CAR SERVICE PIETERS

Société en commandite simple


Dénomination : CAR SERVICE PIETERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 810.248.522

Publication

09/01/2014
ÿþ3 0 BEC, 2013

DENDERMONDE

II111!iudiu1ji~1iueduhi

Ploc: 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cle t FIE RECHTBANK

VAN KC)nPHANrIr

C.; xtii. ' i:?{#v+': ' . 0810.248.522

; CAR SERVICE PIETERS

e ,. i;t;. : Gewone commanditaire vennootschap

Rijkstraat 48, 9130 Verrebroek

~~" " ++cc

+ ndi`,{á2°'n _ . ,e :: ' ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de algemene vergadering der vennoten gehouden op 10 december 2013 blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

Eerste beslissing: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op vijf december tweeduizend en dertien, omtrent het voorstel tot ontbinding waarbij de staat van activa en passiva de dato dertig november tweeduizend en dertien werd gevoegd.

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaars dienen te worden beschouwd.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan de zaakvoerders zijnde:

- de Heer Pieters Kris,

- Mevrouw Roels Marleen,

Hen wordt bovendien kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva de dato dertig november tweeduizend en dertien, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Vijfde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, dat de activa reeds door hen zijn overgenomen terwijl zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door de Heer Pieters Kris te Verrebroek, Rijkstraat 48.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

Gezien de agenda is afgewerkt, wordt de vergadering gesloten om twaalf uur dertig 1n de namiddag.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : akte ontbinding, verslag van de zaakvoerder

Pieters Kris - Roels Marleen

.. . ..; ... . . .... . " +" ~ ~; " " ,:s " + ;.::+ }::ÿ+~r:::.+:: : { " ¢;. ; ~ }; ~ . J . . :~+ }; <: " . r::." ;ar

w'; ..á i:::tz'<#i ..:~.. " f. . ~..',i4'v: çsv: ~iGr.`..~3~: . ;;;ti;~¬ ;.r , a. ,~:E . . ,. .. :'i:w:; , ::~ " ... .E x ftitc:è~~c~.:~.3v .. .. .~,# # . ~ x 'K...,v," sçiE.

:.?OC.! i:? `i2:::" 't't . ,rC" :ii"tii" ÿ~::

?.#:~?wt?: :xi3;; .. i£i " .^,f3J^tii E:{::

Coordonnées
CAR SERVICE PIETERS

Adresse
RIJKSTRAAT 48 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande