CASALUX-DV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASALUX-DV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.147.935

Publication

31/10/2014
ÿþÈ

(nr)

i.

-. .' ," " ''

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-------r-1,

III1

Imtli1112101E01

MONITE

2" -

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0888.147.935

Benaming

(voluit) : CASALUX-DV

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: HAZENPARK 15 - 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 1 september 2014, wordt met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsten van Hazenpark 15-9800 DEINZE naar De Schachelaar 7-9870 MACHELEN en dit vanaf heden 01-09-2014,

DEINZE

01-09-2014

Op de laatste blz. van Lue( B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.06.2013, NGL 16.07.2013 13312-0260-015
10/10/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-1 OKT. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

G rd-fie

11111

X1216]498*

Ondernemingsnr : 0888.147.935

Benaming

(voluit) : CASALUX-DV

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Hazenpark 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING. Wijziging doel - Kapitaalverhoging

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, notaris met standplaats te Deinze, op negentien september tweeduizend en twaalf en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd, drie bladen geen verzendingen te DE1NZE op eenentwintig september tweeduizend en twaalf, Boek 507, Blad` 76, Vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de ea. Inspecteur, getekend: De Meulemeester' Elke, Administratief assistent."

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "CASALUX DV", waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Hazenpark 15,: onder meer beslist:

1.het kapitaal te verhogen met negenendertigduizend vierhonderd euro (39.400 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op achtenvijftigduizend euro (58.000 EUR), door Inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, als volgt:

Inbreng in geld

De enige aandeelhouder van de vennootschap en comparant in deze, verklaart dat het gehele bedrag van de kapitaalverhoging is geplaatst en verklaart inbreng te doen in geld van het totale bedrag van de kapitaalverhoging ten belope van negenendertigduizend vierhonderd euro (39.400,00 EUR).

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van negenendertigduizend vierhonderd euro (39.400,00 EUR), hetzij het totaal van de inbreng in geld, vóór deze kapitaalverhoging, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, geopend bij KBC Bank, onder nummer BE98 7470 3723 5293.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend tot de beschikking van de vennootschap gehouden.

2.het artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal, en om de vorming van zelfde kapitaal aan te tonen, als volgt:

"ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENVI.IFTIGDU1ZEND, EURO (58.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), gesplitst in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 19 september 2012, heeft beslist het kapitaal te verhogen met negenendertigduizend vierhonderd euro (39.400,00 EUR) tot achtenvijftigduizend euro (58.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

3.het artikel 4, houdende de doelstellingen van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

"I. ALGEMEEN

1. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- uitbating van een onderneming voor timmer- en schrijnwerken zowel van gebouwen als van meubilair en binnenhuisinrichting.

groot- en kleinhandel, invoer zowel als uitvoer verzorgen van aile artikelen van de houthandel, de meubelsector, de bouwsector en de keukenindustrie als van het interieur design mede, daarbij horende toestellen.

optreden als tussenpersoon in de handel.

2. Het verlenen van alle diensten en verrichten van alle activiteiten die verband houden en verenigbaar zijn met deze activiteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11 .-HOLDING

1, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen ert verenigingen al dan niet met een (semii)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Ill. PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, In alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard Is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IV. CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen

genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel

tussenpersoon,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen.

V. ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, b» wijze van bezoldiging in natura."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie wijzigingsakte;

-bijzonder verslag van de zaakvoerder;

-gecoördineerde statuten,

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

 pePou Ten

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 02.06.2012, NGL 29.08.2012 12487-0526-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 04.06.2011, NGL 19.07.2011 11313-0573-012
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 06.06.2009, NGL 14.07.2009 09409-0347-013
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 07.06.2008, NGL 10.07.2008 08387-0176-012
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 06.06.2015, NGL 17.02.2016 16045-0474-016
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 04.06.2016, NGL 26.10.2016 16665-0134-015

Coordonnées
CASALUX-DV

Adresse
DE SCHACHELAAR 7 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande