CARJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.376.222

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14227-0279-013
08/10/2014
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

)111111111

*14183180*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 9 SEP. 2014

AFDELINMIDERMONDE

Ondernemingsnr : 0431.376.222

Benaming

(volut) : CARJO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 19 te 9111 BELSELE-SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, op 15 september 2014, ver& registratie, blijkt

dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten 'vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARJO", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Bosstraat 19. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer BE 0431.376.222.

De vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Rafaël Van Landschoot te Belsele op 16 juni 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 juli 1987 onder nummer 870708-236.

De statuten werden het laatst gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Joost Vercouteren te Beveren op 28 september 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 oktober 2011 onder nummer 11163106.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen, genomen:

Eerste beslissing  Benoeming bijkomende niet-statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering beslist te benoemen tot bijkomende, niet-statutaire, zaakvoerder, met ingang vanaf 1 januari 2014:

-De vennootschap LEVINA BVBA, met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Van Eyckpark 31, met ondernemingsnummer 0874.450.347, rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joris Vermeulen, voornoemd.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tweede beslissing  Machten en bevoegdheden van het bestuursorgaan

De algemene vergadering beslist tot (her)formulering van de statutaire bepalingen aangaande bevoegdheden en bevoegdheidsbeperkingen van het bestuursorgaan.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 19 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"§1. Algemeen_ .

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuuri:té^ stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die; handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene° vergadering bevoegd is.

§2. Statutair zaakvoerder

Indien en zolang de heer Guido Vermeulen actief is als statutair zaakvoerder van de vennootschap gebeurt; het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of' toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen, steeds met de goedkeuring van de statutaire zaakvoerder.

§3. Algemene vergadering

Indien de heer Guido Vermeulen als statutair zaakvoerder overleden is of zich in een staat van kennelijk onvermogen of collectieve schuldenregeling, onder curatele of bewind stelling, vrijwillig ontslag, lichamelijke of geestelijke onbekwaamheid (welke dient vastgesteld te worden door de behandelende arts) bevindt, is voor het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde tienduizend (10.000,00) euro overtreft, steeds de goedkeuring vereist van de voltallige algemene vergadering, beslissend met unanimiteit van stemmen.

§4. Uitzondering

De §2 en §3 hebben evenwel geen betrekking op het onroerend goed gelegen te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat 22. Alle beslissingen inzake voornoemd onroerend goed, ongeacht het bedrag, behoeven steeds de uitsluitende goedkeuring van de niet-statuaire zaakvoerder, de vennootschap L.EVINA BVBA."

Derde beslissing  Verdaging algemene vergadering

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de verdaging van de algemene vergadering, in die zin dat enkel de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening met maximaal drie weken kan worden uitgesteld.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 29 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

e "De enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht, tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal

>el vertegenwoordigen of door de commissarissen.

De zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders moet de algemene vergadering opnieuw

bijeenroepen met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de

eventuele neerlegging van aandelen of volmachten, blijven geldig voor de tweede algemene vergadering.

c Volmachthouders van vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten?.

Vierde beslissing  Besluitvorming algemene vergadering

et et De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake besluitvorming van de algemene vergadering.

et Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van de eerste alinea van artikel 32 van de

et

statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

cà "Behalve in de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De wijziging van de statutaire bepalingen aangaande de benoeming en het ontslag van de statutaire zaakvoerders vereist evenwel steeds de unanieme beslissing van alle vennoten"

Vijfde beslissing  Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake ontbinding en

vereffening van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tweede alinea artikel 40 van de statuten te

schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

pq "De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd/gehomologeerd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij gewone meerderheid van stemmen."

Zesde beslissing  Geschillenbeslechting

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande

geschillenbeslechting.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 43 te schrappen en te vervangen

door de hierna volgende tekst:

"Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de uitvoering, van onderhavige statuten zouden

voordoen, hetzij tussen de vennoten, hetzij tussen de vennoten -en erfgenamen, legatarissen of

rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplichtend geregeld worden door de hoven en rechtbanken van het arrondissement waarin de vennootschapszetel gevestigd is."

Zevende beslissing  Coördinatie

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Achtste beslissing  Volmachten

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te ; Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Karen ' Muylaert, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van ' indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

" Getekend Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

voor- behouden aait het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0113-013
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 17.07.2012 12298-0434-013
27/10/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- J 1111 ff11 II I1 11111111 AI 111111

behouden *11163106*

aan het

Belgisch Staatsblad









Ondememingsnr : 0431.376.222

Benaming

(voluit) : CARJO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bosstraat 19 te 9111 BELSELE

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL  VASTSTELLING STATUTEN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, met standplaats te Beveren, op 28 september 2011, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CARJO", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas deelgemeente Belsele, Bosstraat 19. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer BE : 0431.376.222.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Rafaël Van Landschoot te Belsele op zestien; juni negentienhonderd zevenentachtig, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad van acht juli negentienhonderd zevenentachtig onder nummer 870708 236.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing  wijziging maatschappelijk doel

De vergadering beslist en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door:

de raad van bestuur houdende het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van dit verslag alsook van de bijgevoegde staat van

activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011.

Het verslag van de raad van bestuur en de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011 blijven

aan onderhavige akte gehecht.

De vergadering beslist om de omschrijving van het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen

en te herformuleren zodat het maatschappelijk doel voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en. decoratie, de huur en verhuur, de ruit, de verkaveling en, in het. algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het; productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met= betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; hete stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende. en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GHIEFfE l.3AN'{

VAP KQOF, ,AN,7Ei_

1 7. 10, 2011

DF_N[geeiVI OlVC}E7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins."

Tweede beslissing  verslaggeving omzetting in besloten vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WF & C" Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126, ondernemingsnummer 0423.109.644, rechtspersonenregister Gent, vertegenwoordigd door de heer Jan MOENS, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2011.

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2011 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven bij onderhavige akte gevoegd.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA WF & C", voornoemd, luiden als volgt: "5.BESLUITEN MET VOORBEHOUD

Voorgaande uiteenzetting laat toe als volgt te besluiten :

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag 568.153,29 EUR bedraagt. Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, bedraagt 322.972,79 EUR. Het verschil met het maatschappelijk kapitaal van 1.000.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt 677.027,21 EUR.

Er werd geen verklarende bijlage inzake de rechten en verplichtingen buiten balans voorgelegd.

Onderhavig verslag werd opgemaakt met het oog op de omzetting van de NV CARJO artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Opgesteld te Gent

Op 26 september 2011"

Derde beslissing  omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a)De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van vennoten.

b)De naam van de vennootschap blijft ongewijzigd.

c)De zetel van de vennootschap wordt niet verplaatst.

d)Het doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd.

e)Het kapitaal van de vennootschap zal één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) bedragen, vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd en tien (4.510) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, te weten tweeduizend en tien (2.010) gewone aandelen of aandelen categorie A en tweeduizend vijfhonderd (2.500) preferente aandelen of aandelen categorie B.

f)De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één (1) aandeel in de oude naamloze vennootschap.

g)Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2011.

h)Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap CARJO worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARJO".

i)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap is gekend.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis van het feit dat volgende vennoten deel zullen uitmaken van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARJO" :

-de heer Vermeulen Guido, voornoemd.

Houder van drieduizend vierhonderd achtentwintig (3.428) aandelen, waarvan tweeduizend vijfhonderd

(2.500) aandelen van categorie B en negenhonderd achtentwintig (928) aandelen van categorie A.

-de heer Vermeulen Joris, voornoemd.

Houder van vijfhonderd éénenveertig (541) aandelen van categorie A.

-de heer Vermeulen Carlos, voornoemd.

Houder van vijfhonderd éénenveertig (541) aandelen van categorie A.

Vierde beslissing  aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN

TITEL I : BENAMING  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: CARJO .

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9111 Sint-Niklaas- deelgemeente Belsele, Bosstraat 19. ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden,

ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd en tien (4.510) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, te weten tweeduizend en tien (2.010) gewone aandelen of aandelen categorie A en tweeduizend vijfhonderd (2.500) preferente aandelen of aandelen categorie B.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 15  SAMENSTELLING BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de heer Guido Leon Sylvia VERMEULEN, wonende te 9111 Belsele (Sint-Niklaas), Bosstraat 19.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet-statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 19  MACHTEN  BEVOEGDHEDEN EN DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiele en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro) overtreft, is steeds de goedkeuring van alle statutaire zaakvoerders vereist.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van

vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL 20  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID  AKTEN EN RECHTSVORDERINGEN

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

ARTIKEL 21  VERANTWOORDELIJKHEID

Als eenvoudige gelastigde van de vennootschap wordt door een zaakvoerder, wegens zijn functie, geen

persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vennootschap. Een zaakvoerder is slechts verantwoordelijk voor de ontvangen Lastgeving.

ARTIKEL 24  GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op

derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die, alleen of gezamenlijk, één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 -- STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de

`4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

uitgebrachte stemmen váár de stemming om verzoekt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding "ja", "neen" of "onthouding".

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de titularis-pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van vennootschappen voorziene gevallen.

ARTIKEL 33 - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een persoon hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan.

Behoudens onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. ARTIKEL 34 -- WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Wanneer er door de algemene vergadering wordt beslist om het saldo van de nettowinst uit te keren, zal er vôár iedere verdere aanwending tien procent (10%) van het resterend positief resultaat uitgekeerd worden aan de aandelen categorie B. Dit preferent dividend zal uitbetaald worden binnen de termijn van acht (8) dagen nadat de algemene vergadering hiertoe heeft beslist. Het saldo van de nettowinst, na aftrek van het preferent dividend, wordt in beginsel verdeeld onder alle vennoten, zowel catgerie A als categorie B, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij elk bezitten, tenzij de algemene vergadering beslist op voorstel van het bestuursorgaan dat dit saldo voor het geheel of gedeeltelijk een andere bestemming zal krijgen, onder meer voor het vorm van een buitengewoon reservefonds of het overdragen naar het volgende boekjaar.

ARTIKEL 36  VERTEGENWOORDIGING

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Vijfde beslissing  ontslag bestuurders en kwijting

De vergadering beslist tot het ontslag van alle bestuurders van de naamloze vennootschap, te weten:

-De heer Guido Vermeulen, wonende te 9111 Belsele (Sint-Niklaas), Bosstraat 19;

-De heer Joris Vermeulen, wonende te 2880 Bornem, Reigerlaan 28;

-De heer Carlos Vermeulen, wonende in Noorwegen, Nordre Krabbendale 24, 5178 Loddefjord-Bergen.

De vergadering verleent de ontslagnemende bestuurders algehele kwijting voor het door hen gevoerde

mandaat.

Bijeenkomst Raad van Bestuur.

De raad van bestuur geeft ontslag aan alle gedelegeerd bestuurders van de naamloze vennootschap, te

weten :

-De heer Guido Vermeulen, wonende te 9111 Belsele (Sint-Niklaas), Bosstraat 19;

-De heer Joris Vermeulen, wonende te 2880 Bornem, Reigerlaan 28;

De Raad van bestuur verleent de ontslagnemende gedelegeerde bestuurders algehele kwijting voor het door hen gevoerde mandaat.

Zesde beslissing  benoeming zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de heer Guido

Vermeulen, wonende te 9111 Belsele (Sint-Niklaas), Bosstraat 19, die aanvaardt.

Overeenstemming artikel twintig van de statuten, wordt de vennootschap, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zevende beslissing  opdracht aan notaris en machtiging aan bestuursorgaan

De vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de "

gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande

beslissingen.

Achtste beslissing  volmachten

De vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve

formaliteiten (onder andere ondernemingskoket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska

" Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Carine Dhaen, mevrouw Karen Muylaert en/of mevrouw Eveline Smet, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

4. aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 01.07.2011 11233-0509-014
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10326-0259-015
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 30.06.2009 09312-0054-013
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0245-012
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 09.03.2007, NGL 29.03.2007 07106-4540-015
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 10.03.2006, NGL 17.03.2006 06074-4217-015
23/05/2005 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2004, GGK 15.04.2005, NGL 19.05.2005 05157-1993-015
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 11.03.2005, NGL 29.03.2005 05096-4722-015
23/04/2004 : SN045044
17/04/2003 : SN045044
31/12/2002 : SN045044
30/04/2002 : SN045044
21/03/2000 : SN045044
14/08/1999 : SN045044
02/04/1999 : SN045044
01/01/1997 : SN45044
01/01/1993 : SN45044
01/01/1992 : SN45044
01/01/1989 : SN45044

Coordonnées
CARJO

Adresse
BOSSTRAAT 19 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande