CARDIFF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARDIFF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.267.767

Publication

04/12/2013
ÿþmod 11.1

IWç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i Ondernemingsnr : 0428.267.767

i? Benaming (voluit) : CARDIFF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Steenweg 193

9870 Zulte

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

1! Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze;

!: vennootschap "CARDIFF", met zetel te 9870 Zulte, Grote Steenweg 193 (opgericht onder de vorm! van een coöperatieve vennootschap ingevolge onderhandse akte van 15 november 1985), welk! proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassccieerd notaris met zetel van de! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op dertien november tweeduizend! !! dertien, hetgeen volgt

* De vergadering heeft beslist om uit de belaste beschikbare reserves (reserves welke! goedgekeurd zijn door de algemene vergadering die plaats vond vóór 1 april 2013) een tussentijds! dividend uit te keren van een miljoen vierhonderd zeventigduizend euro (¬ 1.470.000,00), overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Het dividend werd verdeeld onder de bestaande vennoten naar evenredigheid van het deel van! het kapitaal thans door hun aandelen vertegenwoordigd, hetzij vijfhonderd achtentachtigduizend! euro (¬ 588.000,00) aan de naamloze vennootschap "VANGO", en achthonderd! tweeëntachtigduizend euro (¬ 882.000,00) aan de heer Christophe Goethals en mevrouw lise! Vandeputte, hetzij vierhonderd eenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00) aan elk van hen.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de raad van bestuur werd! opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen waarin werd! uiteengezet waarom de voorgenomen inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging van! ;? belang zijn voor de vennootschap.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door VRC Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Bart Van Steenberge, bedrijfsrevisor, werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van! het Wetboek van vennootschappen dat betrekking heeft op de beschrijving van de inbreng in natura,! il de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Dit verslag besluit in volgende bewoordingen: "De inbrengen in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap CARDIFF N.V, bestaat uit, vorderingen met een totale waarde van 1.323.000,00 EUR. Ter vergoeding van de inbreng werden! 953 nieuwe aandelen gecreëerd.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van; de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap! verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van; het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1/11 1111

*13181474*

NEERGELEGD

2 2 NOV. 2013

F2!`C'iril3ltii~ 't AN K001111 ~~TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de als vergoeding uitgegeven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

12 november 2013 "

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd dertig euro (¬ 295.430,00), door middel van de hierna beschreven inbreng in natura, om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op driehonderd zevenenvijftigduizend vierhonderd dertig euro (¬ 357.430,00) door de uitgifte van negenhonderd drieënvijftig (953) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een uitgifteprijs van ongeveer duizend driehonderd achtentachtig euro tweeënveertig cent (¬ 1.388,42) per aandeel, wat hoger ligt dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen die driehonderd en tien euro (¬ 310,00) per aandeel bedraagt.

Dientengevolge zal het gedeelte van de uitgifteprijs dat overeenstemt met de fractiewaarde van de aandelen, hetzij een bedrag van tweehonderd vijfennegentigduizend vierhonderd dertig euro (E 295.430,00) bestemd worden voor de rekening kapitaal van de vennootschap.

Een bedrag van een miljoen zevenentwintigduizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 1.027.570,00) zal als uitgiftepremie geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening uitgiftepremies.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen en zuilen genieten van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng door de naamloze vennootschap "VANGO", met zetel te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Gentseweg 591, van een deel van haar schuldvordering tot dividenduitkering jegens voornoemde vennootschap "CARDIFF", ten bedrage van vijfhonderd negenentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 529.200,00),

en dat 381 nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de naamloze vennootschap "VANGO" voornoemd.

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng door de heer Christophe Goethals en mevrouw Ilse Vandeputte, van hun schuldvordering tot voormelde dividenduitkering jegens de vennootschap "CARDiFF" ten bedrage van elk vierhonderd eenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00), verminderd met de roerende voorheffing van tien procent, ten bedrage van ieder vierenveertigduizend honderd euro (¬ 44.100,00), hetzij samen zevenhonderd drieënnegentigduizend achthonderd euro (¬ 793.800,00),

en dat tweehonderd zesentachtig (286) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan elk van hen.

* De aandeelhouders, hebben verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en verklaren inbreng te doen van de voormelde schuldvordering tot voormelde dividenduitkering jegens voornoemde vennootschap "CARDIFF'.

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng, zoals deze ook is beschreven in het aangehechte verslag van de raad van bestuur en het aangehechte verslag van de bedrijfsrevisor, werden aan de naamloze vennootschap "VANGO" voornoemd die aanvaardde, 381 nieuwe aandelen toegekend van de naamloze vennootschap "CARDiFF, en werden aan de heer Christophe Goethals en mevrouw lise Vandeputte voornoemd die aanvaardden, vijfhonderd tweeënzeventig (572) nieuwe aandelen toegekend van de naamloze vennootschap "CARDIFF", hetzij aan elk van hen tweehonderd zesentachtig (286) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het huidige boekjaar.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort.

* De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met een miljoen zevenentwintigduizend vijfhonderd zeventig euro (¬ 1.027,570,00) om het te brengen van driehonderd zevenenvijftigduizend vierhonderd dertig euro (E 357.430,00) op een miljoen driehonderd vijfentachtigduizend euro (E 1.385.000,00) door incorporatie bij het kapitaal van de uitgiftepremies voor een bedrag van een miljoen zevenentwintigduizend vijfhonderd zeventig euro (E 1.027,570,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

* De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen driehonderd vijfentachtigduizend euro (E 1.385.000,00), vertegenwoordigd door duizend honderd drieënvijftig aandelen die elk één/duizend honderd drieënvijftigste (1/1.153ste) vertegenwoordigen van het maatschappelijk vermogen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1, uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 13/11/2013, met

bijzonder verslag van de raad van bestuur en verslag van de bedrijfsrevisor;

2. coördinatie van de statuten van 20/11/2013.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 06.05.2013, NGL 30.05.2013 13140-0444-015
24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 07.05.2012, NGL 16.05.2012 12119-0117-015
27/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UhlI1*1jI101

VIII25566 VI III ~IIII UV

iA

NEERGELEGD

1 7 JAN. 2012

~. VII " ,:~`.'~~~1

~ ; R ~

: c~c~~Gr" iffid ~. ~rr: c~r.. -r

" -~-

Ondernemingsnr : 0428.267167

Benaming (voluit) : CARDIFF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Steenweg 193

9870 Zulte (Olsene)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN - OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze;. vennootschap "CARDIFF" met zetel te 9870 Zulte (Olsene), Grote Steenweg 193 (opgericht onder;; de vorm van een cooperatieve vennootschap ingevolge onderhandse akte van 15 november 1985), welk proces-verbaal werd opgemaakte door meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkter; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op drieëntwintig december;; tweeduizend en elf, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft beslist te benoemen tot bestuurders van de vennootschap, voor een;, termijn van zes jaar: de heer Christophe Goethals, wonende te 9870 Zulte, Grote Steenweg 175 en de Naamloze vennootschap Vango, met zetel te 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Gentseweg 591,;= met als vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Goethals.

- De vergadering heeft de beslissing van de raad van bestuur van 15 april 2011 tot zetelverplaatsing naar het adres 9870 Olsene-Zulte, Grote Steenweg 193 bevestigd.

- De vergadering heeft beslist de eerste zin van artikel 2 van de bestaande tekst van de statuten G te vervangen door de volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Olsene-Zulte, Grote Steenweg 193".

- De vergadering heeft beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

- De vergadering heeft beslist de eerste zin van de bestaande tekst van artikel 10 van de statuten! te vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.;; Elke aandelenoverdracht zal slechts ten aanzien van de vennootschap effect ressorteren na de= inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van de overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervuilen van de;; formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

- De vergadering heeft beslist de eerste zin van artikel 11 van de bestaande tekst van de statuten; weg te laten.

- De vergadering heeft beslist de derde alinea van artikel 30 van de bestaande tekst van de; statuten weg te laten.

De derde alinea van de oude tekst van de statuten die geschrapt wordt is de volgende: "ledere; aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking; van de vennootschap werd uitgegeven, kan tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen;; voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van dezei! stukken verkrijgen".

- De vergadering heeft beslist artikel 31 van de bestaande tekst van de statuten weg te laten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r + mod 11.1

Voorbehouden -abn h: Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

- De vergadering heeft beslist de laatste zin van artikel 42 van de bestaande tekst van de statuten weg te laten.

Raad van bestuur

Onmiddellijk na deze beslissingen van de algemene vergadering is de raad van bestuur van de vennootschap bijeengekomen.

De raad van bestuur heeft bevestigd dat aile aandeelhouders van de vennootschap hun aandelen aan toonder hebben overhandigd aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal deze aandelen aan toonder vernietigen binnen de vierentwintig uur.

Door de raad van bestuur werd op 15 december 2006 een register van aandelen opgemaakt overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem of haar toebehorende aandelen zijn vermeld, evenals de gedane stortingen.

De raad van bestuur heeft tevens verklaard te benoemen tot gedelegeerd bestuurder de naamloze vennootschap Vango met als vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Goethals, voor de duur van het mandaat van bestuurder.

Algemene vergadering

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat alle aandelen aan toonder zijn overhandigd aan het bestuursorgaan van de vennootschap, dat een register van aandelen is opgemaakt en dat aile aandelen zijn ingeschreven in het register van aandelen, waarin alle aandeelhouders zijn vermeld met de vermelding van het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit en waarin alle andere door artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven gegevens voorkomen.

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat aldus de materiële omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam is uitgevoerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 23/12/2011

2. coördinatie van de statuten van 04/01/2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/05/2011 : GE176090
26/05/2010 : GE176090
19/05/2009 : GE176090
18/06/2008 : GE176090
18/06/2007 : GE176090
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.11.2014, GGK 04.05.2015, NGL 29.05.2015 15139-0513-015
17/11/2006 : GE176090
06/07/2005 : GE176090
24/06/2004 : GE176090
15/07/2003 : GE176090
07/07/2000 : GE176090
01/07/2000 : GE176090
29/03/2000 : GE176090
26/11/1996 : GE176090
25/01/1995 : GE176090
25/01/1995 : GE176090
25/01/1995 : GE176090

Coordonnées
CARDIFF

Adresse
GROTE STEENWEG 193 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande