CARL MOURISSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARL MOURISSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.752.429

Publication

09/01/2013
ÿþmod 11.1

" __ _y...n.w.y...- .. Mom. ...

Luik.B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE

2 7 aE. 2012

RECHTRA°v!< v.A, l

KOOPHAN .Et.

i.J

..-...

11

*13005507*

Ondememingsnr: OSo%, 151.49-,5

Benaming (voluit) : Carl Mourisse

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf H. Goethalslaan 29

9840 De Pinte

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke,; ' vennootschap met de rechtsvorm van een coëperatieve vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27 op 26 december 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de heer Mourisse,;; Carl Alexander Pierre, gedomicilieerd en verblijvende te 9840 De Pinte, Graaf H. Goethalslaan 29, een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Cari Mourisse", met, maatschappelijke zetel te 9840 De Pinte, Graaf H. Goethalslaan 29, waarvan het geplaatste maatschappelijk` kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze 100 aandelen werd ingeschreven in geld door voornoemde heer Cari Mourisse,

Dat het bedrag van het kapitaal volstort is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) euro tot haar,* beschikking heeft.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Carl Mourisse",

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Graaf H. Goethalslaan 29.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

f Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Management en consultancy;

- Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is;

- Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of. dienstverlenende aard; - Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, hete; , verstrekken van documentatie;

Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, ais schriftelijk of audiovisueel;

- Borg stellen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten 'vennootschappen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; - Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij -en de " commissie-vande ,hierna_.genoemde,.-door andere .ondenmemingen-. gefabriceerde producten,- namelijk*,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 71.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

parfumerieën en cosmetica, voedingssupplementen, farmaceutische en niet farmaceutische producten, wijn en geestrijke dranken, huismeubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur;

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, ceremonie-, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren als voor kinderen.

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van aile antiek en oude kunstvoorwerpen. - De organisatie van tentoonstellingen van antiek en oude kunstvoorwerpen.

- De organisatie en promotie van uitvoerende kunstevenementen, beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunst;

!l. Voor eigen rekening:

- De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen in natura van de zaakvoerder(s) ' en/of personeelsleden;

- Alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, zowel in België als in het buitenland, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in j waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit ' doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. ln het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen. Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd. Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf ais via derden. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Zij mag optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (bijvoorbeeld groothandel, kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorsohriften zal voldaan zijn.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in , andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren. Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene ' vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een , gewone meerderheid.

É De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

' Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, ! aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

! Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig '

.vertegenwoordigd door_. de..zaakvoerder of, .in_ geval .er._ neerdere zaakvoerders zijn, -door .elk_ afzonderlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 1 i.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op 20 maart om 19 uur, zelfs indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daarop volgend jaar. Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité,

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen ' opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 20 maart 2015 om 19 uur.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de heer Carl ' Mourisse, voornoemd, die zijn opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 december 2012. Alle inkomsten worden door de vennootschap in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

c

Y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

oprichting geïnd en alle uitgaven worden door de vennootschap in oprichtingen dit vanaf de hiervoor vermelde datum.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Machtiging

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stuyts Accounting Services" handelend onder de heer Kurt Van Daele, kantoor houdende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridiaan 2A, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van de akte.

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 20.03.2017, NGL 19.04.2017 17096-0076-013

Coordonnées
CARL MOURISSE

Adresse
GRAAF H. GOETHALSLAAN 29 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande