CARVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.557.481

Publication

03/10/2014
ÿþ.a

Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IINN1I1.1WM~~~I~,VIVMIhN

918037

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r-

0859.557.481

CARVER

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID STIJN STREIJVELSLAAN 14, 9840 DE PINTE (BELGIË)

Neerlegging fusievoorstel Carver BVBA  Metro NV

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 8 september 2014 uitgaande van de resp. bestuursorganen van Carver BVBA en Metro NV

A. Doelstelling

De zaakvoerder van de BVBA CARVER en de raad van bestuur van de NV METRO leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der vennoten, respectievelijk aandeelhouders van beide vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van de NV METRO, overgaat naar de BVBA CARVER op basis van de balans per 30 juni 2014.

CARVER BVBA bezit reeds alle 200 aandelen van METRO NV, zodat geen nieuwe aandelen warden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 juli 2014 zijn voor rekening van CARVER BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge. art. 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, zullen worden gedragen door CARVER BVBA,

B. Rechtsvorm  naam  doel .- kapitaal  zetel

B.1. CARVER BVB&

Het maatschappelijk kapitaal van CARVER BVBA bedraagt E 143.600,00, is volledig volgestort en wordt, vertegenwoordigd door 1.436 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke'. benaming "CARVER".

De vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Stijn Streuvelslaan 14, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0859.557.481 en is gekend op de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent,

Het maatschappelijk doel van CARVER BVBA luidt als volgt;

De vennootschap heeft tot doel:

- Het optreden als houdstermaatschappij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad_r_Q3J10L2Q14_- Annexes_du_Monittur_belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1.2

- Het besturen van andere vennootschappen

- Het beheren van patrimonium;

- Het verlenen van bedrijfseconomische adviezen

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag alle leningen, borgstellingen, van gelijk welke vorm

en voor gelijk welke duur aan andere vennootschappen toestaan. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

B.2. METRO NV

Het maatschappelijk kapitaal van METRO NV bedraagt ¬ 100.000,00, is volledig volgestort en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "METRO".

De vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Stijn Streuvelslaan 14, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0453.603.177 en is gekend op de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent.

Het maatschappelijk doel van METRO NV luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van onroerende leasing.

De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, met inbegrip van het te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings-en financiële verrichtingen, behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

C.Boekhoudina

De datum vanaf welke de handelingen van METRO NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van CARVER BVBA is vastgesteld op 1 juli 2014.

D. Rechten van de vennoten

METRO NV heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de (enige) aandeelhouder van METRO NV. De rechten van de vennoten van CARVER BVBA blijven ongewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1..3

E. Bijzondere voordelen

Aan de zaakvoerder, respectievelijk bestuursleden die deel uitmaken van de raad van bestuur van de bij de met fusie gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. Overdrachten in de zin van art. 218° van het Bodemsaneringsdecreet

METRO NV is concessiehouder van een eigendom, ingevolge de initiële concessieovereenkomst d.d. 1 juli 1998, integraal vervangen ingevolge addendum d,d. 21 december 2012.

Het betreft in het bijzonder een gedeelte van Hangar 26/27 op de Scheldekaaien aan de Rijnkaai gekend op het kadaster te Antwerpen, lste afdeling sectie A nummer 26/2, met een oppervlakte van circa 5.200m2.

Op 2 september 2014 werd een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

`De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.09.2014

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

G. Statutenwijzigingen

Naar aanleiding van de met fusie gelijkgestelde verrichting wordt het maatschappelijk doel van de BVBA CARVER in overeenstemming gebracht met het maatschappelijk doel en de effectieve activiteiten van de NV METRO.

Het maatschappelijk doel van de BVBA CARVER wordt gewijzigd en meer bepaald uitgebreid en herschreven als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

De import en de export, in 't groot en in 't klein, en de handel, in 't groot en in 't klein, in aile diamant, edelstenen, half-edelstenen, juwelen en alle aanverwante grondstoffen en materialen; de fabricage, het slijpen, en in het algemeen elke behandeling van diamant, edelstenen, half edelstenen, juwelen en alle aanverwante grondstoffen en materialen.

Het beheer van onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerend goederen.

Onderneming voor het onderhoud, het reinigen en ontsmetten van gebouwen, gemeenschapsruimten, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen. Verschaffing van advies aan handels- en nijverheidsondernemingen inzake onderhoud en met betrekking tot het goed functioneren van gebouwen.

- De leasing van onroerende goederen, werkterreinen, bestaande en nog te bouwen gebouwen, oude en nieuwe gebouwen, exclusief en inclusief grond, delen van een gebouw, bedrijfspanden, kantoren, opslagruimten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing. Deze opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

Onderhoud, reparatie, vervanging en verkoop van sanitair, apparatuur, verlichting, schildering, behang, tuinen.

Bewakingsdiensten, met onder meer toegangscontroles tot gebouwen en terreinen.

- Adviseren in schoonmaakonderhoud.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

.J.4

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur,

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

O het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen ; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

Opgemaakt te Pinte op 8 september 2014."

t* *

Carver BVBA,

voor wie optreedt:

Christiaan Poulissen,

za akvoerder

%Qeliik neerc etend; fusievoorstel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 28.01.2014 14018-0229-014
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.11.2014, NGL 23.12.2014 14704-0384-014
24/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 0691

Ondernemingsnr : 0859.557.481

NEERGELEGD

15 APR. 2013

RECHT sGHA\

r''-

Benaming (voluit) : CARVER

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 14

(volledig adres) 9840 De Pinte

Onderwerlasen) akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 10 april 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De nominale waarde der aandelen werd afgeschaft, zodat de aandelen voortaan een fractiewaarde hebben,

2. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) om , het te brengen op honderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 143.600,00), door inbreng in geld, mits , aanmaak en uitgifte van duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot , treden vanaf 10 april 2013.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op honderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 143.600,00),

3. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd gewijzigd.

4, Een regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd toegevoegd aan de statuten en de tweede alinea van artikel 17 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

5. De regeling inzake datum jaarvergadering indien op een zondag werd gewijzigd en de derde alinea " van artikel 17 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijftiende van de maand december om twintig uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur."

6. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd en artikel 23 van de nieuwe tekst der statuten luidt

als volgt: "

"Artikel 23: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel."

7. De regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd en de laatste alinea van artikel 24 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

op de lazt sit. bi . ver] Luik E: vermelden : noctc, " Naam en hoedantgherci van de instrumenterende notaris. hefti; vast de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon terg aan_ion van derden te veriuctenz'oos(bcen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

med 11.1

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de ivatste hi_ ven Lui(: E vermeiden : Re.cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris netij van de persotojnterr} bevoegd de rechtsnersoon ten aanzier, van derden te vertegerimoordigt~n

" , _z

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 13.02.2013 13035-0054-014
14/02/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111111111111I11111111

Neergelegd ter griffie van dr eEchttank van KoogarideA te Antwerpen

op 7013

Grifte Griffer

Ondernerningsnr : 0859.557.481

Benaming

(voiuit) : CARVER

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VELDKANT 2, 2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER  ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Vittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 22 januari 2013

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 22 januari 2013, van de heer Carl Vereycken, wonende te Eksterlaar 128, 2150 Borsbeek, als zaakvoerder van de vennootschap. Er wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering verzocht om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het i mandaat.

Met ingang van 22 januari 2013 wordt de heer Christiaan Poulissen, wonende te Zeedijk 4141801, 8670

Koksijde, benoemd als zaakvoerder.

Het betreft een onbezoldigd mandaat.

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 22 januari 2013 verplaatst naar: Stijn Streuvelslaan 14, 9840 De Pinte.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, gevestigd te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96` (Buro & Design Center), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Christiaan Poulissen,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 26.12.2011 11648-0405-014
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 07.01.2011 11004-0042-014
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 08.01.2010 10006-0346-014
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 20.01.2009 09014-0377-013
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 24.12.2007, NGL 03.01.2008 08001-0177-013
16/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 13.11.2006, NGL 14.11.2006 06871-3906-011
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 16.12.2005 05897-0040-010
12/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 15.12.2004, NGL 05.01.2005 05003-2699-010
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.09.2015, NGL 17.09.2015 15589-0073-013

Coordonnées
CARVER

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 14 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande