CAMI GEERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMI GEERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.213.108

Publication

11/07/2011
ÿþ Mal 2.1

rUL á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 9 JUNI 2011

RECHTBANK VAN KOOIPHAltit TE GENT



1111 J11,1.1ij111411)1111.112111

bel a:

BE

Sta

ui

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Uittreksel uit de aandeelhouders dd

0894.213.108

CAMI GEERT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kievietstraat 5, 9800 Deinze

: Sluiting vereffening na goedkeuring van de verdeelstaat en verslag door de rechtbank van koophandel 2610412011

notulen van de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van 2 maart 2011.

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten:

1.Na kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar en de stavingsstukken die hierop betrekking hebben, beslist de algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen, de vereffening van de vennootschap af te sluiten.

2.Tevens verklaren zij zich expliciet akkoord met het verdelingsvoorstel, met name het schuldvergelijk tussen het resterend uit te keren eigen vermogen en de R/C zaakvoerder.

3.De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van het mandaat tijdens de vereffening.

4.De algemene vergadering beslist dat de boeken in bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn zullen bewaard worden door de vereffenaar op het volgende adres: Kievietstraat 5 te 9800 Deinze.

5.De algemene vergadering verleent volmacht aan mevrouw Hedwig Spits, zaakvoerder van AB Kwadraat BV BVBA om al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingsaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en indirecte belastingen.

6.De algemene vergadering geeft volmacht aan mevrouw Hedwig Spits, zaakvoerder van AB Kwadraat BV BVBA om al wat noodzakelijk en nuttig is te doen teneinde de afhandeling van de sluiting van de vereffening te bewerkstelligen. De bijzondere volmachthouder zal alle documenten kunnen invullen, ondertekenen of neerleggen bij enige publiekrechterlijke of privaatrechterlijke entiteit of instantie die nodig of nuttig is in het kader van de definitieve afsluiting van de vereffening.

7.De algemene vergadering geeft volmacht aan mevrouw Hedwig Spits, zaakvoerder van AB Kwadraat BV BVBA om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie der BTW te wijzigen en door te halen en de vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de administratie der BTW en bij de griffie van de rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Deinze, 23/06/2011

Hedwig Spits

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift vonnis tot goedkeuring verdelingstaat

- verslag algemene vergadering + volmacht

Op de laatste blz. van Luik E3 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2011
ÿþVoor-behoude aan het BelgiscF Staatsbla

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 JAN. 2011

RE CiIT1;ANI( VAN

KOOPI 1Ablef.. TE CENT

;111MIMMI

Ondernemingsnr : 0894.213.108

Benaming : BVBA CAMI GEERT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel '. Kievietstraat 5

9800 Deinze

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met;' beperkte aansprakelijkheid "BVBA CAMI GEERT, met zetel te 9800 Deinze, Kievietstraat 5 opgemaakt door notaris Peter DE PROFT, te Deinze, op 20 december 2010, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van zaakvoerder, met een staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2010, in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bart Bosman te Deinze, Sint-Hubertstraat 308 opgesteld op 10 december 2010, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze documenten.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 20 december 2010.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen de Heer CAMI Geert, geboren te Deinze op 19 mei 1966, wonende te 9800 Deinze, Kievietstraat 5, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. De Heer CAMI Geert treedt pas in functie nadat haar benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De vergadering besluit aan de zaakvoerder decharge te verlenen voor het door hem waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de zaakvoerder actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaars.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de vereffenaar al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikel 186 en volgende van het Wetboek van ,; vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is vereist.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de i= vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten. Tot zolang wordt volmacht verleend aan de Heer CAMI Geert, voornoemd.

" VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, staat van activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor verslag

zaakvoerder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 21.09.2010, NGL 09.11.2010 10603-0600-013
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 30.10.2009 09838-0151-010

Coordonnées
CAMI GEERT

Adresse
KIEVIETSTRAAT 5 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande