CAR DEALER EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAR DEALER EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.825.819

Publication

15/02/2013
ÿþ"

Mod Won' 11,1

lodebijlageob- hetBeUgischGtaatsbUæd bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~'~~I

^~rv.,^~~`o

N

VAN l~/OPnnn"~^

0 5 FEB. 2013

DENDERMONDE

mnuolautstemcvanLuik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

.

____ g nr ^

Benaming

(vvluit): CAR DEALER EUROPE

(verkort)~

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Mechelsesteenweg 298 te 9200 Denderm onde

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, de 28 januari 2013. dragende de melding "Geregistreerd 5 bladen geen

verzendingen te Dendermonde | op 31 januad2U13 S boek 125 blad 20 vak 15. ontvangen: vijfentwintig

euro (¬ 25), getekend E.A.lnspecteur M.KINIDERMANS", blijkt dat:

1.De hoer DELCORPS Códdc, garagehouder, geboren te Dendermonde op lf oktober negentienhonderd vierentachtig (rijksregistemummer 84.1011 113-33), ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Hooistraat 40;

2]Mavrouw GOOSSENS Ann, Marie, Alexandra, Dendermonde op tien februari

negentienhonderd achtenvijftig (rijksregistemummer 58.02.10 320-30), in huwelijk met de heer Delcorps Marc, onder het beheer der wettelijke gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Eeman te Lebbeke op zes juni negentienhonderd drieëntachtig, welk stelsel gewijzigd werd naar een stelsel der scheiding van goederen ingevolge het vonnis geveld door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde op achtentwintig oktober tweeduizend en vier, wonende te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 298.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam:"CAR

DEALER EUROPE". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 298.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België

in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

ledere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) beotuumzete\a, bijhulzen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

- De gmothande|, de aan- en verkoop, de in- en export, het huren on verhuren van nieuwe en

tweedehandswagens alsmede de aan- en verkoop van alle auto-onderdelen en eonmoaoinmo, en het

transporteren van al deze zaken, de herstelling het onderhoud en plaats amheden aan voertuigen,

vrachtwagens en aanhangwagens, evenals schilderwerken van gezegde voertuigen;

- de aan- en verkoop van brandstoffen en smeermiddelen;

- de exploitatie van een car-wash.

- De groothandel, de aan- en verkoop, de in- en export, het huren en verhuren van nieuwe en

tweedehandsvaartuigen alsmede de aan- en verkoop van alle vaartui d nóel en oocooauima, en het

transporteren van al deze zaken, de herstelling, het onderhoud en plaatslagereerkzaamheden aan vaartuigen, evenals schilderwerken van gezegde vaartuigen;

-

Het verlenen van dienÉan, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve,

organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van mounmoorden'

-------- ----- ___

SOI ?3,À9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- en als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden docr een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Zijn alhier tussengekomen

-De heer Delcorps Cédric, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort ten belope van drieduizend honderd vijftig euro (¬ 3.150,00) en waarvoor hem vijftig aandelen (50) zonder nominale waarde worden toegekend.

-Mevrouw Goossens Ann, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volstort ten belope van drieduizend honderd vijftig euro (E 3.150,00) en waarvoor haar vijftig aandelen (50) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van zesduizend driehonderd euro (E 6.300,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank met kantoor te Dendermonde, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op achtentwintig januari laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerders zullen de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hen passend voorkomen. Zij mogen ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen altéén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoodigen ais lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettefijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni in het jaar

tweeduizend en vijftien.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS EN VASTE VERTEGENWOORDIGER.

1. Onmiddellijk na de oprichting benoemen de oprichters tot zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-De heer Delcorps Cédric, wonende te 9200 Dendermonde, Hooistraat 40.

-Mevrouw Goossens Ann, wonende te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 298

Die hun mandaat uitdrukkelijk aanvaarden.

2. De zaakvoerders verklaren aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: de heer Delcorps Cédric, voornoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht aan CVBA De Decker  Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als

r  i, . I. e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of

nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-bankattest

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 08.07.2015 15294-0056-013
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 23.06.2016 16216-0368-013

Coordonnées
CAR DEALER EUROPE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 298 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande