CAPPELLE HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAPPELLE HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 521.817.438

Publication

03/01/2014
ÿþVoor- behoud

aan hE Belgisi Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wort! 57,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 3 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr. : 0521.817A38

Benaming

(voluit) : Cappelle Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Reytstraat 255, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 augustus 2013

Met ingang van 1 augustus 2013 benoemt de bijzondere algemene vergadering HAVO International BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Steven Van Cutsem, tot bestuurder van de vennootschap.

getekend,

Hans Herpoel

Vaste vertegenwoordiger van MLO International BVBA

Gedelegeerd bestuurder.

IL4 J

IWNMII~9009VN~I~iIN~IYV,IININ

+1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2013
ÿþ Matl Wani 11.1

1 1,~ = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voo

behou

aan

Belgio

Staats

01



nsoaa9vs*



Oudenaarde

0 7 MARI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 5âA$V1,y38

(voluit) : (verkort) : CAPPELLE HOLDING







Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dominique HENDRYCKX te Menen op zeven maart tweeduizend en dertien, neer te leggen ter registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht, door:

1.De gewone commanditaire vennootschap HG INVEST, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde,. Reytstraat 255, ondernemingsnummer RPR Oudenaarde 0521.751.320.

Als oprichter.

2.De gewone commanditaire vennootschap BRIGHT SIDE INVEST, met maatschappelijke zetel, te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255, met ondernemingsnummer RPR Oudenaarde 0521.738.452,

Als inschrijver.

Onder de naam "CAPPELLE HOLDING" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op twee miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 2.500.000,00), vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend (25.000) aandelen zonder nominale waarde, waarvan twintigduizend tot de categorie A en vijfduizend tot de categorie B behoren.

- Door de vennootschap HG Invest, voornoemd, wordt ingeschreven op twintigduizend aandelen, behorend tot de categorie A.

- Door de vennootschap Bright Side Invest, voornoemd, wordt ingeschreven op vijfduizend aandelen, behorend tot de categorie B.

De oprichter en inschrijver erkennen dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, volstort is ten belope van vijfentwintig procent en dat het kapitaal bijgevolg volstort is ten belope van zeshonderd vijfentwintigduizend euro.

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "CAPPELLE HOLDING",

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255.

Artikel 3.- DOEL,

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-iland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het leveren van managementprestaties en het verstrekken van adviezen naar de vennootschappen binnen de groep of naar derden, dit zowel op commercieel, administratief, operationeel, financieel en strategisch vlak, kortom aile adviezen die betrekking hebben op de werking van een vennootschap. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap zal belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of, groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende. activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, üuttlg of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De ontwikkeling, aankoop, verkoop, verwerking, productie, levering van producten met betrekking tot de chemische nijverheid, alsmede de aankoop en verkoop van alle benodigde grondstoffen en toebehoren.

De vennootschap zal kunnen optreden als aankoopcentrale voor alle groepsvennootschappen zowel voor haar rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stel-+len, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handels-'zaak.De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-istreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlij-king ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.500.000),

Het wordt vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend (25.000) aande-'len, waarvan er twintigduizend (20.000) tot de categorie A behoren en vijfduizend (5.000) tot de categorie B, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfentwintigduizendste van het kapitaal vertegen-iwoordi-igen.

Artikel 15.  SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samenige-'steld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts-'perso-'nen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-iring van aan-deelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene verga-'dering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aan-ideel-ihouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

Artikel 17.- BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge'brei-'de macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-ischappe-ilijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of door deze statuten.

Volgende bevoegdheden worden voorbehouden aan de algemene vergadering: beslissingen met betrekking tot wijziging van het kapitaal, fusie, splitsing, overdracht of inbreng van bedrijfstakken en gelijkgestelde verrichtingen, of ontbinding van vennootschappen waarin de Vennootschap aandelen aanhoudt,

§2. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennoot-'schap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of vol-macht-'dragers, al dan niet aandeel-+houders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage-+lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens speciifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken-men.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 18.  VERTEGENWOORDIG1NGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig verte`+gen-'woordigd door twee bestuurders samen of gedelegeerd bestuurder afzonderlijk of door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegen-woordigd door een gevol-machtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-gen-woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daar-toe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 21.- JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op tien mei op de maatschappelijke zetel om tien uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wette-lijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 34.- BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 35. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-=minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet-telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algeme-ne vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Artikel 40.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe-naars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegd-heden bij gewone meerderheid beperken.AEle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort, herstellen de vereffe-naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doen.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zeven maart tweeduizend en dertien en zal worden

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien.

EERSTE JAARVERGADERING. "

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

BENOEMING VAN EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters en inschrijvers tot eerste bestuurders be-noemd:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MLO International, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 93, RPR-nummer 0882.044.358, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hans Herpoel.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Vanhauteghem, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 25, RPR-nummer 0892,337.642, met als vaste vertegenwoordiger de heer Guy Vanhauteghem.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarverga-dering van het jaar tweeduizend en negentien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-lui-dende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT

De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan de heer Vanhauteghem Guy, voornoemd, die te dien einde woonstkeuze doet te 9700 Ouidenaarde, Reytstraat 255, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruíspuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie oprichtingsakte.

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

" VOor-bêhouden 'aa'n het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 93927*

Gent

teling Oudenaarde

2 2 JUNI 7015

Griffie

A

Ondernemïngsnr : Benaming 0521.817.438

(voluit) Cappelle Holding

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Reytstraat 255, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 18 december 2014

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist te benoemen voor een termijn van drie jaar, vervallend met de jaarvergadering van 2017, tot commissaris de CVBA PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren (IBR B 00009), met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18 en burelen te 9000 Gent, Sluisweg 1 bus 8, met vaste vertegenwoordiger Eddy Dams BVBA vertegenwoordigd door Eddy Dams, bedrijfsrevisor (IBR A 00804).

Getekend,

Hans Herpoel

Vaste vertegenwoordiger van MLO International BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vetmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2015
ÿþMod MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 4 JULI 2015

Griffie

imá~u~i~~~u~um

111987

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0521.817.438

Benaming

(voluit) : Cappelle Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Reytstraat 255, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging commissaris

De firma PwC Bedrijfsrevisoren bcvba (300009) zal vanaf 1 juli 2015 vertegenwoordigd worden door Peter Opsomer BVBA (B00748), vertegenwoordigd door Peter Opsomer (A01838), in de uitoefening van haar: mandaat van commissaris ter vervanging van Eddy Dams BVBA (B00799), vertegenwoordigd door Eddy Dams: (A00804)

Getekend,

Hans Herpoel

Vaste vertegenwoordiger van MLO International BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CAPPELLE HOLDING

Adresse
REYTSTRAAT 255 9700 BEVERE

Code postal : 9700
Localité : Bevere
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande