CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.463.430

Publication

10/12/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII3iiui uni iii

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koorhan ~ e i erpen

op

DO Griffier

Griffie

Ondememingsnr : 0538.463.430

Benaming

(vomit) : CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2000 ANTWERPEN - TOLSTRAAT 24 BUS 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder dd. 25 november 2013:

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres met ingang vanaf. heden:

" 9831 Deurle, Philippe De Denterghemlaan 13.

de heer James Hallums

zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B eiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2013
ÿþ Motl Waai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Tolstraat 24 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 28/0812013, dragende de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 30 augustus 2013, vijf bladen, één verzending, boek 232, blad 53, vak 2. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) A. Vanden Bride, blijkt het volgende;

1) Door: de heer HALLUMS James David (identiteitskaartnummer B 0178599 22), geboren te Bradford (Verenigd Koninkrijk) op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zeventig, van Britse nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Tolstraat 24 bus 4,

werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING" opgericht.

2) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend '1.000) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend één 1 duizendste van het kapitaal.

De oprichter verklaart en erkent dat alle en elk der aandelen voor twee derde volgestort zijn, zodat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

3) De statuten werden vastgesteld als volgt (een uittreksel volgt):

Artikel één - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING".

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Tolstraat 24 bus 4.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, Kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MIRM

Neergelegd ter van de aochtbonk van Koophandel te Antwerpen, o

G 9 SEP, 2013

Griffie

II

111111

Ondernemingsnr : 05(l'a .4e " `{~`0

Benaming

(voluit) ; CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

be 2. x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Consultancy op het vlak van de marketing en de commercialisatie van medische instrumenten en therapieën voor de cardiovasculaire gezondheidszorg.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en --mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenais de in- en uitvoer van om het even welke goederen

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN,

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDE-'LEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT.

a) De overdracht onder levenden.

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst,

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) van minstens de helft der vennoten, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de bepalingen van de artikelen 251 en 252 van het wetboek van vennootschapen.

Artikel negen - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan riet bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij afwezigheid van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

- Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING.

ir

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van

stemmen genomen wordt.

Artikel vijftien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De maatschappelijke

bescheiden worden opgemaakt gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING,

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dal ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals

bepaald bij artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek

van vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN.

Overeenkomstig artikel 256 van het Wetboek van vennootschappen, wordt door de verschijner, tot

zaakvoerder benoemd, de Heer HALLUMS James, geboren te Bradford (Verenigd Koninkrijk) op tweeëntwintig

augustus negentienhonderd zeventig, van Britse nationaliteit, met woonplaats te 2000 Antwerpen, Tolstraat 24

bus 4, BELGIË, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich

daartegen verzet.

Híj wordt benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd zijn.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend

dertien.

2. Jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten,

3. overname verbintenissen.

De oprichter verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND U1T EREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Jean-Louis Sabbe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15337-0296-011

Coordonnées
CARDIOVASCULAR NETWORK CONSULTING

Adresse
PHILIPPE DE DENTERGHEMLAAN 13 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande