CATHY VAN CAUSBROUCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CATHY VAN CAUSBROUCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.866.937

Publication

10/09/2014 : OU027307
06/11/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SUIF

Ondernemingsnr

Benaming (voluit)

(verkort) :

Gent

Afdeling Oudenaarde

28OkT, 2014

Griffie

0423.866.937

Tandarts Van Causbrouck

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kwaadstraat 31 - 9750 Zingein

Onderwerp(en) akte : Naamswijziging  Doelswijziging herwerking statuten

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "Tandarts Van Causbrouck ", met maatschappelijke zetel te 9750 Zingeur,' Kwaadstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0423.866.937, verleden voor Meester Anne-Sophie Willems, notaris-plaatsvervangend, aangewezen in vervanging van Meester Ann De Smet, geassocieerd notaris te Zwalm, hiertoe aangesteld bij beschikking van de Rechtbank. van Eerste Aanleg te Gent, afdeling Oudenaarde op 29 augustus 2014, op 16 oktober 2014 dat er onder meer beslist werd:

1. De vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen naar "Cathy Van Causbrouck".

2. De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 9750 Zingem, Kwaadstraat 31,

3. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van

artikel 3 ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van tandheelkundige verzorging door tandartsen I-.T.H;

- de orthodontie;

- kleine mondheelkunde;

- de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkundige verzorging;

- het opmaken, plaatsen en de rehabilitatie van prothesen;

- de aan- en verkoop, huren van installaties, instrumenten, materialen, producten, welke noodzakelijk zijn

voor exploitatie van het cabinet;

- en andere verrichtingen welke ten bate van de vennootschap zijn.

Deze opsomming is enkel aanhalend, doch niet beperkend.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan,

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of

vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel

hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat,

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasede niet-residentiële onroerende goederen, verhuur en

exploitatie van eigen of geleasede residentiële goederen.

-Handel in eigen onroerende goederen.

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen,

het vertrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebeid van onder andere

administratieve organisaties, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe,

beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiding van',

personeel.

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling

met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridische beheer en advies.

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen en in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegelden maken ene deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van aile vennootschappen.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle

verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of ais tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

-De aankoop en verkoop, zowel in groot-als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten ( zowel grondstoffen, half-fabrikaten, afgewerkte producten en handelsgoederen) van alle aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In die kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderne mi ngen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en alsook wijzigen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.".

4. De vergadering beslist ingevolge gezegde beslissingen en teneinde de statuten aan te passen

aan de huidige wetgeving, de tot op heden geldende statuten volledig vervallen te verklaren en te rekenen vanaf heden alleen nog de hierna volgende bepalingen van de nieuwe statuten als enige geldende in te roepen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

LBENAMING ZETEL DOEL  DUUR

Artikel 1.

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: 'Cathy Van Causbrouck'

Zij is een burgerlijke vennootschap.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9750 Zingem, Kwaadstraat 31.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

Artikel 3.

Het doel van de vennootschap is:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van tandheelkundige verzorging door tandartsen L.T.H;

- de orthodontie;

kleine mondheelkunde;

- de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkundige verzorging;

- het opmaken, plaatsen en de rehabilitatie van prothesen;

- de aan- en verkoop, huren van installaties, instrumenten, materialen, producten, welke noodzakelijk zijn voor exploitatie van het cabinet;

- en andere verrichtingen welke ten bate van de vennootschap zijn.

Deze opsomming is enkel aanhalend, doch niet beperkend.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan,

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap heeft eveneens tot doel,

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasede niet-residentiële onroerende goederen, verhuur en exploitatie van eigen of geleasede residentiële goederen.

-Handel in eigen onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het vertrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebeid van onder andere administratieve organisaties, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiding van personeel.

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridische beheer en advies.

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen en in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegelden maken ene deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle

verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap aile roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

-De aankoop en verkoop, zowel in groot-als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten ( zowel grondstoffen, half-fabrikaten, afgewerkte producten en handelsgoederen) van alle aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In die kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging aan de statuten, kan het doei van de vennootschap uitleggen, verklaren en alsook wijzigen,

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

11. KAP iTAAL  AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) gesplitst in 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

III.BESTUUR TOEZICHT

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Artikel 12.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk

door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering, -

Artikel 13.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of

vergoedingen bepalen.

Artikel 14.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen

aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van

vennoten.

Artikel 15.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de

vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders

benoemde gevolmachtigde.

Artikel 16.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

Artikel 17.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur, worden door de

zaakvoerders geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerders

ondertekend.

Artikel 18.

Zolang de vennootschap voldoet aan de desbetreffende criteria van het Wetboek Vennootschappen (artikel

141 iuncto artikel 15), is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris.

IV.ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 19.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde woensdag van de maand mei om 9 uur,

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 21.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerders of wanneer

daartoe verzocht wordt door vennoten, die samen tenminste een vijfde van de aandelen verte-genwoordigen,

Artikel 22.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een vol-'machtdrager aanstellen die zelf ptemrecht

heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor de vergadering.

De onbekwame mag zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door zijn wettelijke

vertegenwoordiger.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel 23.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

V.INVENTARIS JAARREKENING

Artikel 26.

Elk jaar, op 31 december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het boekjaar loopt van een 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Artikel 27.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke

lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, finamiciële, industriële en fiscale risico's, maakt

de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

VI.ONTBIND1NG VEREFFENING

Artikel 28.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in

de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 29.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering, zo wettelijk vereist, een of meer vereffenaars

aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten

verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

HERBEVEST1G1NG VAN STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

De vergadering bevestigt dat mevrouw Van Causbrouck, voornoemd, statutair zaakvoerder is, die

aanvaardt.

5. De vergadering verleent hierbij een bijzondere volmacht toegekend aan Accountantskantoor

Bekaert, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde , of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot

Luik B - vervnin

indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, als het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersonen, instelling of secretariaat,

Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  Bijzonder verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva  Iijst publicatie

A '

1 Voor-

bdhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

9630 Zwalm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : OU027307
05/04/2013 : OU027307
10/09/2012 : OU027307
08/09/2011 : OU027307
07/09/2010 : OU027307
26/06/2008 : OU027307
18/06/2007 : OU027307
18/07/2005 : OU027307
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0427-015
15/06/2004 : OU027307
17/02/2004 : OU027307
30/06/2003 : OU027307
17/07/2002 : OU027307
25/07/2000 : OU027307
17/06/1999 : OU027307
01/01/1993 : OU27307
01/01/1992 : OU27307
01/11/1990 : OU27307
12/09/1990 : OU27307
01/01/1986 : OU27307

Coordonnées
CATHY VAN CAUSBROUCK

Adresse
KWAADSTRAAT 31 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande