CARE FOR BUDGET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARE FOR BUDGET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.873.757

Publication

15/12/2014
ÿþ(LY\ i~. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONii

08

BELGISG

H STAAT

;BLieCHTBAN;- W.e4 ~~la¢r~rrFfi~'" . r' r

EUR BEL JCvE1FrÉsC F~

-12- 2014 11V. 2014

IIIRM1,1211111 11111

Ondernemingsnr : 0521.873.757

Benaming

(voluit) : Care For Budget

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderstraat 25/2 te 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder wordt het adres van de maatschappelijke zetel gewijzigd van de Onderstraat 25/2 te 9890 Gavere naar de Steenweg Deinze 35b te 9810 Nazareth en dit met ingang van 22/09/2014.

De zaakvoerder,

VDD Consultancy

Vertegenwoordigd door

Vandendriessche Sven

vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Lu* BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2013
ÿþ mod 11.1

--R - ~~~á ~mmse In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8: ~T 2013

RBCH er "' ; K ~AN KOOPHA D L TE GENT

\BRIO

 1,

Voor-

behouden aan fret Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr: o i 1 gq 3 1- S

Benaming (voluit) : Care For Budget

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Onderstraat 25/2

9890 Gavere

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke;

i= vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN', met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 6 maart 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1. Mevrouw Vincke, Leen, geboren te Deinze op 23 mei 1978, gehuwd met de heer Vandendriessche, Sven André Emiel, geboren te Oudenaarde op 5 mei 1971, gedomicilieerd en ii verblijvende te 9810 Nazareth, Eikenstraat 1.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUI VIVE", met maatschappelijke; zetel te 9820 Merelbeke (Schelderode), Muntestok 2, ondernemingsnummer BE0446.540.092, RPR Gent.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDD CONSULTANCY", met; maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth (Eke), Eikenstraat 1, ondernemingsnummer; BE0884.593.676, RPR Gent,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam "Care Fort Budget", met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Onderstraat 25/2, waarvan het geplaatste; maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze honderd (100) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van tweehonderd

1

1 1

ii (¬ 10.000,00).

ii Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening' nummer 363-1171388-56, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van; vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING BANK.

i; Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 4 maart 2013, wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

I. Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) euro tot haar

beschikking heeft.

iF Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

li De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eni

__, ii draagt_de .neam"care foreudge ____ ____ ___________________________________________________.-________________ __

Samen: 100 aandelen

100

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. door mevrouw Vincke, Leen, voornoemd oprichter sub 1 op vijf 5

aandelen.

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 30

"QUI VIVE", voornoemd oprichter sub 2 op dertig aandelen.

3. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 65

"VDD CONSULTANCY", voornoemd oprichter sub 3 op

vijfenzestig aandelen.



mod 11.1

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9890 Gavere, Onderstraat 25/2,

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" Het geven van advies en analyses van de financiële en operationele behoeften van particulieren en ondernemingen met als doel besparende en budgetvriendelijke oplossingen te bieden op het vlak van energie, brandstof, vaste en mobiele telefonie, internet, TV-distributie, LED-verlichting, zonnepanelen, verzekeringen en de begeleiding en onderhandeling met deze leveranciers, Deze opsomming is niet-limitatief.

" Het verstrekken van advies en begeleiding met betrekking tot de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole en financiële instellingen.

" Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van markonderzoek: promotie, raadgeving, protectie, marketing, assistentie op het gebied van management, engineering en consultancy (technisch, commercieel, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies).

" De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die vcor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

" De kleinhandel en groothandel in handelsgoederen met betrekking tot informatica en elektronica zoals de aan- en verkoop van deze goederen.

" Alle activiteiten met betrekking tot het omschakelen van bestaande verlichting (Halogeen, TL, Spaarlampen, Gloeilampen, ..,) naar energiezuinige LED-verlichting.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten, alsook alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten.

" Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en het voorstellen van besparende oplossingen in de ruimste zin van het woord.

" Het uitvoeren van opdrachten op het vlak van managementconsultancy in de ruimste zin van het woord.

" Het ontwikkelen van een totaal-activiteit ïn de sector van het onroerend goed, met name enerzijds het beheren van onroerend goed en anderzijds een actieve deelname aan de immobiliënmarkt door het aankopen, ruilen, verkopen, verkavelen, ten gelde maken, beheren, huren, verhuren, promoten, het laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen van alle aard, het verlenen en verkrijgen van rechten houdende opstal, natrekking, erfpacht, vruchtgebruik en blote eigendom, hypotheek, voorrecht en optie.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden en die van aard zijn de opbrengst van hear onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, het valoriseren, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. Zij mag zich eveneens borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het-maatschappelijk. kapitaal. bedraagt-twintigduizend.euro.(¬ -20 D00,.00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso,: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Het is verdeeld in nul honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan warden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders,

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vôór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. ln de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,hehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Artikel 34: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren. Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Afsluiting van het eerste boekjaar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit dey oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 12 juni 2015.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDD CONSULTANCY", met als vaste vertegenwoordiger de heer Vandendriessche, Sven, gedomicilieerd en verblijvende te 9810 Nazareth, Eikenstraat 1, die haar opdracht aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advies-& Boekhoudkantoor leper" evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder de heer Joost Kesteleyn, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administrâtie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Jeroen Parmentier

Tegelijkertijd hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte de dato 6 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16502-0287-012

Coordonnées
CARE FOR BUDGET

Adresse
STEENWEG DAINZE 35B 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande