CC INVESTMENT GROUP, AFGEKORT : CC. I.G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CC INVESTMENT GROUP, AFGEKORT : CC. I.G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.790.602

Publication

06/02/2014
ÿþVoor behoud aan hc Belgisc Staatsbl

Mod Won' 11.1

SUMO

Ondernemingsnr ef) Cwzz):.L.

Benaming

(voluit) CC Investment Group

(verkort) CC. I.G.

1M1B11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

2 8 JAN. 2014

Griffie

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9600 Ronse, Schoonboeke 5

(volledig adres)

Onderwerp akte: oprichting

Er blijkt uit een akte oprichting verleden voor meester Jean Henrist, notaris te Ronse, op 27 januari 2014 dat een naamloze vennootschap met de naam CC lnvestment Group werd opgericht door de hierna genoemde personen:

1)De Naamloze Vennootschap « V&L INVESTMENT GROUP S.A., in het kort VLIG S.A., met zetel te 2937 Luxemburg, rue Wurth Paquet 14, met ondernemingsnummer B 55620., hier vertegenwoordigd door mevrouw KAKLAMANOS Amalia, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 29 juni 1990, wonende te 2737 Luxemburg, rue Wurth Paquet 14.

2)de heer SEGHERS Philip, geboren te Kortrijk op 14 februari 1966, met rijksregistemummer 66.02.14385A 3, wonende te 8790 Waregem, Gentse Heerweg 38

3)de heer LAMPOLE Frank Jules Georges, geboren te Kortrijk op 20 december 1967, met rijksregisternummer 67:12.20-243.66, wonende te 7750 Mont-de-l'Enclus, rue des Courbes 51

4)de heer VERLEDENS Glenn, geboren te Ronse op 6 maart 1970, nationaal nummer 70.03.06-205-39, ongehuwd, wonende te 9600 Ronse, Rijkswachtdreef 20.

5)de heer HIMPE patriok, geboren te Kortrijk op 13 juli 1954, met rijksregisternurnmer 54.07.13-227.81, wonende te 9600 Ronse, Fostieriaan 21

6)de heer VANDEN NEUCKER Gunter, geboren te Geraardsbergen op 24 augustus 1972, me rijksregisternummer 72.08.24-341.22, wonende te 1790, Kleine Groeneweg 6

Uit de akte oprichting blijkt het volgende:

De vennootschap is opgericht als een handels vennootschap in de vorm van een naamloze vennootschap Zij draagt de naam "CC Investment Group", in het kort "CC. La"

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur..

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Schoonboeke 5.

De vennootschap heeft de uitoefening van een handelsactiviteit tot doel, met name;

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen

deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet niet een (Semp-publiek-rechtertijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan afin overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen Op de laatste blz. van Lui!iB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO

(675 000,00 EUR). Flet wordt vertegenwoordigd door HONDERDDUIZEND (100 000) gelijke aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, die ieder één honderdduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius bank, zoals blijkt uit een

door voormelde financiële instelling op 24 januari 2014 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van E 675.000,00.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

Overdracht van aandelen

a) De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

b) Dat register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten, telkens met de dagtekening. Aandelen, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden in het register van aandelen zowel op naam van de blote eigenaar ais op naam van de vruchtgebruiker.

c)De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De raad van bestuur kan een overdracht erkennen en in het reg ister inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de ovememer wordt vastgesteld.

d) Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkel persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten ult,

Iedere titularis van een onverdeeld recht heeft nochtans het recht, wanneer geen akkoord kan bereikt worden betreffende de vertegenwoordiging van kwestieuze aandelen door één enkel persoon, de andere belanghebbenden in kortgeding te dagen voor de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van de zetel van de vennootschap, teneinde een gemeenschappelijk mandataris te horen aanstellen, die aile aan de omstreden aandelen verbonden rechten zef kunnen uitoefenen en dit in voordeel van alle belanghebbenden.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik wordt het stemrecht uitsluitend uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Als er meerdere vruchtgebruikers zijn, geldt voor hen dezelfde regeling als hiervoor vermeld in dit artike1.8.VOORKOOPRECHT

Artikel 11. Benoeming  Ontslag  Vacature  Bekendmaking

a)De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste vijf bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

b)Zij- worden benoemd door een algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. De mandaten eindigen bij de sluiting van de jaarvergadering van het jaar waarin de mandaten vervallen.

c)De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

d)Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst beslissen over de definitieve benoeming. Een bestuurder benoemd om het mandaat van een andere te voltooien, blijft slechts in functie voor de nog resterende termijn van het mandaat van de bestuurder die hij opvolgt.

e) De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgische Staatblad te worden bekendgemaakt.

f) Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12.Vergadering van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten. In geval de voorzitter afwezig is, wordt zijn plaatsvervanger gekozen door de andere aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt op de dag en het uur aangeduid in de oproeping gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België aangewezen in de oproepingsbrief.

b) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook op verzoek van twee bestuurders of van de gedelegeerd-bestuurder.

De bijeenroepingen geschieden schriftelijk (o.a, per brief, e-mail of fax) en, behoudens in geval van hoogdringendheid, ten laatste 5 werkdagen voor de vergadering; in geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in het verslag van de vergadering.

C) De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elk verhinderd bestuurder kan aan één van zijn collega-bestuurders schriftelijk volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. In geval van vertegenwoordiging bij volmacht wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Op elke raad van bestuur dienen evenwel telkens minstens twee bestuurders in eigen naam aanwezig te zijn.

De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem, behoudens in geval de vennootschap slechts twee bestuurders telt.

Wanneer een beraadslaging vereist is, mag deze de vorm aannemen van een telefonische conferentie of een videoconferentie. De verslagen dienen de gebruikte technische middelen nauwkeurig aan te geven.

d) Er worden notulen gehouden van de besluiten van de raad van bestuur,

e) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 13. Salaris

De functie van bestuurder is onbezoldigd behoudens andere beslissing van de algemene vergadering. Artikel 14. Tegenstrijdig belang

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moeten de terzake door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven verplichtingen worden nageleefd.

Artikel 15. Bevoegdheden raad van bestuur

a) De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

c) In afwijking van het hoger onder a) vermelde, kunnen de bestuurders niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de verwerving of overdracht van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en/of de verwerving of overdracht van activa met een waarde van DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (350 000,00 EUR) of meer.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 16. Overdracht van bevoegdheden

a) De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders of bestuurders. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

b) De raad van bestuur kan aan de bestuurders of gevolmachtigden gelast met bijzondere opdrachten of functies, vergoedingen toekennen die zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Artikel 17, Externe vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt binnen de grenzen van het dagelijks bestuur eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij de gedelegeerde tot dit bestuur wanneer slechts één persoon hiermee is belast, hetzij door twee gedelegeerden tot dit bestuur indien er meerdere zijn.

Artikel 18. Bijzondere volmachten

De raad van bestuur, de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen of binnen de perken van het dagelijks bestuur het orgaan van dagelijks bestuur kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht....

TITEL V. Algemene vergaderingen

Artikel 20. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 17 uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

b) Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c) Te allen tijde kan ook een buitengewone vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

d) De algemene vergaderingen worden gehouden In de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

e) Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheldslijst bijgehouden,

Artikel 21. Bevoegdheden van de algemene vergaderingen

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten

inzake:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de benoeming en het ontslag van de bestuurders en eventuele commissaris; vaststelling van hun salaris;

het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen of het verlenen van kwijting.

b) De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en dit

ten overstaan van een notaris.

Artikel 22. Bijeenroeping

a) De raad van bestuur en iedere commissaris (indien er een is) kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De bijeenroeping dient in voorkomend geval te worden gedaan binnen de drie weken na het verzoek daartoe.

b) De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen ais zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Steeds kunnen zij kosteloos een afschrift krijgen ter zetel van de vennootschap,

C) De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering, nauwkeurig de agendapunten opgeven, de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap.

.4.

Artikel 27. Stemrecht

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de

daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

b) Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik wordt het stemrecht uitsluitend uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pend zijn gegeven, wordt uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

c) Aandeelhouders die ziek zijn of gehandicapt of die wonen op een afstand van meer dan honderd kilometer of in het buitenland, kunnen steeds per brief stemmen door middel van een formulier dat de volgende vermelding bevat: de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit en de drie stemwijzen: aanvaarding, verwerping of onthouding.

TITEL VI. Inventes  Jaarrekening  Reserve -Winstverdeling

ArtiKel 29. Boekjaar  Jaarrekening - Jaarverslag

a)Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december

van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur

de inventaris op, almede de jaarrekening, in voorkomend geval een geconsolideerde, en wordt verder naar het

voorschrift van het Wetboek van vennootschappen gehandeld.

De bestuurders stellen bovendien, in voorkomend geval, het door het Wetboek van vennootschappen

voorgeschreven jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

b)Vijftien dagen vr56r de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het

boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de

jaarrekening en de andere stukken veineld in het Wetboek van vennootschappen,

c)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 30. Bestemming van de winst-reserve

a)Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b)Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt

c)De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder

voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d)Geen uitkering mag geschieden in strijd met de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

e)De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door

de raad van bestuur op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met

de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van vennootschapperL

f)De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te

keren naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VII. Ontbinding en vereffening

Artikel 31. Ontbinding en vereffing

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden

of welke tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene

vergadering.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat

ogenblik in functie is.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de

vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen

opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving

van de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst

aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal.

TITEL VIII, Keuze van woonplaats

Artikel 32

Alle bestuurders, commissarissen en vereffenaars, wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats

te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen

kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.(einde van de statuten)

!IL BENOEMINGEN

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Benoeming van de eerste bestuurders

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van

zes (6) jaar met ingang van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank:

-de Naamloze vennootschap V&L INVESTMENT GROUP, voornoemd.

de Naamloze vennootschap V&L INVESTMENT GROUP zal voor de uitoefening van haar bestuursmandaat

vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw KAKLAMANOS Amalie Irini, geboren te

Sint-Lambrechts-Woluweop 29 juni 1990, wonende te 2737 Luxemburg, rue Wurth-Paquet 14;

-de gewone commanditaire vennootschap SECOWAR, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem,

Gentse Heerweg 38, ondememingsnummer 0502.653.901.

de gewone commanditaire vennootschap SECOWAR zal voor de uitoefening van haar bestuursmandaat

vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger de heer SEGHERS Philip, geboren te Kortrijk op 14

februari 1966, wonende te 8790 Waregem, Gentse Heerweg 38.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GILL, met maatschappelijke zetel te 9600

Ronse, Rijkswachtdreef 20, ondememingsnummer 0473.665.846.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid G1LL, voornoemd, zal voor de uitoefening van

haar bestuursmandaat vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger de heer VERLEDENS Glenn,

geboren te Ranse op 6 maart 1970, wonende te 9600 Ronse, Rijkswachtdreef 20.

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2PARFIN, met maatschappelijke zetel te 8540

Deerlijk, Tulpenlaan 167-169, ondernemingsnummer 426.581.452.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2PARFIN, voornoemd, zal voor de uitoefening van haar bestuursmandaat vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger de heer LAM POLE Frank, geboren te Kortrijk op 20 december 1967, wonende te 7750 Mont-de-rEnclus, rue des Courbes 51.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meerderheid van zijn leden.

In hun hoedanigheid van leden van de raad van bestuur, verklaren voornoemde bestuurders, met eenparigheid van stemmen, te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder voor de tijd van zes (6) jaar: de Comm.V. Secowar, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hij is bevoegd de vennootschap in aangelegenheden van dagelijks bestuur alleen te vertegenwoordigen.

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd: Naamloze vennootschap V&L INVESTMENT GROUP, vertegenwoordigd ais voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voormelde vertegenwoordigingsorganen van de vennootschap kunnen pas optreden vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtpersoonlijkheid heeft verkregen.

Overneming van verbintenissen

a)De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 W. Venn. dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 december tweeduizend en dertien tot op heden. Deze overneming zal maar uitwerking hebben vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan art. 60 W. Venn., en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

b)De comparanten verklaren inmiddels voormelde bestuurders als mandatarissen aan te stellen, om alle rechtshandelingen voor de vennootschap in oprichting te verrichten, die nodig of nuttig zijn ter verwezenlijking van haar doel, en dit tot aan de neerlegging van voormeld uittreksel en bekomen van de rechtspersoonlijkheid. De overneming van deze rechtshandelingen zal, eveneens volgens voormeld artikel 60 W, Venn., op de eerstvolgende algemene vergadering geschieden. Bij niet-behandeling hiervan verklaren de oprichters zich akkoord dat zij werden geacht stilzwijgend te zijn overgenomen.

Eerste jaarvergadering en eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot 31 december 2015,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 10 juni 2016,

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Account kantoor Himpe, Lisabeth & co BVBA te 9600 Ronse, Couprvoie 8, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers met macht om afzonderlijk te handelen voor volgende welbepaalde doeleinden:

-het voeren van aile communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor de diensten van het ondernemingsloket met het oog op de inschrijving;

-het tekenen en ontvangen van kwijtingen en facturen, kwijtschriften en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere instellingen, kortom tekenen van aile zuivere administratieve stukken bescheiden in verband met de werking van de vennootschap.

Deze lastgeving kan te allen tilde worden ingetrokken.

Jean Henrist

Notaris te Ronse

Voor ontledend uittreksel ten behoeve van het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte van dd. 27/01/2014 -r- volmacht

Dit uittreksel werd neergelegd vôôr registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel.

,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
CC INVESTMENT GROUP, AFGEKORT : CC. I.G.

Adresse
SCXHOONBOEKE 5 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande