CARTUNA GREETINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARTUNA GREETINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.122.010

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0357-018
09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.08.2013, NGL 30.08.2013 13526-0196-022
13/09/2012
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEi.

/, gel 2012

11111111111.1

bef

aa

Be stol

Ondernemingsnr : 0413.122.010

Benaming

(voluit) ; CARTUNA INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spiegellaan 33, 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - Naamswijziging - Doelswijziging - Zetelverplaatsing

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lien Couck te Aalst op 30 juli 2012, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARTUNA INVEST' met zetel te " 1785 Merchtem, Spiegellaan 33, met ondernemingsnummer 0413.122.010.

en

de buitengewone algemene vergadering van de aandeel-houders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARTUNA GREETINGS" met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark West 57, met ondernemingsnummer 0444.170.621.

Volgende beslissingen werden genomen:

1.De algemene vergadering heeft de uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend.

2.Daarenboven heeft ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden vervuld, zoals die door de wet zijn voorgeschreven voor de fusie door overneming. Hij bevestigt hun interne en externe wettigheid, binnen de grenzen van wat hij in de uitoefening van zijn ambt heeft kunnen vaststellen.

3.De vergadering is geldig samengesteld, volgens verklaring van de voorzitter, zodat zij geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda vernield staan. Volgende besluiten worden genomen:

Eerste besluit Principieel besluit tot fusie

1De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap "CARTUNA GREETINGS" door fusie overgenomen wordt door vennootschap "CARTUNA INVEST".

2.De vergadering van vennootschap "CARTUNA GREETINGS" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van vennootschap "CARTUNA INVEST' tot eenzelfde besluit komt.

3.Bijgevolg zal gans het vermogen van vennootschap "CARTUNA GREETINGS", met alle rechten en plichten, overgaan op de BVBA "CARTUNA INVEST'.

De overgang geschiedt op basis van een toestand van de jaarrekening afgesloten op 31/12/2011.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CARTUNA INVEST".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van vennootschap "CARTUNA GREETINGS" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekdning van de overnemende vennootschap "CARTUNA INVEST",

4.De vergadering van vennootschap "CARTUNA INVEST" besluit tot de fusie door overneming van het vermogen van vennootschap "CARTUNA GREETINGS" over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde al vervuld moet worden beschouwd.

Tweede besluit Inlevering aandelen overgenomen vennootschap

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap zal

instaan voor de uitvoering van de bij deze vergadering genomen besluiten.

Zo zal deze zaakvoerder zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in vennootschap

"CARTUNA GREETINGS" en het aandelenregister aftekenen.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap "CARTUNA

INVEST".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

t

x"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de overnemende vennootschap verklaart dat de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "CARTUNA GREETINGS" voldoen aan de vereisten voor het verkrijgen van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap "CARTUNA INVEST".

De Algemene vergadering van de vennootschap "CARTUNA IN-VEST" besluit hen als aandeelhouders toe te laten.

Derde besluit: aanpassing artikel 3: Doel

Hiertoe wordt artikel 3 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het oprichten van gebouwen van alle aard, inzonderheid volgens systeembouw, en alle ermee gepaard gaande herstellingen en onderhoudswerken, alsmede alle handelingen en prestaties te stellen die betrekking hebben op de bouwnijverheid of er verwant mee zijn, zoals vervoer van en handel in alle materialen, ingebrepen de verhandeling van onroerende goederen, hetzij op naam, hetzij al tussenpersoon.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciele, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van e vennootschap. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen.

- De verhuur van machines.

- Alle handel, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vervoer, aan- en verkoop, ontwerp, verpakking van allerhande drukwerken, in hoofdzaak wenskaarten. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

- Tussenpersoon bij de aan- en verkoop van allerhande goederen en producten,

In het algemeen mag zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle om het even welke verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de befordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derde borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Vierde besluit: Kwijting en ontslag zaakvoerder overgenomen vennootschap

Bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering ontslag en kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap CARTUNA GREETINGS: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIVE ACES", gevestigd te 9220 Hamme, Zwaarveld 73, BTW BE0842.504.287 met vaste vertegenwoordiger de heer Van Brempt Tom voornoemd,

voor de uitoefening van haar mandaat vanaf zijn benoeming tot op heden.

Vijfde besluit: Naamswijziging

De algemene vergadering der aandeelhouders van CARTUNA INVEST besluit, na fusie door overneming

van CARTUNA GREETINGS, haar maatschappelijke naam te wijzigen in: CARTUNA GREETINGS.

Zij besluit tevens artikel één der statuten aan te passen als volgt:

Artikel één : Aard Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : "CARTUNA GREETINGS"

Die benaming moet voorkomen in aile stukken, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "BVBA", In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Zesde besluit: zetelverplaatsing. De algemene vergadering van CARTUNA INVEST beslist de zetel te verplaatsen naar 9100 Sint-Niklaas, Industriepark West 57 en artikel twee van de statuten aldus aan te passen,

Volmacht wordt verleend aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten uit te werken een neer te leggen op de bevoegde rechtbank van koophandel

" Voorbehouden 'aan hr:# Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte.



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIVNWII~V~I VWI~~11811VII~

*12150956'

i G 2012

BAuseit

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.122.010

Benaming

(voluit) : CARTUNA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spiegellaan 33, 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering - Aanstellen bijzondere gevolmachtigde

Heden wordt gehouden de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARTUNA INVEST met zetel te 1785 Merchtem, Spiegellaan 33, met ondernemingsnummer 0413.122.010.

AGENDA VAN ONDERHAVIGE ALGEMENE VERGADERING:

1)Aanstellen van een bijzonder gevolmachtigde

De enige aandeelhouder zijnde FIVE ACES beslist een bijzonder gevolmachtigde aan te stellen om de BVBA CARTUNA INVEST te vertegenwoordigen ais aandeelhouder van CARTUNA GREETINGS, ter gelegenheid van de buitengewone algemene vergaderingen van BVBA CARTUNA INVEST en CARTUNA, GREETINGS die gehouden zullen worden voor het ambt van notaris Lien Couck te Aalst op heden, met het oog op de geruisloze fusie van beide vennootschappen, aan welke notaris ook volmacht wordt gegeven om aile stukken te tekenen voor de publicatie van onderhavige vergadering.

Zij stellen met het oog hierop aan:

Mevrouw RAMAUT Heike Lien, geboren te Eeklo op 03/08/1983, wonende te 9940 Evergem, Snepdreef 39.

Met de mogelijkheid daartoe aile rechtsmiddelen te verrichten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs niet uitdrukkelijk vermeld met het oog op de uitvoering van deze volmacht.

Onderhavig besluit is bijgevolg aangenomen met unanimiteit.

Aldus opgesteld te Aalst op 30 juli 2012

Voor ontledend utitreksel

Notaris Olivier Van Maele

Bijlagenbij Tiet BëIgisëfi Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0161-016
14/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;BRUSSEL

05 -06- 2012

Griffie

III 1I1IUI I IIII I N III iu

*13105239*

bot

ai

Be Sta

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden Rector " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarrs, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenr:oordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0413.122.010

Benaming

(voluit) : Cartuna Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spiegellaan 33, 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel van het fusievoorstel d.d. 31 mei 2012 opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cartuna Invest, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Spiegellaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0413.122.010 en de, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cartuna Greetings, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Heikensstraat 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0444.170.621, betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig, de beschikkingen van de artikelen 676 en 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij, de BVBA Cartuna Greetings wordt overgenomen door de BVBA Cartuna Invest:

1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

Bij de fusie betrokken vennootschappen:

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cartuna Invest, met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Spiegellaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0413.122.010 (overnemende vennootschap), met als maatschappelijk doel:

" Het oprichten van gebouwen van alle aard, inzonderdheid volgens systeembouw, en alle ermee gepaard gaande herstellingen en onderhoudswerken, alsmede alle handelingen en prestaties te stellen die betrekking hebben op de bouwnijverheid of er verwant mee zijn, zoals vervoer van en handel in alle materialen, inbegrepen de verhandeling van onroerende goederen, hetzij op naam, hetzij als tussenpersoon,

" De verhuur van machines.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aarde uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij, " mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op. elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of. gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen.;

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cartuna Greetings, met zetel te 9240 Zele, Heikensstraat 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0444,170.621 (overgenomen vennootschap), niet ais maatschappelijk doel:

a) Alle handel, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vervoer, aan- en verkoop, ontwerp, verpakking van, allerhande drukwerken, in hoofdzaak wenskaarten. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

b) Tussenpersoon bij de aan- en verkoop van allerhande goederen en producten.

In het algemeen zal zij aile maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

«Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ' ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derde borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Voorbehouden aan het Belgisch Staats b lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

Vanaf 1 januari 2012 om 0 uur worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

"

3. BIJZONDERE RECHTEN

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, aangezien er in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders zijn die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

4. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURSORGAAN

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

5. STATUTENWIJZIGING

Rekening houdend met de voorgestelde fusie, zullen in het artikel 3 van de statuten van de overnemende

vennootschap volgende paragrafen worden toegevoegd:

"De vennootschap heeft tevens tot doel:

a) Alle handel, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, vervoer, aan- en verkoop, ontwerp, verpakking van allerhande drukwerken, in hoofdzaak wenskaarten. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

b) Tussenpersoon bij de aan- en verkoop van allerhande goederen en producten.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derde borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend:

BVBA Five Aces

Zaakvoerder

Paul Borms

Vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 31 mei 2012

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nataris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþMod Wafd 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 fi MRT £012

r®es5

Griffie



~ Luik B



III

*12063998*

behc

aar

Belt Staal

ia

II

III

I

II

i

i

i

i

i

Ondernem ings nr : 0413.122.010

Benaming

(voluit) : CARTUNA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1785 Merchtem, Spiegellaan 33

(volledig adres)

Onderweg akte : Verklaring van éénhoofdigheid

Verklaring dat alle aandelen van de vennootschap sinds 2 maart 2012 verenigd zijn in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIVE ACES, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 73 en ondememingsnummer Dendermonde 0842.504.287

Five Aces

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Paul Borms

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2012
ÿþOndernerningsnr : 0413.122.010

Benaming

(voluit) : CARTUNA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spiegellaan 33, 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 maart 2012 blijkt het ontslag van Tom Van Brempt, wonende te 1790 Affligem, Steenpoelweg 8, als statutair zaakvoerder, en het ontslag van Ilse Van Brempt, wonende te 1745 Opwijk, Klei 2, als statutair zaakvoerder en dit met ingang van 2 maart 2012. Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal kwijting worden verleend voor deze mandaten.

De vergadering beslist unaniem in vervanging te voorzien door te benoemen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder vanaf heden en voor onbepaalde duur, de BVBA Five Aces, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 73, RPR 0842.504.287, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Paul Bonus,

Opgesteld te Merchtem, op 2/03/2012

Getekend:

Five Aces BVBA,

Vertegenwoordigd door de heel Paul Bomros,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

li.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hl

lii 1I aos3iva" 1111111 I flVI I*i

busse.

i5 ..03_ 2o gi#fie

V beh aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 17.06.2011 11177-0179-016
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 21.08.2009 09616-0031-014
19/12/2008 : BL665540
02/07/2008 : BL665540
04/09/2007 : BL665540
03/07/2006 : BL665540
16/01/2006 : BL665540
22/09/2005 : BL665540
25/10/2004 : BL665540
16/09/2003 : BL665540
28/11/2002 : BGA017988
25/12/2001 : BGA017988
25/08/2001 : DE029275
10/03/2001 : DE029275
07/01/2000 : DE029275
24/07/1993 : DE29275
01/01/1993 : DE29275
13/12/1990 : DE29275
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 05.08.2016 16404-0080-020

Coordonnées
CARTUNA GREETINGS

Adresse
INDUSTRIEPARK WEST 57 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande