CAREFULL SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAREFULL SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.445.970

Publication

17/06/2013
ÿþ*13091 27<

11

io

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 0 6 JUNI 2013

RECti i BANK VAN t KOO P H _ .:je:tigE GENT

Ondememingsnr : 0844.445.970

Benaming (voluit) : CAREFULL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drieselstraat 150 bus B

9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 27 mei 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat

Op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd; gehouden van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAREFULL SERVICES", met zetel te Gent-Oostakker, Drieselstraat 150 bus B, met ondernemingsnummer; 0844.445.970 RPR Gent en met B.T.W. nummer BE844.445.970, opgericht bij akte verleden voor; ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE op zeven maart tweeduizend en twaalf, waarvan de statuten ;; werden bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig maart daarna, onder? nummer 12063709, sedertdien ongewijzigd, waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen.

I. VERSLAGEN.

De vergadering onderzocht, voorafgaand aan de behandeling van de agenda, het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALADER DONCKT - ROOBROUCK CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de Heer Bart ROOBROUCK, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt :

"VI BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA "CAREFULL SERVICES" een boekhoudkundige ;i staat afgesloten per 15 april 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 3.926,38 EUR en een netto passief van -4.603,79 EUR.

Wij vestigen de aandacht op het feit dat de BVBA "CAREFULL. SERVICES" een netto passief heeft, waardoor het niet mogelijk zal zijn, in normale omstandigheden, alle; schulden te betalen.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuiteit. De; vermoedelijke vereffeningskosten (ereloon notaris, bedrijfsrevisor en andere kosten) werden betaald

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd; overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en; passiva per 15 april 2013, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, en dit in; zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

;i Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in heti kader van art. 181., 1. van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden; ;i aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden. Roeselare, 25 mei 2013'.

s H. Op de verslagen werden geen opmerking wordt gemaakt door de;

vergadering ; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

III_ De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de besloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Rijîagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

eVoor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAREFULL SERVICES,

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

IV. De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap, de Heer Christophe BAELDEN, aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De Heer Christophe BAELDEN, verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De Heer Christophe BAELDEN zal de meest uitgebreide macht hebben zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien hi artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Christophe BAELDEN wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Zijn opdracht is kosteloos.

V. De zaakvoerder, Heer Christophe BAELDEN, stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van drieduizend negenhonderd zesentwintig euro achtendertig cent (E 3.926,38) en een netto-passief van vierduizend zeshonderd en drie euro negenenzeventig cent (E 4.603,79), welke netto-passief ter zijner voordele bestaat.

De voornoemde aandeelhouders verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan.

De voomoemde aandeelhouders verzoeken en vorderen om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAREFULL SERVICES ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het besluit van het verslag van de controlerende vennoot, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Christophe BAELDEN voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAREFULL SERVICES definitief opgehouden heeft te bestaan.

De voornoemde aandeelhouders beslissen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van zeven jaar, te Destelbergen, Molenstraat 45.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

- afschrift proces-verbaal dd. 27 mei 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 03.06.2013 13142-0264-010
27/03/2012
ÿþrei

FLSTIfr~

e

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 MAAKT 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN DEI TE GENT

I~M~I~INRMVI'~~V~~~I

*12063709*

b:

E Si

Ondernerningsnr : [ x-14 LM 5 c3 O

Benaming (voluit) : CAREFULL SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drieselstraat 150 bus B

9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

i Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Lut DEHAE.NE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

.i Amandsberg, ondergetekend op 7 maart 2012, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. A. De Heer BAELDEN, Christophe Theresia Jozef, geboren te Gent:ç i op vijftien januari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te Destelbergen, Molenstraat 45. Identiteitskaart; :; nummer: 591-2836999-45 - Rijksregister nummer: 75.01,15-081.81;

; B. Mevrouw CLTYT, Catherine Lucienne Albrecht, geboren te Wilrijk;

i: op vijf oktober negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Destelbergen, Molenstraat 45. Identiteitskaart,;

nummer: 591-2836946-89 - Rijksregister nummer: 73.10.05-328.58; :

C. De Heer DE SMET. Koenraad Remi Louis Geert, geboren te Sint-i: Amandsberg op éénentwintig juli negentienhonderd vierenzestig, wonende te Destelbergen, Kouterstraat 57.:; i Identiteitskaart nummer: 591-0778928-23 - Rijksregister nummer: 64.07.21-153.28,

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;;

: hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : CAREFULL SERVICES. .;

III, De zetel is gevestigd te Gent-Oostakker, met als eerste adres;. i Drieselstraat 150 bus B. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in!

België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving. .,

g Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap,,

i bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

i; IV. De vennootschap als doel heeft :

I. Specifieke activiteiten

A/ De groot- en kleinhandel, de fabricatie, de import en export vani:

i onderdelen voor motorvoertuigen in de meest algemene zin.

B/ De aan- en verkoop in het groot en in het klein (groothandel eni;

kleinhandel), de import en export, huur en verhuur, het leasen en in lease geven van alle mogelijke);

motorvoertuigen.

:: C/ Het onderhouden, herstellen en modificeren van motorvoertuigen envi

dit in de ruimste zin.

D/ De revisie van motoren, met daarin inbegrepen de revisie van alle;: i mogelijk motoronderdelen zoals krukassen, nokkenassen, kleppen, spruitstukken, carburatoren, turbo's,;; : compressoren, enzovoort.

:i E/ De installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw-l;

en uitbouwwerkzaamheden waaronder begrepen carrosseriewerrken, :.

FI Het adviseren en assisteren van andere ondernemingen actief in dei;

:: motorvoertuigenbranche en dit in de ruimste zin. :,

:: G/ De uitbating van een car-, truck- en selfwash, voor zowel;,

f personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens als allerhande andere voertuigen met daarin begrepen de aan- en:: ;: verkoop, in- en export van producten en reinigingsmiddelen voor een car-, truck- en selfwash. H/ De exploitatie van taxi's, met daarin begrepen de verhuur van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan hbt Belgisch Staatsblad

v

mad 11.1

wagens met chauffeur en zonder, verhuur van rollend materieel en onderaannemingen van taxi's.

I/ Het uitbaten van een motorsportteam om deel te nemen aan rally's, races, enzovoort, en het uitvoeren van alle mogelijke werkzaamheden noodzakelijk voor de uitbating van een dergelijk team,

J/ Het organiseren van evenementen die verband houden met motorvoertuigen en alle mogelijke aanverwanten en dit in de meest ruime zin.

K/ Het voeren van detailhandel met inbegrip van alle aan- en verkoopactiviteiten die hiermee gepaard gaan, via alle mogelijke distributiekanalen.

LI Voorts ook het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

M/ De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

NI Coördinatie van bouwwerken en afbraakwerken.

0/ Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, verhuur, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen handel in kunst.

II. Algemene activiteiten

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen en voor zover de voormelde activiteiten niet vallen onder de goedkeuring van de CBEA ;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

EI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwëordigi gg van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële,

industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of

verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouSen aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd twintigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de

aandelen zijn verdeeld als volgt :

a) De heer Christophe BAELDEN, voornoemd, honderd achttien (118) aandelen, hetzij voor achttienduizend tweehonderd negentig euro (18.290,00,-E) ;

b) Mevrouw Catherine CUYT, voornoemd, één (1) aandeel, hetzij voor honderd vijfenvijftig euro (155,00,-E),

c) De heer Koenraad DE SMET, voornoemd, één (1) aandeel, hetzij voor honderd vijfenvijftig euro (155,00,-e).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld volledig volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort, aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Volmachten

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zeven maart tweeduizend en twaalf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a ~ s

Vaor-

behouden

yra'a 1

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op één juni om achttien uur' van ieder jaar en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de heer Christophe BAELDEN, voornoemd, De heer Christophe BAELDEN heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GHYSEL EN DE LOMBAERDE, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent-Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg, 1099, wordt volmacht gegeven voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 7 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAREFULL SERVICES

Adresse
DRIESELSTRAAT 150, BUS B 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande