CARTOOZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARTOOZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.596.402

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.05.2014, NGL 26.06.2014 14224-0329-009
10/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van defkte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

' Ondernemingsnr : 0846.596.402 Benaming

(voluit) : Cartooz (verkort)

11E11111

Vr

behl

aa

Bel Staa

IN

KUUPHANDEL GENT

O 1 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lndustriepark-West 57 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 januari 2014.

1.Ontslag van de zaakvoerder;

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingeleid door

" De heer Robert Vandervelde, geboren te Ukkel op 16 juli 1962 (Nationaal Nummer 62.07.16-197.92), wonende te 3080 Tervuren, Ringlaan 64

Dit ontslag gaat in op datum van deze bijzondere algemene vergadering.

2.Benoeming van nieuwe zaakvoerder:

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om ais nieuwe zaakvoerder te benoemen:

" De heer BORMS Paul Vincent Beatrijs, geboren te Beveren-Waas op 2 augustus 1975 (Nationaal Nummer' 75.08.02-135.78), wonende te 9250 Waasmunster, Dommelstraat 77.

De mandaten van de benoemde zaakvoerders starten op datum van deze bijzondere algemene vergadering! en dit voor onbepaalde duur.

Cartooz BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Paul Borins

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2014
ÿþMatl Wad 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GIZErFI~ ^I=CI ETBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 FEB 2014

DENDERiVIC)NDE

urlrrre



mua



1111

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

*19092713'

Ondernemingsnr : 0846.596.402

Benaming

(voluit) : CARTOOZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark West 57

(volledig adres)

Onderwem akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst op 29 januari 2014, ter registratie aangebcden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CARTOOZ", waarvan de zetel geves-'tigd is te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark West 57, met ondernemingsnummer 0846.596.402.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Moore Stephens Verschelden BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van dit verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 januari 2014 luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, met als mandaatdrager Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat

1, de voorgenomen kapitaalverhoging door middel van de inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARTOOZ" werd nagezien overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura, omvattende de inbreng van een gedeelte van het creditsaldo van de lopende rekening op naam van de 4 inbrengers voor een bedrag van 300.000,00 EUR, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, hetzij 300.000,00 EUR, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 300.000,00 EUR de toekenning van 3.000 nieuwe aandelen zonder vermelding van een nominale waarde van de inbrenggenietende vennootschap omvat.

Tot slot wensen wij te benadrukken dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen "faimess opinion".

Dit verslag werd opgesteld in overeenstemming met de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARTOOZ" en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

- het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal samen met het verslag van voomoemde bedrijfsrevisor in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

_ 2_.KapjtaalverhQging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met 300.000 euro te verhogen om het van 18.600,00 euro op 318.600,00 euro te brengen door inbreng van het creditsaldo van de rekening-courant toebehorende in onverdeeldheid, elk voor één vierde aan: 1/ de heer Abdel Laggoune 2J de heer Maurice Van Haver 3/ de heer Michel Fouquaet en 4/ de heer Robert Vandervelde,

Het ingebrachte goed betreft een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die voornoemde inbrengers hebben op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARTOOZ.

Il. Algemene voorwaarden van de inbreng

De inbrengers verklaren dat het creditsaldo op de rekening-courant dat wordt ingebracht op geen enkele wijze is bezwaard met enig pand of lening.

Het tegoed in rekening-courant wordt ingebracht zonder nog eisen te kunnen stellen tegen de vennootschap met betrekking tot intresten en kosten.

III. Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 3.000 aandelen, zonder nominale waarde,

die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in

de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze aandelen worden als volgt volledig volgestort aan de inbrengers toegekend:

11750 aandelen aan voornoemde heer Abdel Laggoune

21750 aandelen aan voornoemde heer Maurice Van Haver

31750 aandelen aan voornoemde heer Michel Fouquaet

41750 aandelen aan voornoemde heer Robert Vandervelde.

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

IV. Verwezenlijking van de inbreng

1/ voomoemde heer Abdel Laggoune 2/ voornoemde heer Maurice Van Haver 3/ voornoemde heer Michel Fouquaet en 4/ voomoemde heer Robert Vandervelde, allen vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, en na voorlezing van het voorafgaande, verklaren het tegoed in rekening-courant dat zij hebben op de vennootschap CARTOOZ, ter waarde van in totaal driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

V. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd achttien duizend zeshonderd euro (¬ 318.600,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend honderd zesentachtig (3.186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde vertegenwoordigend een fractiewaarde van één drieduizend honderd zesentachtigste (113.186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig het genomen besluit tot kapitaalverhoging. Ingevolge het genomen besluit tot kapitaalverhoging beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen:

"KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achttien duizend zeshonderd euro (¬ 318.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend honderd zesentachtig (3.186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ drieduizend honderd zesentachtigste (113.186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Olivier Van Maele en Lien Couck, te Aalst, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

5. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tevens verleent de vergadering bijzondere volmacht voor de administratieve formaliteiten aan mevrouw Sofie Vanderhaeghen, wonende te Waasmunster, Dommeistraat 77.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013
ÿþMod word i 1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f~`~ e~

~li~., '~

0 7 SUN 2013

Griffie

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernenhingsnr : 0846.596.402

Benaming

(voluit) : CARTOOZ

Zverkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELLIKFIEID

Zetel : STERREBEEKSTRAAT 108, 1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap de dato van 05/06/2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 05106/2013 verplaatst naar volgend adres, Industriepark West 57 te 9100 Sint-tiklaas.

Tom Van Brempt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303244*

Neergelegd

14-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846596402

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): CARTOOZ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van twaalf juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CARTOOZ , met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 108 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CARTUNA GREETINGS met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Heikensstraat 1/A.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming  BAKKERIJ VAN BREMPT-CROMBÉ ingevolge akte verleden voor notaris Pierre Deschieter te Merchtem op 14 mei 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni daarna onder nummer 1991-06-13 / 328.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Caroline Heiremans te Zele op 29 juni 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 juli daarna onder nummer 2006-07-25 / 0120727.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0444.170.621.

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 15 van de statuten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FIVE ACES , zaakvoerder, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer VAN BREMPT Tom Jan Maria José, rijksregister nummer 72.08.19-389.27, geboren te Dendermonde op 19 augustus 1972, wonende te 1790 Affligem, Steenpoelweg 8.

2. De naamloze vennootschap  CROZZ met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 108.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming  VAN HOECK-BOGAERTS ingevolge akte verleden voor notaris Rik Roosens te Diegem op 5 juli 1996, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 juli daarna, onder nummer 1996-07-27 / 571.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris op 28 december 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 februari daarna onder nummer 2012-02-07 / 0032466.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0458.531.074.

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 17 van de statuten door de heer VANDERVELDE Robert, geboren te Ukkel op zestien juli negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer: 62.07.16-197.92, wonende te 3080 Tervuren, Ringlaan 64 en FOUQUAET Michel, geboren te Elsene op zes september negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer: 62.09.06-057.61, wonende te 2000 Antwerpen, Tolstraat 69.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "CARTOOZ".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 108. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam

en voor eigen rekening:

- de ontwikkeling en commercialisering van een internetplatform waarop klanten

wenskaarten en postkaarten kunnen bestellen, met toevoeging van een gepersonaliseerde boodschap of design en deze kaarten nadien kunnen laten afdrukken en laten leveren;

- het in eigen naam en voor eigen rekening beleggen, intekenen op, overnemen,

plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en alle andere roerende waarden, uitgegeven door bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse handels-, financiële en industriële ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, met al dan niet een (semi)-publiekrechtelijk karakter;

- het in eigen naam en voor eigen rekening verwerven en beheren van

beleggingen en participaties in Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, met al dan niet een (semi)-publiekrechtelijk karakter;

- het verlenen van advies, administratieve diensten, boekhouddiensten, beheer,

management en andere diensten op het vlak van het bestuur van vennootschappen of ondernemingen;

- het waarnemen van functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur

of vereffenaar of gelijkaardige functies en opdrachten in vennootschappen;

- de aan- en verkoop, de ruil, en de exploitatie van onroerende goederen, evenals

het beheer van een onroerend vermogen en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de opbrengst van dit onroerend vermogen bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het aangaan en het toestaan van leningen en voorschotten onder eender welke

vorm of duur, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen, ook van derden, zoals het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin en met inbegrip van het laten nemen van hypothecaire inschrijvingen of haar goederen in pand te geven;

- het ontwikkelen, verkrijgen, kopen, verkopen, afstaan, exploiteren, beheren en

verhandelen, op welke manier ook, van octrooien, merken, licenties, modellen en alle andere intellectuele rechten in de meest ruime zin;

- de engineering, de ontwikkeling, de commercialisering, de vertegenwoordiging

met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage, in de meest ruime zin van het woord;

- voor zichzelf of derden, alle activiteiten als publiciteitskantoor, waaronder het

voeren van reclame-, commerciële of prijzenregie, het opstellen en beheren van mediabudgetten en het opstellen en uitvoeren van publiciteitscampagnes, met inbegrip van het adviseren op het vlak van publiciteit.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap gerechtigd is om alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Het doel van de vennootschap kan enkel worden gewijzigd bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld in de wet en mits het akkoord van de zaakvoerders.

Op algemene wijze mag zij allerhande burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand mei om veertien (14) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien

er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire,

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1) de heer Tom VAN BREMPT, voornoemd;

2) de heer Robert VANDERVELDE, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte

Luik B - Vervolg

door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten

op 31 december 2013

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 05.08.2016 16404-0082-013

Coordonnées
CARTOOZ

Adresse
INDUSTRIEPARKT WEST 57 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande