CATTOIR ARCHITECTENTEAM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CATTOIR ARCHITECTENTEAM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.669.414

Publication

20/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302756*

Neergelegd

18-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0548669414

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): CATTOIR ARCHITECTENTEAM

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9000 Gent, Hoogpoort 48

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 17 maart 2014, akte welke zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat : De heer CATTOIR Peter, geboren te Gent op drieëntwintig mei duizend negenhonderdzevenenzestig, rijksregister nummer 670523-227-40, gehuwd met mevrouw Van Sassenbrouck Michèle, wonende te 9050 Gent, Charles De Costerstraat 3.

Een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht met de benaming CATTOIR ARCHITECTENTEAM met zetel te 9000 Gent, Hoogpoort 48.

De vennootschap heeft tot doel:

-het uitoefenen van het beroep van architect, en van alle aanverwante en verenigbare activiteiten, inbegrepen alle handelingen die nodig of nuttig zijn om de verwezenlijking van het doel te bevorderen, dit alles steeds overeenkomstig de vigerende deontologische normen van de Orde der Architecten.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

-De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

-Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

-In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

-het ontwerpen van bouwwerken, zowel uit technisch als uit kunstzinnig oogpunt, het opstellen van bestekken en de controle over de uitvoering van de werken, alsmede de schatting en de expertise van bouwwerken en in het algemeen alle verrichtingen die deel uitmaken van het beroep van architect, zoals gereglementeerd door de Orde van Architecten en met inbegrip van alle bijkomende bijzondere technieken van opbouw, urbanisme, deskundig onderzoek en zo meer.

-het ontwerpen van interieurs, zowel uit technisch als uit kunstzinnig oogpunt, het opstellen van bestekken hieromtrent en de controle over de uitvoering van de werken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het maatschappelijk doel strekt zich uit tot alle werkzaamheden en verrichtingen die in de breedste zin rechtstreeks of onrechtstreeks bij het voormelde doel aansluiten, steeds overeenkomstig de vigerende deontologische normen van de Orde der Architecten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam voor wat betreft :

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, echter, het maatschappelijk doel en de activiteiten ervan mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/100 deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per stuk, als volgt:

- door CATTOIR Peter, voornoemd, voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00) of voor 100 aandelen ,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder : de heer CATTOIR Peter Raf Gaston, architect, (rijksregisternummer: 67.05.23-227.40), wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Charles De Costerstraat 3 .

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van mei om veertien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Luik B - Vervolg

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand mei 2016.

3. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf: nihil

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer Cattoir Peter, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Laurent Oosterlinck van VGD Gent met kantoor te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 562, en/of zijn aangestelden om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/02/2015
ÿþMod Word lij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

011 i ID



NEERGELEGD

1 1 FER. 201,5

BECHTL.yr'+iw VAN

KOOP'l-iAjtçf~ei CFt" 1T~

Ondernetningsnr : 0548.669.414 Benaming

(voluit) : CATTOIR ARCHITECTENTEAM (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogpoort 48, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 15 december 2015, geregistreerd te Gentl-AA op 30 december nadien, register 5, boek 262, blad 080, vak 0020. Ontvangen : vijftig euro. De ontvanger (getekend), dat de buitengewone algemene vergadering van de BVovvBVBA CATTOIR ARCHITECTENTEAM, de volgende beslissingen heeft genomen

De buitengewone algemene vergadering beslist volgende tekst te schrappen uit artikel 4 van de statuten

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

De buitengewone algemene vergadering beslist, rekening houdend met deze wijzigingen, de statuten te coördineren

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

-uitgifte van de akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0307-009

Coordonnées
CATTOIR ARCHITECTENTEAM

Adresse
HOOGPOORT 48 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande