onder voorzitterschap van de heer Camerlinck Tim, zaakvoerder. Gelet op het gering aantal aanwezigen wordt er geen bureau samengesteld.

Zijn aanwezig de hierna vermelde aandeelhouders die verklaren nagemeld aantal aandelen te bezitten:

1. De heer Camerlinck Tim, geboren te Gent op 7 februari 1985, met rijksregisternummer 85.02.07-169.62. wonende te 9971 Lembeke, Goochelaar 7 volgens verklaring houder van 50 aandelen.

2. De heer Van Hecke Jonas, geboren te Gent op 31 mei 1985, met rijksregisternummer 85.05.31-035.79, wonende te 9940 Sleidinge, Leo Steelstraat 23 volgens verklaring houder van 50 aandelen

Hetzij in totaal 100 aandelen, zijnde volgens verklaring alle thans bestaande aandelen Uiteenzetting

I.De voorzitter zet uiteen dat het maatschappelijk kapitaal honderd euro (¬ 100) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dat er geen andere maatschappelijke effecten: bestaan.

Il.lDe voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is. vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten treffen over de punten die in de agenda zijn vermeld zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

III. De voornoemde vennoten verklaren kennis te hebben genomen van de datum

van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te vergaderen;

overeenkomstig artikel 13 alinea 1 van de statuten.

IV. De voorzitter verklaart dat de huidige algemene vergadering werd belegd om te beraadslagen en te: beslissen over de volgende agendapunten:

Op de laatste blz. van Ludç B verrneldten : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vsror-l»;hoifden

r?

~~ t?~t ~- tiels.~is+.?-r stae~,~" tad ~

+11130925"

NEERGELEGD

18 a08- 2011

RECHTBA N

KOOPHA ~-GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping:

2. Voorlegging van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder

3. Vervroegde ontbinding van de vennootschap;

4. Goedkeuring jaarrekening op datum van de ontbinding;

5. Afgifte van de maatschappelijke goederen;

6.Verzaking aanstelling vereffenaar, verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders;

7. Sluiting van de vereffening;

8. Bewaarplaats van de boeken;

9. Kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van de mandaatbeeindiging.

V.Verder verklaart hij dat

de vennootschap geen commissaris heeft benoemd;

de huidige algemene vergadering derhalve geldig kan besluiten en beraadslagen.

Na vorenstaande algemene toelichtingen stelt de voorzitter voor de onderscheiden punten van de agenda één na één te bespreken en tezelfdertijd één na één ter stemming aan de vergadering voor te leggen.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Hij stelt vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda:

Beslissingen

1. ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping:

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

2. voorlegging verslag van de zaakvoerder met staat van actief & passief.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd afgesloten op eenendertig juli 2011.

3. vroegtijdige ontbinding

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

4. goedkeuring van de jaarrekening op datum van ontbinding

De voorzitter legt aan de aandeelhouders de jaarrekening afgesloten per 31 juli 2011 voor. Elke aandeelhouder erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. De heer Camerlinck Tim licht deze jaarrekening mondeling toe. De heer Camerlinck Tim verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn.

De aandeelhouders nemen inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

5. afgifte van de maatschappelijke goederen

De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld aile passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

6. Verzaking aanstelling vereffenaar verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders.

Aile aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid

ti Voor-

.v houden aan het Belgisch Staatsblad

met hun aandelenbezit. De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te , acteren.

7. Sluiting van de vereffening:

Gezien de afgifte van de goederen, zowel actief als passief, aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor

" gesloten, en stelt vast dat de vennootschap onder firma "Camerlinck  Van Hecke Consulting" definitief opgehouden heeft te bestaan.

8. Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 9971 Lembeke in de Goochelaar 7.

9. Kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van de mandaatbeëindiging.

De vergadering der aandeelhouders beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, ' algehele kwijting aan alle zaakvoerder te verlenen voor zijn beheer als bestuurder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

alle beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen

Sluiting van de vergadering

De voorzitter verklaart vervolgens dat alle punten op de agenda afgehandeld werden en verklaart de vergadering voor geheven om veertien uur vijfenveertig.

Gedaan en verleden te Lembeke op 31 juli 2011.

En nadat de akte werd voorgelezen en werd toegelicht, hebben alle comparanten getekend

&77 ,[e/i. d Ade-

~~ 0,94a ize0416

Op de laatste blz. van Lpik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAMERLINCK - VAN HECKE CONSULTING

Adresse
GOOCHELAAR 7 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande