CAPITAL C PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPITAL C PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.954.188

Publication

22/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of van die aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00). Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel is volgestort ten belope van 1/3, hetzij in totaal 10.000 euro.

Bankattest. Het geheel van de inbrengen in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK. Een attest, opgemaakt door de bank op 14 juli 2015, werd overhandigd aan notaris.

BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer DE MEY Christiaan Marie Thérèse Florent, geboren te Gent op elf januari negentienhonderdachtenvijftig (nationaal nummer 58.01.11-149.67), wonende te 9190 Stekene, Vogelzangstraat 28.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Is benoemd tot plaatsvervangend zaakvoerder: mevrouw MINNAERT Monique Maria Irma, geboren te Assenede op zevenentwintig juni negentienhonderdachtenvijftig (nationaal nummer 58.06.27230.26), wonende te 9190 Stekene, Vogelzangstraat 28 .

De plaatsvervangende zaakvoerder volgt van rechtswege de statutaire zaakvoerder op ingeval van diens overlijden, ontslag of afzetting en vervangt de statutaire zaakvoerder ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert om zijn opdracht uit te oefenen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, zal de stem van de statutaire zaakvoerder doorslaggevend zijn. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van het college. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan, afzonderlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 september 2016.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2017, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

De oprichters hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op: één (1);

b. te benoemen tot deze functie:

de heer DE MEY Christiaan, voornoemd;

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden; de vergoeding van de zaakvoerder zal worden bepaald door de algemene vergadering;

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOLAR CONSULT, met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas, Moortelhoekstraat 66 en ondernemingsnummer 0883.203.113, werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

31/08/2015
ÿþOndernemingsnr 354 4gg

Benaming

(voluit) : Capital C Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9190 Stekene, Vogelzangstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Divers

Volgende verslagen werden neergelegd ter griffie in overeenstemming met artikel 222 van het wetboek van vennootschappen:

- Verslag van de bedrijfsrevisor

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Christiaan De Mey

Zaakvoerder

Mati Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG, 2015

AFDELING DENDERMONDE Grlrrie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 03.03.2017, NGL 29.07.2017 17398-0485-011

Coordonnées
CAPITAL C PROJECTS

Adresse
VOGELZANGSTRAAT 28 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande