CAMMERS DELAERE ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMMERS DELAERE ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.533.049

Publication

28/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,< u

i Ondememingsnr: Q 5 3 1 5 QLG

Benaming (voluit) : CAMMERS DELAERE Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Sint-Pietersnieuwstraat 87 9000 GENT

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zeszate, op 03 mei I. 2013, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zetzate op 07/05/2013 , acht bladen geen verzendingen, boek 290 blad 63 vak 4. Ontvangen: 25 euro. De e.a. inspecteur a.i. (get.) A. Stomme, blijkt dat:

;1.1°I- Mevrouw DELAERE Sofie Maria Jozefa, architect, geboren te Brugge op 27 april 1967, echtgenote van de heer Depondt Philip, wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 454, 2°/- Mevrouw CAMMERS Katrien Jeanne, architect, geboren te Mechelen op 14 december 1977, echtgenote van de heer Baeten Matthias Thomas Maurice Francis Ludovic, wonende te 9000 Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 87,

2. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam CAMMERS DELAERE Architecten.

3. Zetel: 9000 Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 87.

4. kapitaal: 18.600,00 EURO. Het kapitaal is gedeeltelijk volstort in geld. Derhalve dienen navermelde personen nog volgende bedragen te volstorten:

j; 1° mevrouw Sofie Delaere, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro: 6.200,00

2° mevrouw Katrien Cammers, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro: 6.200,00

j: Samen: twaalfduizend vierhonderd euro: 12.400,00

5. Boekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2014.

6. reserves -- verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt .j de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste ij voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-architecten, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, ingeschreven op de tabel van de Orde van architecten, die vennoot moeten zijn. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, ...

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal j: onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

=i leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, en voor zover die handelingen in waarde een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) niet overschrijden. Voor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11F III~IINI II II

13 80179*

}

i III

N~- ~--~ ~-.~ ~ r-- , . ~.

~~...r-~+~..~t~~L~IJ

1 a MEÎ 2U13

REC. -,iV(: VAN

KOOPHA fr j E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

handelingen die in waarde een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) overschrijden is de handtekening van al de zaakvoerders vereist.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, dienen de zaakvoerders gezamenlijk te handelen voor alle rechtshandelingen die betrekking hebben op de aan- of verkoop van onroerende goederen en/of de vestiging van een hypotheek alsmede voor aangaan van kredieten, financieringen, aval- en kredietverleningen en borgstellingen,

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden warden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

- het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten.

- het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken.

- het uitvoeren van expertisen.

- interieur en meubelontwerp

- het uitvoeren van studies, ontwerpen, adviezen en deskundige opdrachten in verband met stedenbouw, ruimtelijke planning, project management, scenografie, interieur, meubelontwerp, en in verband met de vormgeving in het algemeen;

- het tekenen van plannen, het maken van perspectieven, maquettes, bestekken, meetstaten, programma- en budgetanalyses, ramingen, marktstudies, expertises en plaatsbeschrijvingen, - het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag geen deelneming bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

ln het algemeen mag de vennootschap op een niet commerciële wijze alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en volgens het beheer van een goed huisvader.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen. De statuten zullen overeenstemmend met de deontologie van het beroep van architect worden geïnterpreteerd. 9-Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

10. benoeming zaakvoerders

Worden benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1°I- Mevrouw DELAERE Sofie, wonende te 9820 Merelbeke, Gaversesteenweg 454.

2°!- Mevrouw CAMMERS Katrien, wonende te 9000 Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 87.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zeszate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- statutencoërdinatie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 25.08.2015 15471-0587-008

Coordonnées
CAMMERS DELAERE ARCHITECTEN

Adresse
SINT-PIETERSNIEUWSTRAAT 87 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande