CASTORP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTORP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.933.778

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 23.01.2014 14014-0222-010
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0326-011
22/11/2011
ÿþ mut 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11175510"

11111

Voc behot

aan

Belgi Staats

~ NEERGELEGD

~.~..... . . . ....~,_..._

0 9 NOV. 2011

~ ittC1-1 T ~~~.a N

:iOQPf-!.~ 1\~ ~"F GENT

ijiagen bij het Belgisch Stáatsblàd - 22/11 2011- Annexe

Ondememingsnr : O ó`i O. (333.91%

Benaming : CASTORP

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Notaxlaan 30

9070 Destelbergen i

;1 Onderwerp akte :BVBA: oprichting

i Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd ü Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 3 november 2011, ter registratie neergelegd.

;1 Blijkt er dat :

I. A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;;

i! ASTEV, met zetel te Destelbergen, Notaxlaan 30, ondernemingsnummer 0860.945.967 RPR Gent, met BTW

i; nummer BE860.945.967, opgericht blijkens akte verleden voor Meester Annick DEHAENE, Geassocieerd :1 Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, op vijfentwintig juni tweeduizend en drie, waarvan de statuten;. bekendgemaakt werden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juli tweeduizend en drie, onder1;

it nummer 03078559.

i B. De Heer STEVENS, Anton, geboren te Gent op negenentwintigti a november negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te Destelbergen, Notaxlaan 30,1;

Identiteitskaart nummer: 590-5768292-19 - Rijksregister nummer: 76.11.29-179.42, 1.

i. onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ;1 ti hebben opgericht.

11 II. De vennootschap als naam heeft : CASTORP. III. De zetel is gevestigd te Destelbergen, met als eerste adres Notaxlaan;

;i 30. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

i IV. De vennootschap als doel heeft

1. De aankoop, verkoop, het huren, verhuren, ruilen, verbouwen en:;

ii verkavelen van onroerende goederen, gelegen in België of in het buitenland, evenals het stellen van elke; onroerende handeling in de meest ruime zin en betekenis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1; Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen ent; ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar, het verwerven van aandelen en participaties in vennootschappen van welke aard;; iidanook.

11 Dit alles in de meest ruime zin. ;;

11 De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in;1 commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doelij nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

1i In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van;1

1j burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks ofi! 1' onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achthonderdpi vijftigduizend euro (850.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder vermelding[, a van waarde, die elk éénduizendste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

:1 VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en dei; ij aandelen zijn verdeeld ais volgt :

ii a) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASTEV,1 ;: voornoemd, negenhonderd negenennegentig (999) aandelen, hetzij voor achthonderd negenenveertigduizend ; honderd vijftig euro (¬ 849.150 00) ;

Bijlagen bij lïétBëlgisctl Stua-ts131ad - 22>11/2011 _Anllëxes" dü 1Víunitéùr$ëlge

Voor-b&iouden s an het Belgisch Staatsblad

b) De heer Anton STEVENS, voornoemd, één (1) aandeel, hetzij voor achthonderd vijftig euro (E 850,00).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van één vijfde, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van honderd zeventigduizend euro (E 170.000,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van één vijfde, aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

vergadering anders heeft beslist. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene Worden aangeduid ais zaakvoerder, voor de duur van de Vennootschap - de Heer Anton STEVENS, voornoemd, die deze opdracht heeft

aanvaard.

De machten van de statutaire zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op drie november tweeduizend en elf en zal eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de zesde dag van de maand december van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, namelijk : Mevrouw DE CORTE Gerarda Louisa Hendrika, geboren te Gent op tien juli negentienhonderd drieëndertig, wonende te Destelbergen, Notaxlaan, 30, met nationaal nummer: 33.07.10030.24.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

I) expeditie van de oprichtingsakte dd. 3 november 2011

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CASTORP

Adresse
NOTAXLAAN 30 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande