CASA ETCETERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASA ETCETERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.335.789

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.08.2013, NGL 23.08.2013 13458-0005-010
20/04/2011
ÿþL~Wl1.J.) l_:J

a mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

u

im I 11ll 111011111 I II II 1111V II 1111

'11060670*

Oudenaarde

0 8 APR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr:

Benaming : CASA ETCETERA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfonslaan 77

9500 Geraardsbergen (Ophasselt)

Onderwerp akte :Oprichting biba

Uit een akte verleden voor notaris Eric Goedertier, te Zottegem, op 5 april 2011, blijkt de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « CASA ETCETERA », met zetel te 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Alfonslaan 77, waarvan de statuten onder meer luiden als volgt :

Artikel één - Benaming :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en wordt opgericht onder de benaming "CASA ETCETERA".

Deze benaming moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Artikel twee - Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel binnen wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek' van Vennootschappen.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering welke beraadslaagt volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel drie - Zetel :

De vennootschap is gevestigd te 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Alfonslaan 77.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve en bedrijfszetels vestigen.

Artikel vier - Doel :

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

- het leveren van alle mogelijke adviesverlening van bedrijfseconomische, informaticatechnische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak (marketing, reclame, verkoopsbevordering, publiciteit in de algemene zin, marktonderzoek) binnen het maatschappelijk doel;

- het participeren en investeren in andere ondernemingen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het beheren van roerende en onroerende goederen:

a. het verwervan door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of', andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten'. vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen;

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het: bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het, verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg te stellen van het goede, verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het'

even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapita lisatieondemem i ngen;

- het optreden als tussenpersoon in de handel (commissionair).

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire machten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en, de belegginsadviseurs;

- territory en account management; voorbereiden en uitvoeren van verkoopscampagnes; reportage van activiteiten in verband met prospecten en klanten; opstarten en onderhouden van relaties met derden (software, accountancy, implementatie firma's); voorbereiden en uitvoeren van account strategieën; beheer van alle verkoop- en marketingactiviteiten;

- ontwikkelen van relaties met nieuwe klanten; qualificeren van opportuniteiten met nieuwe klanten, uitbouwen van contacten binnen nieuwe en bestaande klanten;

- detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen, met een verkoopoppervlakte van minder dan 2500m2;

- groothandel in behang en muurbekleding;

- afwerking (schilderen, behangen, en dergelijke);

- detailhandel in brood- en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakker);

- kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;

- kleinhandel in koffie, kruiderijen en specerijen;

- overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels;

- kleinhandel in kledingstoffen en meubileringstoffen;

- kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken en dergelijke;

- bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- kleinhandel in tapijten, vloermatten, vloerbekleding van kunststof, rubber, en dergelijke;

- kleinhandel in behang;

- kleinhandel in overgordijnen;

- kleinhandel in meubels;

- kleinhandel in verlichtingsartikelen;

- kleinhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk,

porselein en glaswerk;

- kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk;

- gespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking tot wooninrichting;

- kleinhandel in huishoudelijke artikelen;

- kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

- kleinhandel in reukwerk en cosmetica;

- kleinhandel in toiletartikelen;

- kleinhandel in bloemen (inclusief snijbloemen) en planten;

- kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen van kunstbloemen;

- kleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen;

- kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, en dergelijke;

- kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, en dergelijke;

- kleinhandel in koorden en touwen;

- kleinhandel in overige tweedehandsgoederen zoals meubelen en afbraakmateriaal;

- overige zakelijke dienstverlening;

- overige vormen van onderwijs;

- decoratiewerken algemeen (styling, aanbrengen deco- produkten, raamdecoratie en dergelijke);

- elektriciteitswerken (verlichting, zonwering, audio/video systemen);

- herverkoop (detailhandel) verlichtingsapparatuur, domoticasystemen, audio/video, en dergelijke. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het Buitenland, alle burgerlijke als commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Zij zal zelfs de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen mogen uitoefenen.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris gehouden volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld.

Artikel vijf - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

De oprichters:

De heer HEYLENS Wim Ernest José Nicolas, geboren te Zottegem op 27 september 1969, wonende ;

te 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Alfonslaan 77,

En zijn echtgenote

Mevrouw MONTENS Nathalie, geboren te Ninove op 21 februari 1973, wonende te 9500

Geraardsbergen (Ophasselt), Alfonslaan 77.

verklaren inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), als volgt :

1/ Door de heer Wim Heylens, voormeld, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300

¬ ), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

2/ Door mevrouw Nathalie Montens, voormeld, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro',

(9.300 ¬ ), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

Ondergetekende notaris bevestigt dat voormeld geplaatst kapitaal werd volstort als volgt :

1/ door de heer Wim Heylens, voormeld, ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100 ¬ );

2/ daar mevrouw Nathalie Montens, voormeld, ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100 ¬ );

Hetzij in totaal ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ). Zodat op ieder aandeel waarop

werd ingeschreven voor één/derde werd volstort.

Voormelde bedragen werden v66r het ondertekenen dezer akte gedeponeerd op een bijzondere

rekening op naam van voormelde vennootschap in oprichting, geopend bij Citibank, met zetel te 1050 Brussel,

Generale Jacqueslaan 263g, onder nummer 953-1182706-51.

Artikel twaalf - Benoeming en ontslag zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd en kunnen ten allen tijde worden ontslagen door de algemene

vergadering met eenvoudige meerderheid van de aanwezige vennoten.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering

benoemd bij meerderheid van stemmen.

Artikel dertien - werkwijze van de zaakvoerders

De zaakvoerder, indien er slechts één is, maakt notulen op waarin zijn beslissingen worden

aangetekend in de gevallen waarbij dit door de wet vereist is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij alle beslissingen eenparig te nemen en gezamenlijk op te

treden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, besturen zij in college. Dit college vergadert na oproeping

door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na

een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Het college wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van

de aanwezige zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige

andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de

oproepingsbrief. Deze bevat de agenda.

Over punten die daarin niet zijn vermeld kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer

alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De instemming wordt geacht gegeven te zijn wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten

minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten

worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telefax, telex of e-mail volmacht geven aan een

van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders

ondertekend is en waarvan in het notulenregister aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven in een bijzonder

register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van het college.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

Artikel zestien - Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen; zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel zeventien - Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze

bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen

onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap

in en buiten rechte.

Artikel achttien - Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap of directeurs aanstellen, en hun wedde of

vergoedingen bepalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

. mod 2.1

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel eenentwintig - Gewone, bijzondere en buitengewone Algemene Vergadering

De gewone Algemene Vergadering van de vennoten - jaarvergadering genaamd - moet ieder jaar door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op de laatste maandag van juni om 20 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en zullen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld worden aan de vennoten door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel tweeëntwintig - Vertegenwoordiging

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht.

Artikel drieëntwintig - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd de dwingende wettelijke beperkingen terzake.

Artikel vierentwintio - Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik oo aandelen

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een

rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel vijfentwintig - Besluitvorming

De gewone en de bijzondere Algemene Vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere Algemene Vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

Artikel zesentwintig - Statutenwijziging

De buitengewone Algemene Vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel zevenentwintig - Boekiaar en iaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en eventueel 93 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel achtentwintig - Winstverdeling en reserve

Het batig slotsaldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo kan als dividend onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

De algemene vergadering besluit, hetzij dat er tot dividenduitkering wordt overgegaan, hetzij dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, hetzij dat er een andere bestemming hieraan wordt gegeven.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011: Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

n ~ mod 2.1

Hij heeft de bevoegdheid om interim dividenden uit te keren, voor zover de wet dit zou toelaten.

Artikel éénendertia - Vereffening

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft overeenkomstig artikel 190 §1 van het wetboek van vennootschappen.

Na de betaling van de schulden van de vennootschap, zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetalingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar of vereffenaars.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van juni 2013 om 20 uur, in de zetel van de vennootschap.

3. Tot eerste zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd met ingang vanaf de neerlegging van de stukken voorzien door artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen en voor onbepaalde duur:

- de heer Wim Heylens, voormeld;

- mevrouw Nathalie Montens, voormeld.

Welke verklaren hiertoe de bekwaamheid te bezitten, aan de wettelijke voorwaarden te voldoen en deze opdracht te aanvaarden.

VOLMACHT

De vergadering beslist als bijzonder mandataris met recht van substitutie aan te stellen de bvba VDWACC, met ondememingsnummer 423.534.563, voor wie optreedt haar zaakvoerder de heer Peter Van Der Wulst, te 9400 Ninove, Stationsstraat 5 aan wie de macht wordt verleend om al het nodige te doen voor de inschrijving en eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

Tevens wordt haar volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de BTW-administratie en de Administratie voor Ondememings- en Inkomstenfiscaliteit.

Voor gelijkvormig uittreksel afgeleverd véér registratie, met het oog op de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad, op de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

Eric Goedertier

Notaris te Zottegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte oprichting met aangehecht bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 30.09.2015 15628-0257-010

Coordonnées
CASA ETCETERA

Adresse
ALFONSLAAN 77 9500 OPHASSELT

Code postal : 9500
Localité : Ophasselt
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande