CASTOR & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTOR & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.961.737

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 17.12.2013 13685-0221-013
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 14.12.2012 12664-0051-013
13/05/2011
ÿþM

=d 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 083s-- . 9 6 /.1_ J 1

Benaming : Castor & CO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogekouterstraat 70

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Christian Van Belle geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de;

rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN,; ;; VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter; ;; 27 op 2 mei 2011, te registreren, blijkt dat:

De heer Van Elst, Toon Nestor Maria, gedomicilieerd en verblijvende te 9030 Gent (Mariakerke),; Hogekouterstraat 70, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) heeft opgericht onder; de benaming "Castor & Co".

;; Op de aandelen wordt tegen geld ingeschreven door voornoemde heer Van Elst Toon voor een bedrag van; drieëntwintigduizend euro (¬ 23.000,00). Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de enige inbrenger alle; 1.000 aandelen toegekend.

De comparant verklaart dat aile aandelen volledig volstort zijn, door storting op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting met nummer IBAN BE24 7370 3323 1738 bij de KBC bank te ;; Mariakerke (Gent).

;; Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 21 april 2011 en werd aan; ;; ondergetekende notaris overhandigd teneinde dit te bewaren in zijn dossier.

;; De comparant verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden :

ARTIKEL 1  VORM - BENAMING. De vennootschap heeft de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, BVBA. Zij wordt opgericht onder de naam "Castor & Co".

ARTIKEL 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

;; De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 9030 Gent (Mariakerke), Hogekouterstraat 70. ARTIKEL 3 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,; voor eigen rekening of rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais; vertegenwoordiger:

- Wetenschappelijke en technologische diensten alsmede hoogwaardige goederen en producten te leveren,;

die verband houden met milieuproblematiek in het algemeen en luchtverontreiniging en geurhinder in het;

bijzonder en dit aan onder meer bedrijven, overheidsinstellingen, verenigingen en natuurlijke personen.

Zij kan door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze;

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen of zelfs deze mogen opslorpen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management, marketing, kwaliteitszorg

- Het waarnemen van bestuursmandaten

Het adviseren in financiele, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken

Het opbouwen en beheren van een eigen onroerend en roerend patrimonium door middel van aankoop,; verkoop, bouwen of laten bouwen, omvormen, verfraaien en renoveren, huur, verhuur, in leasing geven; en in leasing nemen, het vestigen en verlenen van alle zakelijke rechten op onroerende goederen zoals borgtochten, erfpacht, opstal en vruchtgebruik.

Alle opdrachten als deskundige inzake milieu-aangelegenheden en in het bijzonder aangelegenheden; gerelateerd met geurhinder inbegrepen de gerechtelijke expertise.

;; De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in dej ;; Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het; vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

;; De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan; reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"11072515*

1111

b~

E

SI

Lun

NEERGELEGD

0 3 MEI 2011

RECHTBANK VAN

l<OOt'HAN$TiE GENT

Utilise

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Vibor-

le behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze belangen nemen in, of samenwerken met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard kunnen zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen of rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet kunnen bewerkstelligen.

Dit alles in de meest ruime zin en voor zover de vennootschap in het bezit is van eventuele vereiste erkenningen en/of vergunningen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij kan de functies van beheerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieëntwintigduizend euro - 23.000,00 ¬ . Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één / duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 7 - AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 12 - ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun aantal en de duur van hun mandaat wordt bepaald door de algemene vergadering. De zaakvoerder waarvan het mandaat een einde heeft genomen blijft in functie zolang de algemene vergadering niet in zijn vervanging heeft voorzien.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 13 - MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDERS.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders een college en mogen zij slechts geldig beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van de leden aanwezig is.

Indien op een college van zaakvoerders er onvoldoende zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn om geldig te beslissen, wordt het college een tweede maal bijeen geroepen binnen de 5 werkdagen om over dezelfde agendapunten te beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

ARTIKEL 16 - CONTROLE.

Iedere vennoot individueel heeft de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet op de vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, kan aan één of meer commissarissen opgedragen worden. De benoeming is verplichtend in de door de wet voorziene gevallen.

Indien de algemene vergadering besluit één of meer commissarissen te benoemen, worden deze voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering en voeren de titel van commissaris.

ARTIKEL 17 - ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks gehouden op eerste vrijdag van december om 17 uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aan te duiden. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. ARTIKEL 21 - VOORZITTERSCHAP - BERAADSLAGING - STEMRECHT - PROCES-VERBAAL.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 22 - BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

ARTIKEL 23 - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een wettelijk voorgeschreven reservefonds totdat dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

xbor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, binnen de' perken van de wettelijke bepalingen terzake.

ARTIKEL 26 - VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, zal de vereffening geschieden door de zorg van de zaakvoerder(s) in functie onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te

bepalen. .

Na betaling van de schulden, lasten en kosten van de vereffening zal het actief gelijkelijk over aile aandelen

verdeeld worden.

Indien evenwel niet alle aandelen in gelijke mate zijn volstort dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten

hersteld door aflossingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaars.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.

1. EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte

en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2. ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op in de maand december 2012.

3. VERKLARINGEN

De oprichter verklaart de heer Toon Van Eist aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Q' De oprichter erkent door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de draagwijdte van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen en verzoekt hem te acteren dat alle handelingen sedert 1 april 2011

aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen.

VOLMACHT

De zaakvoerder geeft hierbij volmacht aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, Albert De Keselstraat 2 in 9991

Maldegem-Adegem, ten einde, naar aanleiding van de oprichting:

- inschrijving te bekomen van het ondernemingsnummer en registratie bij de ondernemingsloketten;

- het BTW-nummer aan te vragen of te wijzigen, evenals om verbintenissen aan te gaan met de BTW -

administratie. Dit alles tot schriftelijke herroeping.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel :

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte

Christian Van Belle, geassocieerd notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 02.12.2016, NGL 15.12.2016 16699-0588-013

Coordonnées
CASTOR & CO

Adresse
HOGEKOUTERSTRAAT 70 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande