CAMFLEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAMFLEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.682.201

Publication

01/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0837682201

Benaming

(voluit) Carnflex

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9160 Lokeren, Moortelstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurders

De raad van bestuur d.d. 17 juni 2014 heeft formeel hennis genomen van het ontslag als bestuurder vanwege de heer Filip Verhofsté en van het ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder vanwege de bvba Verfico met als vaste vertegenwoordiger de heer Filip Verhofsté, beide met ingang op 11 maart 2014.

De algemene vergadering d.d. 11 maart 2014 heeft beslist te benoemen als bestuurder

- de bvba LT Capital & Advice, met maatschappelijke zetel te 8301 Knokke-Heist, Eeuwfeestlaan 31 met als vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Marie de Buck van Overstraeten;

- de heer Maro Verhofsté, wonende te 9290 Berlare, Kamershoek 33

waarbij hun mandaat op die dag ingaat om, behoudens herverkiezing, te eindigen bij de jaarvergadering van 2020.

De voormelde raad van bestuur d.d, 17 juni 2014 heeft bovendien besloten de bvba Lt Capital & Advice met als vaste vertegenwoordiger Jean-Marie de Buck van Overstraeten met onmiddellijke ingang te benoemen ais voorzitter van de raad van bestuur en de heer Marc Verhofsté met onmiddellijke ingang te benoemen ais gedelegeerd bestuurder.

Marc Verhofsté

Gedelegeerd estuurder

rjuti,

Mod Word ftl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

GRIFFIE RECHTBANK VAN

" " 1DEL GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14126732*

2 0 JUN1 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 29.09.2014 14612-0581-018
16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 10.10.2013 13628-0013-018
22/12/2014
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0837.682.201

Benaming (voluit) : CAMFLEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moortelstraat 6

9160 Lokeren

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze; :I vennootschap "CAMFLEX", met zetel te 9160 Lokeren, Moortelstraat 6 (opgericht bij akte verleden? voor notaris Caroline Heiremans te Zele op 30 juni 2011), welk proces-verbaal werd opgemaakt door; i! meester Jan Beel, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm; . van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op vier december tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De vergadering heeft beslist om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat voortaan: het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september; ji van het daaropvolgende jaar.

* De vergadering heeft beslist om de eerste zin van artikel 31 van de statuten te, vervangen door; de volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig; september van het volgende jaar."

* De vergadering heeft beslist dat het lopende boekjaar, aangevangen op 1 april 2014 zal ;i eindigen op 30 september 2015.

" ? * De vergadering heeft beslist dat in de toekomst de jaarlijkse algemene vergadering zal worden

gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart om zeventien uur.

* De vergadering heeft bijgevolg beslist de tweede zin van artikel 20 van de bestaande tekst van! de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart; om zeventien uur."

* De vergadering heeft beslist een algemene aanpassing van de statuten door te voeren, onderi meer om die in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van; Vennootschappen.

* De vergadering heeft de statuten van de naamloze vennootschap vastgesteld als volgt:

"II. STATUTEN

A. Naam - Duur - Zetel - Doel

Artik-1 1.- Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap en heeft als naam "CAMFLEX". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven,, ;, orders, websites en andere stukken, al dan niet In elektronische vorm, uitgaande van de. vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het; ondernemingsnummer, en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd dood de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschapi haar zetel heeft.

Artikel 2.- Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van bulk e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening



li





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 BEC. 2014

AFDELING 01Î#AMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

[

Voor mod 11.1

behoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad



Artikel 3.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Moortelstraat 6.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel :

a) De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, het ontwerpen, fabricatie, aanneming, constructie, herstelling, restauratie, plaatsing en afbraak van alle metaalconstructies, beton- of kunststofconstructies, stads-, straat- of tuinmeubilair in de meest ruime zin.

b) Het uitvoeren van werken in onroerende staat met het oog op het bouwen of laten bouwen van onroerende goederen, inzonderheid bedrijfsgebouwen voor rekening van derden.

c) De marketing en bemiddeling bij verkoop van voorgaande roerende en onroerende goederen, in de meest ruime zin.

d) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

e) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

f) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van aile onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het vorige in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen."

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen achthonderdduizend euro (E 1.800.000,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1.800) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/duizend achthonderdste (111.800518) van het maatschappelijk bezit.

Artikel 6.- Vorm van de aandelen

De aandelen zijn op naam,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal ten aanzien van de vennootschap slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de overdracht of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i,1

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers.

Artikel 7.- Oproeping tot volstorting

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap, In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 8.- Overdracht van aandelen, obligaties en warrants

Op de overdrachten en overgangen van aandelen aan derden, zowel onder levenden als wegens overlijden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel is geen enkele beperking van toepassing indien zij plaatsvindt ten voordele van één of meer aandeelhouders,

In alle andere gevallen is de overdracht onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders, Dit voorkooprecht wordt uitgeoefend als volgt

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen dient de raad van bestuur hiervan op de hoogte te stellen. De aandeelhouder dient de raad van bestuur het aantal van de over te dragen aandelen mee te delen alsook de geboden prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, evenals alle overige voorwaarden van de overdracht.

Binnen de vijftien dagen, dient de raad van bestuur dit bod mee te delen aan de overige aandeelhouders door hen op de hoogte te stellen van hun recht op voorkoop.

Binnen de dertig dagen na deze mededeling door de raad van bestuur, dienen de overige aandeelhouders de raad van bestuur op de hoogte te stellen of zij wensen een beroep te doen op hun recht van voorkoop.

Indien, eens deze periode verstreken, niet alle aandelen het voorwerp hebben uitgemaakt van recht van voorkoop en aldus niet aile aandelen verworven zijn door de overige aandeelhouders, kan de overdrager zijn aandelen verkopen aan de overnemer voorgesteld aan de raad van bestuur,

De aandelen worden verworven aan de prijs geboden door de derde, kandidaat overnemer.

Bij gebreke van akkoord, zal de prijs deze zijn die werd bepaald door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zetelend zoals in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij.

Artikel 9.- Verkriiginq van eigen effecten

Voor de verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen of eventuele winstbewijzen door aankoop of ruil, is geen beslissing van de algemene vergadering vereist, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap.

Artikel 10.- Aandelen zonder stemrecht

Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder stemrecht,

Artikel 11.- Zegellegging.

De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een aandeelhouder kunnen onder geen beding tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, noch het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, noch de invereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar vermogen vorderen.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de balansen en inventarissen van de vennootschap en zich schikken naar de besluiten van de Algemene Vergadering.

C. Verhoging, vermindering en aflossing van het kapitaal

Artikel 12.- Verhoging van het kapitaal

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal volgens de artikelen 603 en volgende van het wetboek van vennootschappen, kan tot verhoging van het kapitaal met nieuwe inbrengen of door omzetting van reserves alleen worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 13.- Voorkeurrecht bil kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-"behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mad 11.1

" %oor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste dertig dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 het wetboek van vennootschappen

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, za! de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit, De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen worden vermeld.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het wetboek van vennootschappen Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 14.- Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris of bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2° van het wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel 15.- Vermindering van het kapitaal

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een reële of formele vermindering van het kapitaal volgens de voorschriften van de artikelen 612, 613 en 614 van het wetboek van vennootschappen.

D. Obligaties

Artikel 16.- Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen gewone

obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de

bijzonderheden en modaliteiten. "

Artikel 17.- Uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot uitgifte van in aandelen converteerbare

obligaties en/of warrants volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

E. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel .18.- Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule -vermeld onder artikel 23 van deze statuten- krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Artikel 19.- Voorzitter

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter,

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

Artikel 20.- Collegiale besluitvorming

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Artikel 21.- Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist,

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief,

Artikel 22.- Oproeping en agenda

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda,

De oproeping geschiedt geldig per brief, telegram, telex, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

Artikel 23.- Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthoudingen worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem,

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoudt:n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. Artikel 24.- Tegenstriidig belang

a) Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. De betrokken bestuurder moet de commissaris, indien er één is, tevens op de hoogte brengen.

b) Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden warden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of de verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap. Het gedeelte van de notulen dat betrekking heeft op het tegenstrijdig belang moet integraal worden opgenomen in het jaarverslag. Het jaarlijks verslag van de commissarissen moet een afzonderlijke omschrijving bevatten van de vermogensrechtelijke gevolgen voor de vennootschap van de besluiten waar een tegenstrijdigheid van belangen bestond.

Indien ingevolge een wijziging, het wetboek van vennootschappen een andere regeling zou opleggen inzake de tegenstrijdigheid van belangen, zullen de voorgaande bepalingen niet meer gelden, doch zuilen enkel de bepalingen van het wetboek van vennootschappen gelden.

Artikel 25.- Bestuursbevoegdheid - Taakverdeling binnen de raad van bestuur

§1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of de statuten.

2, Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelliks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

4. Directiecomité

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grand van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn vcorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen in acht warden genomen.

Artikel 26.- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere perscon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

F. Controle

Artikel 27.- Controle

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, heeft ieder

aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

G. Algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudéo aan het Belgisch Staatsblad

me 11.1

Artikel 28.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

1. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om zeventien uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

2, Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

3, Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

Artikel 29.- Plaats van vergaderinq

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 30.- Bijeenroeping

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen,

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 31.- Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 32.- Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 633 van het wetboek van vennootschappen;

en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de In het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 33.- Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder,

De volmachten mogen schriftelijk of per telefax of e-mail gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de tekst van de volmachten vaststellen en eisen dat deze tenminste vijf volle dagen voor de vergadering zullen neergelegd worden op de door de raad van bestuur aangeduide plaats.

Artikel 34.- Samenstelling van het bureau - notulen

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan, en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden,

Artikel 35.- Antwoordplicht bestuurders/commissarissen

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of/feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

Artikel 36.- Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 37.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Artikel 38.- Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 39. Buitengewone algemene vergadering

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over:

- een wijziging der statuten;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap;

- de inbreng van een bedrijfstak of algemeenheid,

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch. Staatsblad

mod 91,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De beslissingen over hogergenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 40.- Afschriften en uittreksels van notulen

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd-bestuurder of dcor twee bestuurders.

H. Rekening en rekenschap - Bepaling en bestemming van de winst - Openbaarmaking van

de jaarstukken

Artikel 41.- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en loopt tot 30 september van het

daaropvolgende jaar.

Artikel 42.- Boekhouding

De vennootschap voert een boekhouding volgens de wettelijke voorschriften.

Artikel 43.- inventaris

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing

van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld.

Artikel 44.- Jaarrekening

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris

maken de bestuurders de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de

resultatenrekening en de toelichting.

Artikel 45_- Jaarverslag

De bestuurders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid

volgens de voorschriften van de artikelen 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen.

Dit voorschrift is niet van toepassing indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van

artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 46.- Wettelijke reserve

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt,

Artikel 47.- Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan

beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt

uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt

overgedragen naar het volgend boekjaar.

Artikel 48.- Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de

voorschriften van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen.

I. Ontbindinq en vereffening

Artikel 49.- Ontbinding

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en de artikelen 183 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden, Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgeoefend dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 50.- Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ingevolge artikel 184 en volgende van het wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 51.- Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 52.- Wijze van veteffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld* zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

J. Keuze van de woonplaats

Artikel 53.- Keuze van woonplaats

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars dienen de raad van bestuur bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen ter zake van de vennootschap aan aandeelhouders of obligatiehouders op naam, geschieden aan hun woonplaats zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de aandelen of obligaties.

In geval hij zijn woonplaats verandert, moet de aandeelhouder of obligatiehouder zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap. Zolang die mededeling niet is gedaan, worden zij geacht woonplaats gekozen te hebben in de oorspronkelijke woonplaats.

Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing in geval van overlijden van een aandeelhouder of obligatiehouder of in geval van verplaatsing van de zetel van een vennoot-rechtspersoon."

Er werd bijzondere volmacht verleend aan ieder van de bestuurders, met macht om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte, hiertoe aile pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

Er werd beslist om aan de raad van bestuur, aan de gedelegeerd bestuurder alleen optredend en aan twee bestuurders samen optredend, de nodige machten te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, tot het uitvoeren van de genomen beslissingen. Aan de instrumenterende notaris wordt met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen de bevoegdheid verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke voorschriften,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassccieerd notaris lise De Grauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 04/12/2014;

2. Coördinatie van de statuten van 08/12/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

yoor-behoud'en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013
ÿþIIV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wort[ 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernem ingsnr : 0837.682.201

Benaming

(voluit) : CAMFLEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus W8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 14/12/2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 7 januari 2013 verplaatst werd naar :

MOORTELSTRAAT 6 te 9160 LOKEREN

Vertico BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Filip Verhofsté

GRIFFIE fECI iTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

11111,131111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2015
ÿþOndernemjngsnr : 0837682201

Benaming

(voluit) : Camflex

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moortelstraat 6, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaste vertegenwoordiger van een bestuurder - verbetering bestuur

De raad van bestuur d.d. 19 december 2014 heeft formeel kennis genomen van het bericht van de NV P.N.T. waarin bevestigd wordt dat de NV P.N.T. inzake haar mandaat als bestuurder binnen de vennootschap; de heer Filip Verhofsté als vaste vertegenwoordiger heeft vervangen door de heer Marc Verhofsté en wel met- ingang van 11 maart 2014.

Marc Verhofsté

Gedelegeerd bestuurder

Moci WoN 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 JAN. 2015

AFDELING DEI(31ONDE

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanEgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304350*

Neergelegd

07-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CAMFLEX

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 bus w8

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Caroline Heiremans te Zele op 30 juni 2011 dat:

1) De heer VERHOFSTÉ Filip Maurits Julia, geboren te Zele op drieëntwintig januari negentienhonderd vierenzestig, (NN 640123-077-02), wonend te 9220 Hamme (Vl.), Damstraat 77.

2) De heer VERHOFSTÉ Marc Kamiel, geboren te Lokeren op zeventien september negentienhonderd vijfenzestig, (NN 650917-059-83), wonend te 9290 Berlare, Kamershoek(B) 33.

3) Mevrouw VERHOFSTÉ Marianne Christiane, geboren te Zele op twaalf maart negentienhonderd achtenzestig, (NN 680312-078-41), wonend te 9240 Zele, Rechte Heistraat 19.

4) De naamloze vennootschap "P.N.T.", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Bosstraat 55.

BTW BE 0458.920.856 RPR Dendermonde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Fréderic Opsomer, te Kortrijk, op zevenentwintig september negentienhonderd zesennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf oktober negentienhonderd zesennegentig onder nummer 961012-73.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor ondergetekende notaris op zes juli tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli tweeduizend en zeven onder nummer 07112136.

Hier vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur: 1) bvba Verfico waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9220 Hamme, Damstraat 77, ondernemingsnummer 0458.141.391 en met als vast vertegenwoordiger de heer Verhofsté Filip, 2) bvba Thimaco waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Zele, Rechte Heistraat 19, ondernemingsnummer 460.404.164 en met als vast vertegenwoordigster mevrouw Verhofsté Marianne en 3) bvba Marcoli waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Berlare, Kamershoek 33, met ondernemingsnummer 468.871.868 met als vast vertegenwoordiger de heer Verhofsté Marc, welke aanstellingen tot vaste vertegenwoordiger werden meegedeeld aan voormelde algemene vergadering van de nv P.N.T. van zes juli tweeduizend en zeven, bekendgemaakt zoals voormeld.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht als volgt

TITEL I - OPRICHTING.

Artikel 1.

De verschijners verklaren bij deze akte een naamloze vennootschap op te richten onder de benaming CAMFLEX, met een kapitaal van één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000 EUR), vertegenwoordigd door 1.800 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde maar die elk 1/1.800ste van het kapitaal zullen vertegenwoordigen en die te onderschrijven zijn a rato van duizend euro (¬ 1.000) per aandeel.

Artikel 2.

De verschijners verklaren en erkennen dat het ganse kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen zijn ingeschreven door inbreng in natura of door inbreng in specien aan de prijs van duizend euro (¬ 1.000) per aandeel en volledig worden volstort als volgt:

1- door de heer Verhofsté Filip: vijfduizend euro (¬ 5.000) in speciën.

2- door mevrouw Verhofsté Marianne: vijfduizend euro (¬ 5.000) in speciën.

3- door de heer Verhofsté Marc: vijfduizend euro (¬ 5.000) in speciën.

4- door de nv P.N.T.: 100% van de aandelen van de vennootschap naar Slovaaks recht Eurofima S.R.O, met

zetel te Slovakije, Priemyselná ulica 9058/6, 907 01 Myjava, opgericht op 14 juni 2001 en gekend onder

nummer ICO 36244163, welke inbreng wordt geschat op één miljoen zevenhonderd vijfentachtigduizend

euro (¬ 1.785.000).

Samen één miljoen achthonderd duizend euro (¬ 1.800.000).

Ingevolge deze inbreng worden aandelen in de thans opgerichte vennootschap toegekend als volgt:

- aan de heer Verhofsté Filip: 5 aandelen;

- aan mevrouw Verhofsté Marianne: 5 aandelen;

- aan de heer Verhofsté Marc: 5 aandelen;

- aan nv P.N.T.: 1.785 aandelen.

0837682201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De hierboven aangehaalde inbrengen in geld werden, overeenkomstig de wet gedeponeerd op een bijzondere

rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de nv ING op rekeningnummer 363-0898112-29.

Het bewijs van deponering wordt aan deze akte gehecht.

Verslagen

De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld over deze inbreng in natura.

Zij hebben bovendien de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba  VGD Bedrijfsrevisoren met kantoor te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 562, aangesteld om het revisoraal verslag op te stellen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, en waarvan de besluiten van de heer Tony Moreels, bedrijfsrevisor, letterlijk luiden als volgt :

 P.N.T. NV, met zetel te 9240 Zele, Bosstraat 55, heeft ons verzocht verslag te willen uitbrengen zoals voorzien in artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng in natura door P.N.T. NV tot oprichting van de vennootschap  Camflex NV, bestaat uit 100% van de aandelen van Eurofima S.R.O., gevestigd te Slovakije, `túrová 452, 906 13 Brezová pod Bradlom.

Voorgaande uiteenzetting laat toe als volgt te besluiten:

4.1 De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. 4.2 De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de

bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in

natura.

4.3 De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.4 De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. We maken voorbehoud bij het niet-geauditeerde karakter van de cijfers waarop de waardering is gebaseerd. Deze werden namelijk niet aan enige controle door een bedrijfsrevisor of een vergelijkbare buitenlandse beroepsbeoefenaar onderworpen.

4.5 De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat in 1.785 aandelen van de op te richten naamloze vennootschap  Camflex , zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/1.800ste deel van het

kapitaal vertegenwoordigen

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de voorgenomen inbreng in natura in de op te richten NV  Camflex en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Gent, op 30 juni 2011

TITEL II - STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1. - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap ; zij wordt opgericht onder de

benaming :  CAMFLEX . De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen,

bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of

gevolgd van de woorden  naamloze vennootschap of door de afkorting  N.V. .

Artikel 2. - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Behoudens door de rechter kan de vennootschap

slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten

voor statutenwijziging.

Artikel 3. - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8W8. Deze kan zonder

statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig landsgedeelte of tweetalig Brussel bij besluit van de

Raad van Bestuur ; de verplaatsing wordt echter bekendgemaakt zoals een statutenwijziging. De vennootschap

mag bij beslissing van de Raad van Bestuur exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en

depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 4. - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

a) De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, het ontwerpen, fabricatie, aanneming, constructie, herstelling, restauratie, plaatsing en afbraak van alle metaalconstructies, beton- of kunststofconstructies, stads-, straat- of tuinmeubilair in de meest ruime zin.

b) Het uitvoeren van werken in onroerende staat met het oog op het bouwen of laten bouwen van onroerende goederen, inzonderheid bedrijfsgebouwen voor rekening van derden.

c) De marketing en bemiddeling bij verkoop van voorgaande roerende en onroerende goederen, in de meest ruime zin.

d) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

e) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

f) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

g) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten

met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het vorige in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 5. - KAPITAAL.

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000 EUR). Het is verdeeld in 1.800 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 11. - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, aandeelhouders of niet. In de gevallen voorzien door artikel 518 §1 van het wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang artikel 518 §3 van het wetboek van vennootschappen niet wijzigt mag de duur van hun mandaat niet langer zijn dan zes jaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Zij zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Elke bestuurder kan eveneens ontslag nemen mits schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon die hij vertegenwoordigt mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 13. - BIJEENKOMST, BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telefax of e-mail volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem de gedelegeerd bestuurder doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De notulen worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder deze heeft ondertekend. Artikel 14 - DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 17. - INTERN BESTUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die dienstig of nodig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die volgens de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Dergelijke verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 18. - EXTERN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Artikel 19. - DAGELIJKS BESTUUR.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur zal de handtekening van één bestuurder of van de daartoe aangestelde gevolmachtigde volstaan om ontlasting te geven aan het Bestuur van spoorweg, post, telegraaf, telefoon, postcheque en andere besturen. Deze opsomming is niet limitatief maar enonciatief.

Artikel 22.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig de artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Er wordt slechts een commissaris aangesteld indien de wet of de algemene vergadering dit vereisen.

Artikel 23 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid der aandeelhouders. Jaarlijks moet tenminste één algemene vergadering worden gehouden, jaarvergadering genoemd. Zij zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand september om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan ten allen tijde een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over om het even elke aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over wijziging van statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 24. - PLAATS VAN VERGADERING.

De algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake benoeming en ontslag van bestuurders, de vaststelling van hun salaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, het vaststellen en goedkeuren van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst. Zij is eveneens bevoegd om te beraadslagen en besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren wanneer deze in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, te besluiten tot vervroegde ontbinding, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel en omvorming van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 26. - OPROEPING.

De oproepingen voor een algemene vergadering gebeuren overeenkomstig artikel 533 van het wetboek van vennootschappen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van effecten op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Artikel 27. - VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS.

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie, warrant of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat, mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet effecthouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telefax of e-mail gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, behoudens de wettelijke uitzonderingen.

De afschriften van de notulen worden ondertekend door de bestuurders.

Artikel 29. - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem binnen de perken voorzien door de wet. Behoudens de wettelijk voorziene gevallen worden de besluiten op geldige wijze genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen

de algemene vergadering bijwonen met raadgevende stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheden van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders

van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten mogen van die

besluiten kennis nemen.

Artikel 31. - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar loopt van één april tot eenendertig maart.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 32. - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst worden ten minsten één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de netto winst.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de Raad wordt de bevoegdheid verleend met inachtneming der wettelijke voorschriften, interimdividenden

uit te keren.

Artikel 33. - ONTBINDING.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter,

of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening

tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36. - WIJZE VAN VEREFFENING.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die

te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

TITEL III - SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARREKENING.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juli 2011 tot 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

TIJDSTIP VAN AANVANG VAN BEDRIJVIGHEID.

Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken wordt vastgesteld op 1 juli 2011.

De verschijners verklaren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle

verbintenissen overneemt die aangegaan zijn voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting.

BENOEMINGSBESLUITEN.

Met betrekking tot de benoeming van bestuurders en commissarissen worden volgende beslissingen getroffen

met eenparigheid van stemmen :

A) Aantal :

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Commissarissen : op dit ogenblik geen.

B) Benoemingen :

Tot bestuurders worden benoemd : 1) nv P.N.T. en 2) de heer Filip Verhofsté, verschijners in deze, evenals

bvba Verfico, voormeld, met als vast vertegenwoordiger de heer Filip Verhofsté, die hier aanwezig is.

Alle drie verklaren zij hun mandaat te aanvaarden.

C) Duur van het mandaat :

De bestuurders zijn benoemd voor een termijn van zes jaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene

vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

D) Vergoedingen :

Behoudens andersluidende beslissingen van de jaarvergadering zijn de mandaten van de bestuurders

onbezoldigd.

E) Kennisname vast vertegenwoordiger

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder van bvba Verfico om de heer Filip Verhofsté aan te duiden tot vaste vertegenwordiger ten gevolge van de benoeming van de vennootschap tot bestuurder van de nv Camflex.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Gelet op het feit dat alle bestuurders aanwezig zijn is de Raad van Bestuur onmiddellijk in vergadering bijeengekomen om volgende beslissingen te treffen : benoeming van een voorzitter, van één of meer gedelegeerd-bestuurder, alsmede om de bevoegdheden te bepalen van een orgaan van vertegenwoordiging voor het dagelijks bestuur.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad :

1- Tot gedelegeerd-bestuurder wordt benoemd Verfico bvba die verklaart, bij monde van de heer Filip Verhofsté, haar mandaat te aanvaarden.

2- De gedelegeerd-bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met haar

vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat overeenkomstig artikels 17 en 19 van de statuten.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

(getekend C. Heiremans)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAMFLEX

Adresse
MOORTELSTRAAT 6 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande