CARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.058.391

Publication

13/05/2013
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Beft Staat IIY

Ondernemingsnr : 0464,058.391 Benaming (voluit) : CARO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Everdal16

9420Erpe-Mere (Bambrugge)

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 28 maart 2013, geregistreerd te'; Aalst, 1° kantoor op 4 april 2013, boek 939, blad 20, vak 7, blijkt dat volgende wijzigingen aan de,i statuten werden aangebracht

Verslag van de bedriisfrevisor,

De comparanten verklaren tevens kennis te hebben van het verslag de dato 25 maart 2013 van de bedrijfsrevisor, de Heer Dolf De Backer, met kantoor te Grimbergen, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, werd aangesteld op 18 maart 2013 door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARO om in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 31 december 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 889.010, 50 EUR en een netto-actief van 468,408,88 EUR.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft getracht de realisatiewaarde van de activa vast te stellen. Kosten verbonden met de vereffening werden voorzien.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen warden door de vereffenaar.

Opgesteld te Grimbergen op 25 maart 2013"

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARO" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaars

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaars aan te stellen, de Heer Frederik Ghyselen en Mevrouw Caroline De Smet, beiden voornoemd, die elk bevestigen niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaren te aanvaarden.

De vergadering machtigt tevens de vereffenaars tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift aan de rechtbank van koophandel tot bekomen van de

bevestiging van zijn benoeming.

De vereffenaars zullen de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van hun opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE TtECI ..

VAN KOOI'HAE~D,~,

3 0 APR, 2013

DENDERMONDE

Grif íf`é ~"~

r mod 11.1



Voor-

,,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene

vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

Zij dienen daartoe evenwel steeds gezamenlijk te handelen.

In het bijzonder zullen zij de macht hebben aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Zij zullen lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die zij passend zullen oordelen.

Zij worden ervan ontslagen inventaris op te maken en zullen zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

DERDE BESLISSING: Ontslag van Zaakvoerders & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerders, met name voornoemde Heer Frederik Ghyselen en Mevrouw Caroline De Smet.

Voor zoveel ais mogelijk, verleent de vergadering tevens décharge aan de zaakvoerders voor het door hen gevoerde bestuur,

VIERDE BESLISSING: Wijziging & Coordinatie van de statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Aile artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt: "CARO, in vereffening".

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- a) De vennootschap heeft tot doet: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, het uitbaten van groot- en kleinhandel in aan- en verkoop, het in- en uitvoer van en het vervaardigen van en in:

" Zuivel, margarine, beenhouwerij, vers vlees en vleeswaren, vis bakkerij, groenten en fruit;

" Traiteurafdeling;

" Alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische;

" Alle voedingswaren, conserven, diepvriesproducten, snoep;

" Speelgoed, papier rookwaren en tabak;

" Audio, video- en fotoartikelen;

" Aile textielproducten, schoeisel en lederwaren;

" Parfumerie, drogisterij, ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, wasproducten;

" Alle artikelen in electro en non-electro, geschenken, juwelen, doe-het-zelf-artikelen;

" Alle soorten meubelen;

" Tuingereedschap;

" Dierenartikelen;

" Bloemen en planten;

" Aile andere artikelen in hout, metaal of andere kunst- of natuurstoffen;

" De uitbating van een verbruikzaal en eetgelegenheid in de meest ruime zin;

" De uitbating van een hotel en hoevetoerisme;

" Net aankopen, verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 W. Venn.

Artikel 4.- De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Everda116. De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

tlor- e  behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is verdeeld in vierhonderdvijftig (450) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de tweede maandag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarver-gadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar(s) samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11. De vereffenaars van de vennootschap dienen steeds gezamenlijk te handelen om de vennootschap naar derden toe te kunnen vertegenwoordigen. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden warden. Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een

commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard,"

VIJFDE BESLISSING: Volmacht

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de Heer Guido Vermoesen, accountant, kantoorhoudende te 9300 Aalst, Mijibekelaan 19, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten ter uitvoering van voormelde beslissingen te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-ontbinding.- coordinatie statuten; - verslagen raad van bestuur &

bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief vonnis ter bevestiging van aanstelling verfeffenaar.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.



mod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.03.2013, NGL 27.03.2013 13074-0062-013
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.08.2012, NGL 29.08.2012 12490-0417-013
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 15.06.2010 10175-0289-012
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 09.06.2009 09204-0062-012
16/09/2008 : DE044254
20/06/2008 : DE044254
11/10/2007 : DE044254
04/10/2007 : DE044254
02/10/2006 : DE044254
29/08/2006 : DE044254
29/09/2005 : OU044254
14/10/2004 : OU044254
10/08/2004 : OU044254
20/02/2004 : OU044254
01/10/2003 : OU044254
15/05/2003 : OU044254
03/08/2002 : OU044254
09/09/1998 : OU44254

Coordonnées
CARO

Adresse
EVERDAL 16 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande