CARDOLITE SPECIALTY CHEMICALS EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARDOLITE SPECIALTY CHEMICALS EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.642.744

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 10.07.2013 13296-0552-031
07/07/2011
ÿþ Mua 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 7 JUNI 2011

RECHTgg VAN

KQQPHAND TE GENT

IVI

1

111,111.111,1,1j11.1141jJ1

iA

Ondernemingsnr : 0833.642.744

Benaming Cardolite Specialty Chemicals Europe

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijmenstraat 21K bus 2, 9030 Mariakerke (Gent), België

Onderwerp akte : kennisgeving door de commissaris

Kennisgeving van de commissaris De Bock Bedrijfsrevisoren bvba:

Ingevolge het bereiken van de leeftijdsgrens, zoals voorgeschreven door artikel B§2 van de

wet van 22 juli 1953, heeft Dhr. Guido De Bock per 21/03/2011 ontslag genomen als zaakvoerder van de BVBA De Bock Bedrijfsrevisoren.

In zijn vervanging werd voorzien door de onmiddellijke benoeming als zaakvoerder van Gunter De Bock bvba, Schijnparklaan 19, 2900 Schoten met als vast vertegenwoordiger bedrijfsrevisor Gunter De Bock, Botermelkbaan 28, 2900 Schoten.

Het lopende commissarismandaat van De Bock Bedrijfsrevisoren bvba zal vertegenwoordigd worden door Dhr. Gunter De Bock, voornoemd.

Werner Weemaes

Bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

NEERGELEGD

1 Q -02- 2011

RECHTbfttiweVAN

KOOPHANDEL TE GENT

" 11028835"

11111

Ondernemingsnr: Q 111 ~ (o4 9%144

Benaming : CARDOLITE SPECIALTY CHEMICALS EUROPE (voluit)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Wijmenstraat 21K bus 2

9030 Gent(Mariakerke)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Luc JANSEN, notaris te Gent op 9 februari 2011, neergelegd ter registratie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

1/ oprichter:

a) De naamloze vennootschap "CARDOLITE EUROPE", met maatschappelijke zetel te 9030 Mariakerke (Gent), Wijmenstraat 21K bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0448.130.991.

De vennootschap werd opgericht, onder de naam "CARDANOL CHEMICALS" blijkens akte verleden voor Meester Marc De Graeve, notaris te Antwerpen, op zesentwintig augustus negentienhonderd tweeënnegentig, waarvan de statuten bij uittreksel werden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig september nadien, onder nummer 920923-208.

Bij eenvoudige beslissing van de Raad van bestuur de dato 01/06/2010 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 9030 Mariakerke (Gent), Wijmenstraat 21K bus2, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 09/07 daarna, onder nummer 10101551.

Waarvan de statuten voor de laatste keer werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van een buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende notaris Jansen op 11/02/2010, inhoudende onder meer doelswijziging, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 04/03 nadien, onder nummer 0033089; zij onderschrijft 614 aandelen, hetzij ¬ 60.885.

b) De heer STONIS Timothy Joseph, geboren te Iowa (United States of America) op negentien november negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 350 West 42nd St. Apt 24L, New York, NY 10036, United States of America, (identiteitskaartnummer: 207474380); hij onderschrijft l aandeel, hetzij ¬ 615.

2/ rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap genaamd "CARDOLITE SPECIALTY CHEMICALS EUROPE";

3/ zetel: 9030 Gent (Mariakerke), Wijmenstraat 21K bus 2

4/ doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten van alle handelingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die verband houden met de import, verkoop, productie, distributie, kwaliteitscontrole, ontwikkeling, engineering en detailhandel van: chemische stoffen afkomstig van (i) petrochemie , (ii) de verwerking van landbouwproducten en (iii) van dierlijke oorsprong; alle organische en anorganische chemicaliën; farmaceutische en phytofarmaceutische producten; polymeren, vulstoffen; katalysatoren en kleurstoffen en additieven daaraan gerelateerd.

Bovendien kan de vennootschap in België en in het buitenland diensten aanbieden die verband houden met de toepassing van de verordening (EG) nr. 1907/2006 van 18 december 2006 inzake de registratie en beoordeling van en de autorisatie en beperkingen ten aanzien van chemische stoffen (REACH), zoals gewijzigd van tijd tot tijd, en in het algemeen alle voorschriften die relevant









Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neen en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

moe 2.1

kunnen zijn voor de vennootschap. De Vennootschap zal zich op een permanente wijze in verbinding stellen met de instellingen en agentschappen van de Europese Unie en haar lidstaten. De vennootschap kan de ondernemingen van de groep vertegenwoordigen ten aanzien van internationale organisaties, vervullen van reglementaire verplichtingen, en kan wetenschappelijke informatie verspreiden en deskundig advies inwinnen over de productie van producten die relevant zijn voor de vennootschap.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, publieke en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag verder rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend maatschappelijk doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag in het algemeen alle handelingen stellen, of optreden als bestuurder, in alle ondernemingen die eenzelfde of verwant maatschappelijk doel hebben en welke het vervullen van het eigen maatschappelijk doel van de vennootschap vereenvoudigen.

De vennootschap mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijke doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan leningen en voorschotten van gelijk welke aard, bedrag en duur toekennen aan derden. Zij kan zich tevens borg stellen en, in het algemeen, waarborgen en zekerheden stellen voor verbintenissen van derden, onder meer met het toestaan van hypotheken, panden (inclusief panden op handelszaken), en andere zekerheden op haar goederen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricage, alle bijkantoren, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5/ duur:

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

6/ kapitaal :

Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt ¬ 61.500, vertegenwoordigd door 615 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

7/ verteaenwoordiain2  bestuur - toezicht:

Samensielline raad van bestuur

De vennootschap wordt vertegenwoordigd en bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet vennoten, voor een termijn van hoogstens zes jaar, benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders en te allen tijde door haar afzetbaar.

Zo de vennootschap evenwel door twee natuurlijke en/of rechtspersonen is opgericht of zo is komen vast te staan dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan. Zodra de algemene vergadering vaststelt dat er drie vennoten zijn dient de raad van bestuur terug uit drie leden te bestaan.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijk personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam" en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o;n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap,

komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het aantal leden van de raad van bestuur, alsmede de duur van hun mandaat, wordt

vastgesteld door de algemene vergadering van aandeelhouders.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, kan deze een natuurlijk persoon,

orgaan of lasthebber, daartoe gemachtigd, aanduiden, waardoor zij de functie van bestuurder

uitoefent.

Dienaangaande zijn derden niet gerechtigd de verantwoording van de bevoegdheden van

deze persoon te eisen en volstaat de aanduiding van zijn hoedanigheid als vertegenwoordiger of

afgevaardigde van de rechtspersoon. Indien de wettelijke voorschriften dit vereisen, wordt het

toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen.

Herkiesbaarheid - Einde van de mandaten

De aftredende bestuurders en commissarissen zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders en commissarissen verstrijkt onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering van aandeelhouders die tot nieuwe benoeming is overgegaan.

Vacature

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende

bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering in haar eerstkomende vergadering tot definitieve

benoeming over.

Voorzitterschap

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De Raad van Bestuur vergadert, na bijeenroeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij

diens afwezigheid door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders, telkens wanneer het belang van

de vennootschap het vereist of tenminste twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen worden gehouden op de in de oproepingsbrieven vermelde plaats.

bestuur:

A. Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te stellen, welke nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen welke door de wet of deze statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Zonder afbreuk te doen aan het collegiaal karakter van de uitoefening van hun verantwoordelijkheden, hebben de bestuurders het recht de beheerstaken onder elkaar te verdelen.

B. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet leden van de raad. Deze personen zullen elk afzonderlijk, gezamenlijk of als college optreden, naargelang de beslissingen van de raad van bestuur.

De persoon aan wie zulke machten worden toevertrouwd draagt de titel "directeur", en, zo hij bestuurder is, de titel "bestuurder belast met het dagelijks bestuur".

C. Delegatie van machten

De raad van bestuur, evenals de personen aan wie het dagelijks bestuur werd toevertrouwd, kunnen in het kÀder van dit besluit specifieke en welbepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen naar hun keuze. Tevens kunnen zij de bevoegdheid van de aangestelde personen te allen tijde volledig of gedeeltelijk herroepen of wijzigen.

D. Herroeping der machten

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om de machten van de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen te allen tijde volledig of gedeeltelijk te herroepen of te wijzigen. Verter`enwoordising

De raad van bestuur is als college bevoegd om de vennootschap in handelingen en in rechte ten overstaan van derden te vertegenwoordigen en te verbinden.

De vennootschap kan eveneens geldig verbonden en vertegenwoordigd worden in handelingen en in rechte, ten overstaan van derden, daaronder begrepen openbare ambtenaren (waaronder de hypotheekbewaarder):

- hetzij door de in artikel 20 bedoelde gedelegeerd bestuurder;

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend;

- hetzij, in het kader van het dagelijks bestuur, door de personen aan wie het dagelijks bestuur werd gedelegeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOof-behouden aan het Belgisch Staatsblad ll

mod 2.1

In het buitenland zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigd worden door één van haar bestuurders, daartoe speciaal gemachtigd door de raad van bestuur of door elke andere speciaal daartoe door de raad gemachtigde persoon.

De vennootschap is daarenboven geldig vertegenwoordigd door speciale lasthebbers, die handelen binnen de perken van hun mandaat. De raad van bestuur heeft te allen tijde het recht om de vertegenwoordigingsbevoegdheden, die overeenkomstig dit artikel zijn toegekend, volledig of gedeeltelijk te herroepen of te wijzigen. Eventuele beperkingen aan de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de personen belast met het dagelijks bestuur zijn niet tegenstelbaar aan derden.

Gedelegeerd bestuurder

Indien een gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, dan is deze bevoegd om de vennootschap in handelingen en in rechte te vertegenwoordigen en te verbinden, met recht om zijn bevoegdheden te subdelegeren of bijzondere volmachten te verlenen.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is toegekend, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, wordt benoemd door de raad van bestuur, bij beslissing genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen. Eventuele beperkingen aan de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de gedelegeerd bestuurder zijn niet tegenstelbaar aan derden. De raad van bestuur heeft te allen tijde het recht om de vertegenwoordigingsbevoegdheden, die conform dit artikel zijn toegekend, volledig of gedeeltelijk te herroepen of te wijzigen.

*8/ algemene vergaderingen:

Samenstelling - Bevoegdheid

De algemene vergadering, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid der aandeelhouders. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door de wet of de statuten getrokken grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle aandeelhouders, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

Elke aandeelhouder mag zich op elke algemene vergadering, gewoon of buitengewoon, laten

vertegenwoordigen door een volmachtdrager, aandeelhouder of niet. ln dit geval wordt de

lastgever geacht aanwezig te zijn. Elke aldus aangestelde volmachtdrager mag meerdere aandeelhouders vertegenwoordigen.

Bijeenkomst

Elk jaar, op de eerste dinsdag van juni, om twintig uur, komt van rechtswege op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven vermelde plaats in België een jaarvergadering bijeen, om verslag te horen uitbrengen door de bestuurders en eventueel de commissarissen, te beslissen over de jaarrekening, evenals over de winstverdeling en de door afzonderlijke stemming aan de bestuurders en eventueel de commissarissen te geven kwijting, Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende dinsdag gehouden. Neerlegging van de aandelen

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de titularissen van zakelijke rechten van aandelen op naam, minstens vijf volle dagen voor de bijeenkomst, aan de Raad van Bestuur hun voornemen betekenen de vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij hun obligaties hebben neergelegd overeenkomstig de voorschriften van dit artikel.

9/ inventaris -jaarrekening  reserve - verdeling .

jaarrekening

het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de balans vormt, na aftrek van de door de raad van bestuur nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vooreerst minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering van aandeelhouders is exclusief bevoegd om te besluiten of er, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, tot aflossing van het kapitaal zal worden overgegaan en bepaalt, in voorkomend geval, het bedrag dat voor deze eventuele aflossing van het kapitaal aangewend zal worden, zonder dat dit meer zal bedragen dan negentig procent van de uitkeerbare winst. Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouder. Dividenden - Interimdividend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag overeenkomstig de wettelijke bepalingen op het resultaat van het boekjaar

een interimdividend uitkeren. Deze uitkering mag slechts geschieden op, de winst van het lopende

boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de

overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire

bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Dit interimdividend wordt besloten en betaald op, de plaats en de tijdstippen te bepalen door de raad

van bestuur.

10/ Ontbinding  vereffening:

Ontbinding

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden dan ook, met uitzondering van het

geval van samensmelting of overdracht tegen aandelen, zal het netto-maatschappelijk actief, na

aanzuivering van alle schulden en lasten en van de kosten van vereffening, evenredig worden

verdeeld onder alle aandelen, onder aftrek van de eventueel nog op deze aandelen te storten bedragen

en in aanmerking nemende het eventueel afgeloste gedeelte ervan.

Vereffening

In geval van ontbinding der vennootschap heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide

rechten om de vereffenaar(s) te kiezen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoedingen vast te

stellen. Het mandaat van de in functie zijnde bestuurders eindigt op dat ogenblik.

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaar(s) tre(e)dt(en) pas in functie, na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van

de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig de betreffende bepalingen van het

wetboek van vennootschappen.

11/ Benoemine Raad van bestuur - vertegenwoordiainasbevoeedheden:

Raad van bestuur

De aandeelhouders, hier bijeengekomen in algemene vergadering, benoemen als bestuurders, onder de

opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat

ogenblik, voor een periode van zes jaar:

1/ De heer Anthonv Michael STONIS, bestuurder van vennootschappen, geboren te Pennsylvania

(United States of America) op veertien oktober negentienhonderd zesenveertig, wonende te 370

Bowline Bend, Naples, Florida 34103, United States of America (identiteitskaart 214840446);

2/ De heer Timothy Joseph STONIS, bestuurder van vennootschappen, geboren te Iowa (United States

of America) op negentien november negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 350 West 42nd St.

Apt 24L, New York, NY 10036, United States of America;

3/ De heer Werner WEEMAES, bestuurder van vennootschappen, wonende te 2300 Schoten, Ridder

W. Van Havrelaan 78, rijksregister 40.08.04 285-06;

4/ De heer Alan Patrick GILES, bestuurder van vennootscháppen, geboren te Minnesota (United States

of America) op achttien maart negentienhonderd veertig, wonende te Blake Lodge, Bridge Lane,

London SW 11 3AD, England, United Kingdom,

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd.

De bestuurders verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit

mandaat in de hierboven gestelde modaliteiten te aanvaarden.

Commissarissen

Tot commissaris wordt benoemd:

De Bock bedrijfsrevisoren BVBA, met zetel te 2900 SCHOTEN, Schijnparklaan 19,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder-bedrijfsrevisor Guido De Bock.

Deze heeft zijn opdracht aanvaard ingevolge de verklaring tot aanvaarding ondertekend op heden.

Deze verklaring wordt bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De bestuurders komen in raad bijeen en nemen bij meerderheid, de volgende besluiten :

De raad kiest tot voorzitter en gedelegeerd bestuurder de heer Timothy STONIS, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

12/ Overgangsbenalinaen:

* eerste boekjaar begint op datum op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31/12/2012.

* eerste jaarvergadering: in het jaar 2013;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Luc JANSEN, notaris

Voor- Tegelijk hiermede neergelegd:

behouden aan het Belgisch - expeditie bevattende tevens 3 volmachten;

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1111 1111111U i

*15119051*



i

Cardolite Specialty Chemicals Europe

.ir

Ondernemingsar : 0833.642.744 Benaming

(voluit) (verkort) :

;NEERGELEGD

I~

01-0,~_ 2013

RECf-i7'~r~~

f~C si ti\? ou TE GEN

--~-----,..,,.,.. ~,~

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wijmenstraat 21 K B2, B-9030 Mariakerke (Gent) (volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming commissaris

uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in de maatschappelijke zetel op 2 juni 2015

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om De Bock Bedrijfsrevisoren BVBA, Schijnparklaan 19, 2900 Schoten te herbenoemen als commissaris voor een periode van drie jaar ingaande na deze algemene vergadering om te eindigen bij de algemene vergadering te houden in 2018.

Timothy Stonis

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 14.07.2016 16321-0553-033

Coordonnées
CARDOLITE SPECIALTY CHEMICALS EUROPE

Adresse
WIJMENSTRAAT 21K, BUS 2 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande