CAREERMANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAREERMANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.026.214

Publication

12/10/2011
ÿþ'

-

C3ndernemingsnr : 0810.026.214

Benaming : CareerManagement

u

A

mod 2.1

+11153]84*

Vc behc aar Belç Staal

NEERGELEGD

3 0 SEP, 2011

RECHTBANK VAN KOOPG. iflf> L TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sterrenbosstraat 40

9810 Nazareth

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding-sluiting

i! Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd

notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 21 september 2011, ter registratie neergelegd. BIijkt er dat

Op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CAREERMANAGEMENT, met zetel te Nazareth, Sterrenbosstraat, 40, ondernemingsnummer: 0810.026.214, RPR Gent. Opgericht bij akte verleden voor Meester Bart VAN DE KEERE, geassocieerd notaris te Gent, op dertien februari tweeduizend en negen, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf maart tweeduizend en negen, onder nummer 09033938, waarvan de statuten i; nadien niet werden gewijzigd, waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

I. Voorlezing van het verslag van de zaakvoerders van zestien augustus tweeduizend en elf. Dit verslag geeft toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit : verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld op vijftien september tweeduizend en elf door de bedrijfsrevisor, de vennootschap CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat, I9, bus I, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

" In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de vennootschap CAREERMANAGEMENT, Sterrenbosstraat, 40, 9810 Nazareth, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30/06/2011, opgesteld die rekening houdend met ?" de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 15.237, 70 6 en een netto-actief van 15.237, 70 E

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat geen rekening werd gehouden met de kosten die uit de vereffening zullen voortvloeien_

Voor het overige geeft deze staat de toestand van de vennootschap _1 volledig, getrouw en juist weer, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met betrekking tot de ;! vereffening met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet

- kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva."

II. De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking werd gemaakt door de vergadering; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

E, III. De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAREERMANAGEMENT.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

IV. De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg worden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, de zaakvoerders van de vennootschap, de vennootschap GLOBAL MANAGEMENT,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij iiët Belgisch Sta fsblad - 1Z/I012R12 Annexes "dü Moniteureige

mod 2.1

vertegenwoordigd door de Heer Luc LEYMAN, en de vennootschap H-MANAGEMENT, vertegenwoordigd'

R

door de Heer Jan VANDENHENDE, allen voornoemd, aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding van de vennootschap.

De zaakvoerders, voornoemd, verklaren deze opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders, voornoemd, zullen de meest uitgebreide macht hebben zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De zaakvoerders, voornoemd, worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kunnen zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Hun opdracht is kosteloos.

V. De zaakvoerders, voornoemd, stellen vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van £ 15.237,70 en een eigen vermogen heeft van £ 15.237,70.

De voornoemde aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan en dat ze alle activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten.

VI. De voornoemde aandeelhouders, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan.

De aandeelhouders verzoeken en vorderen vervolgens, Ons Notaris, om i op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAREERMANAGEMENT, ontbonden werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het besluit van het verslag van de controlerende vennoot, keurt de algemene vergadering de rekening goed en geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders, voor hun beheer en uitoefening van hun opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de ontbinding uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAREERMANAGEMENT definitief opgehouden heeft te bestaan.

De aandeelhouders beslissen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van zeven jaar, te Nazareth, Sterrenbosstraat, 40.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Gelijktijdig hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal dd. 21 september 2011

" i"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 14.06.2011 11155-0459-014
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.03.2010, NGL 03.05.2010 10105-0122-012

Coordonnées
CAREERMANAGEMENT

Adresse
STERRENBOSSTRAAT 40 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande