CDE TWO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CDE TWO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.961.127

Publication

13/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 2 JULI 2015

AFDELINQireeDERMONDE

Ondernemingsnr : E 9 16.,1 À g-

:! Benaming (voluit) :CdE Two

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elzenstraat 12

9112 Sint-Niklaas (Sinaai)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel váár registratie

Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerde notaris Ellen Flies te Hamme, op 23 juni 2015 blijkt dat:

1. de Heer SENGELENG Roei Roger Cecile, geboren te Hamme op eenentwintig augustus; negentienhonderd zeventig, echtgenoot van mevrouw Van Dosselaer Sabine, wonend te 9112 Sint-? Niklaas - Sinaai, Elzenstraat 12,

2. Mevrouw VAN DOSSELAER Sabine Marleen A, geboren te Beveren op vier februari; negentienhonderd eenenzeventig, echtgenote van de heer Sengeleng Roei, wonende te 9112 Sint-; Niklaas - Sinaai, Elzenstraat 12.

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Comptoir des Enfants", met maatschappelijke zetel te 9112 Sint-Niklaas, Sinaai, Elzenstraat 12, met ondernemingsnummer; 0547.857.780, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Ellen Flies te Hamme op 7 maart 2014,E bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 maart 2014, onder nummer: 0066510.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer SENGELENG Roei, en mevrouw VAN; DOSSELAER Sabine, en tot zaakvoerders benoemd bij de oprichting ervan:

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "CdE Two".

- de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9112 Sint-Niklaas  Sinaai, Elzenstraat 12,-

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij: rechtspersoonlijkheid verkrijgt,-

;, het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) bedraagt en is volledig gepiaatst? verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

-1. de heer SENGELENG Roel, tekent in op tweehonderd vijftig (250) aandelen en volstort deze; volledig in geld.

2. mevrouw VAN DOSSELAER Sabine, tekent in op tweehonderd vijftig (250) aandelen en volstort; deze volledig in geld.

;I 3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Comptoir des Enfants', tekent in opI vijfhonderd (500) aandelen en volstort deze volledig in geld.

- de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank.

- de vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 20 juni 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft; verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aars; artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap; rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

1/ de aan-en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, ceremonie-, sport- en andere kleding,s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

lrlio,eD

*15100262*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en aile mogelijke kledingaccessoires, mode- en lifestyle-artikelen, voor kinderen, dames en heren;

2/ vertegenwoordiging van kledingmerken;

3/ aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, bestuurders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

-de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,-

-de zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,-elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, maar enkel voor zover deze verbintenis of dit optreen het bedrag van tienduizend (10.000) euro niet overschrijdt. Voor aile verrichtingen welke een grotere waarde dan tienduizend (10.000) euro vertegenwoordigen, verbinden de zaakvoerders gezamenlijk in en buiten rechte de vennootschap;

-de zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden,-

- de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennoten wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

-Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vôôr de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

-elk aandeel geeft recht op één stem,-

-het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,-het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit,-

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I. T

d Voor-

,. behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

4 e

~.. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende startingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9112 Sinaai (Sint-Niklaas), Elzenstraat 12.

2. Het eerste maatschappelijk jaar begint te lopen op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend zeventien.

4. De oprichter benoemt tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur:

- de heer SENGELENG Roel, wiens mandaat onbezoldigd is;

- mevrouw VAN DOSSELAER Sabine, wiens mandaat bezoldigd is.

De heer SENGELENG Roei en mevrouw VAN DOSSELAER Sabine verklaren hun mandaat te

aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen

verzet.

5.Er wordt thans geen commissaris benoemd.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.--

Ellen Flies

Geassocieerd notaris, te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 23 juni 2015



i"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste hlz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CDE TWO

Adresse
ELZENSTRAAT 12 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande