CDVUYST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CDVUYST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.549.459

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 05.05.2014 14114-0577-009
19/11/2014
ÿþmod 11.1



[Lu i k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 11 Md

*142099 8'











Gent

Afcieli.ng Oudenaarde

0 7- NOV. 2O14

Griffie

: Ondernemingsnr : 0838549459

Benaming (voluit) : CDVUYST

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

; beperkte aansprakelijkheid

i,

Zetel : Provincieweg 2

9552 Herzele (Borsbeke)

Onderwerp akte :Ontbinding

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 29 september 2014:

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een;

li besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CdVuyst", waarvan de zetel gevestigd is te 9552;

,, Herzele (Borsbeke), Provincieweg 2 is gehouden. ;

li Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLISSING

i; De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoerder voor te lezen, waarin het voorstel;

r; van ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de;

; vennootschap die werd vastgesteld per 31 juli 2014. ,

;; De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van ;

het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap.

i; De vennoot erkent een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

ll Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

:l " Ondergetekende, Peter Leyns, bedrijfsrevisor, werd op 17 september 2014 door de zaakvoerder van de BV, :i BVBA CdVuyst, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op ter stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten per 31 juli 2014 van de BI BVBA CdVuyst, met maatschappelijke zetel te Provincieweg 2, 9552 Herzele naar aanleiding van de ontbinding; van de vennootschap.

: ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft heti bestuursorgaan van de BV BVBA CdVuyst een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 full 2014, opgesteld; die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft,

van ¬ 1.417.055,23 en een Heifa-actief van ¬ 1.025.617,37. i

:Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: ;, professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist;

weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd worden en onder voorbehoud van; ;i de volledigheid van de fiscale en sociale schulden en de kosten verbonden aan de effectieve vereffening.

i; Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 26 september2014, i

;r Leyns Peter

Bedrijfsrevisor" ;

ir Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten;

die krachtens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door de vennootschap; dienen te worden vervuld.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 en volgende van het Wetboek van; Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere;

il doeleinden worden aangewend.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf;

; heden.

;, DERDE BESLISSING

:° Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige;

zaakvoerder.

;i De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten bij der

o

; eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering, i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VIERDE BESLISSING

De vergadering benoemt als vereffenaar:

Mevrouw Carmen de Vuyst, voornoemd.

Evenwel dient deze benoeming te worden bevestigd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Zodoende is zijn benoeming slechts definitief bij het bekomen van het vonnis tot machtiging van deze voormelde benoeming.

,De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer Lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de vennootschap volgende onroerende goeder bezit:

GEMEENTE ETTERBEEK, tweede afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gelegen Baron de Castrostraat nummer 6, ten kadaster bekend sectie B nummer 293812, groot volgens kadaster één are vijfenzestig centiare (1 a 65 ca).

Bewijs van eigendom

Voorschreven goed behoort de vennootschap toe voor vijfennegentig procent (95 %) ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Louis-Philippe MARCELIS, geassocieerd notaris te Brussel, vervangende zijn ambtgenoot Meester Carmen de VUYST, notaris te Herzele, wettelijk belet, op 14 september 2011, namens de naamloze vennootschap URBIS HOME te Ukkel, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brussel op 26 september dagma onder refertenummer 48-7-29/09/2011-06913.

De naamloze vennootschap URBIS HOME, voornoemd, verkreeg voorschreven onroerend goed bij akte aankoop verleden voor notaris Damien Collon te Etterbeek op 3 oktober 2005, namens de heer Collon-Windelinckx Serge Hervé René Albert en zijn echtgenote mevrouw Del-orge Françoise Marie Ghislaine te Wezembeek-Oppem, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brussel op 6 oktober daarna onder refertenummer 48-T-06/10/2005-07801.

De echtgenoten Collon-Windelinckx-Delforge verkregen voorschreven onroerend goed om het aangekocht te hebben namens de heer Mestdagh Paul Frans René en zijn echtgenote mevrouw Van Grambezen Jeanne Françoise te Sint-Pieters-Woluwe, krachtens een akte verkoop verleden voor notaris Pierre Van Wymersch te Oudergem met tussenkomst van notaris Jacques Neyrinck te Brussel op 28 juli 1988, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brussel op 28 juli daarna boek 6665 nummer 12.

EIGENDOM - INGENOTTREDING EN GEBRUIK:

De comparant bekomt de volle eigendom en het genot van het goed beschreven vanaf heden.

De comparant verklaart volledig op de hoogte te zijn van de juiste gebruikstoestand en treden desbetreffend in

alle rechten en plichten van de vennootschap

LASTEN EN VOORWAARDEN: Deze overdracht is gedaan en aanvaard onder volgende voorwaarden:

1.Het goed is overgedragen in zijn huidige staat, zonder enig recht voor de comparant op enige vergoeding, voor gebreken aan de grond of ondergrond, noch om reden van bouwvalligheid of bouwgebreken, of andere oorzaken, noch om misslag in voormelde oppervlakte, al ware het verschil min of meer dan één/twintigste, dit laatste blijvende ten nadele of ten voordete van de vennoot zonder enig verhaal tegenover de vennootschap; onverminderd de tienjarige aansprakelijkheid van aannemer en architect; de comparanten cederen bij deze aan de vennoten integraal alle welkdanige schuldvorderingen jegens de aannemers en architecten uit hoofde van hun aansprakelijkheid wegens de bouwwerken aan voormelde goederen;

2.Voormelde kadastrale gegevens worden enkel ten titel van loutere inlichting verstrekt, zonder enige waarborg; 3.1-Iet goed is overgedragen in zijn huidig stedenbouwkundig statuut, zonder verhaal van de comparant mocht het goed getroffen zijn door overheidsbesluiten inzake onteigening, rooilijnen betreffende voor- of achterbouw, ruimtelijke ordening en stedenbouw of welkdanige andere besluiten of voorschriften van bevoegde overheden. 4.1-let goed is overgedragen met alle gemeenschappen, actieve en passieve erfdienstbaarheden, van welke aard dan ook, die er aan verbonden zijn, ook al zijn deze niet bekend, zonder waarborg betreffend de wettelijke erfdienstbaarheden. De comparanten verklaren dat bij zijn weten het goed met geen enkele erfdienstbaarheid bezwaard is en dat hij er zelf geen enkele heeft toegestaan, buiten hetgeen in voormelde statuten vermeld. Deze verklaring kan aan niemand ook, meer rechten toekennen dan deze waarop hij aanspraak kan maken; 5.De comparant verklaart te weten dat, indien voormeld onroerend goed verzekerd is tegen brand en andere gevaren, deze verzekering van rechtswege eindigt drie maanden na de datum van huidige akte en zelfs vroeger kan eindigen door het verstrijken van de duur of om andere redenen; de comparant verklaart vanaf heden zelf in te staan voor het afsluiten van de nodige verzekeringsovereenkomsten voor voormeld onroerend goed en ervan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

op de hoogte te zijn dat de vennootschap eventueel de bestaande verzekeringsovereenkomsten opzegt;' behoudens blokpolis;

6.De lasten, taksen en belastingen, gelegd of te leggen op het afgestane goed zullen door de comparant moeten betaald en afgedragen worden vanaf heden;

8.En de kosten, rechten en erelonen, waartoe deze akte aanleiding zal geven, zijn lastens de comparant.

ZESDE BESLISSING

De voorzitter beslist de algemene vergadering te schorsen na de beslissing tot ontbinding van de vennootschap

en de benoeming van de vereffenaar.

ZEVENDE BE=SLISSING

De vereffenaar beslist om over te gaan tot uitkering van een voorschot op de verdeling van het netto-actief ten

bedrage van EUR 1.025.154,81

Voormeld voorschot wordt uitgekeerd in natura, met name door uitkering van het onroerend goed gelegen te

1040 Brussel, Baron de Castrostraat 6 (voor 95% eigendom van de vennootschap).

Dit voorschot wordt toegekend aan de enige vennoot, mevrouw Carmen de Vuyst.

Datum van betaalbaarstelling van het voorschot: 29 september 2014

De vereffenaar zal de nodige fiscale documenten opstellen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van de hoger vermelde beslissing van de vereffenaar tot uitkering van een

voorschot op liquidatiesaldo.

De vergadering besluit unaniem tot goedkeuring van de beslissing van de vereffenaar tot uitkering van een

voorschot op liquidatiesaldo.

De enige vennoot verbindt zich ertoe, in de mate dat dit nodig is, het ontvangen voorschot in liquide middelen te

zullen terugstorten opdat alle schulden van de vennootschap in vereffening betaald kunnen worden.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling en de

bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al

het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het

ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale

Bank van België, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: Baker Tilly

Belgium Accountants & Belastingconsulenten, Kareelstraat 122 te 9300 Aalst.

Voorgeli1kvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd

- uitgifte van de akte statutenwijziging

bijzonder verslag bestuursorgaan

staat activa en passiava

revisoraal verslag

beschikking rechtbank inhoudende homologatie vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.08.2013 13470-0222-009
26/08/2011
ÿþ; " w

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itl IgI~IIIdIpBVAI~IR

*11130954*

4~udenaarde

1.6 AUG. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : O S 7j $ , S 4- 9 . te S 9

Benaming

(voluit) : CdVuyst

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9552 Herzele (Borsbeke) Provincieweg 2

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor notaris Kristof Berlengé, geassocieerd notaris te Zottegem, bewaarder van de minuut, vervangende haar ambtgenoot Meester Carmen de Vuyst, notaris te Herzele, wettelijk belet, op 11 augustus 2011, blijkt dat:

Mevrouw de VUYST Carmen Marianne Didier Jean-Paul Ghislaine, notaris, geboren te Aalst op negentien, januari negentienhonderd éénentachtig, echtgenote van BAUDELET Baron de LIVOIS Patrick Marie Pierre,: samenwonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, de Biolleylaan nummer 31.

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam CdVuyst.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftig duizend euro (250.000,00 EUR) en bestaat' geheel uit inbrengen in geld.

De comparante verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van tweehonderdvijftig duizend euro volledig, geplaatst en volstort is; het is verdeeld in tweehonderdvijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het volgestort gedeelte van de inbreng, ten belope tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 ¬ ), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening.

Zetel

De zetel bevindt zich te 9552 Herzele (Borsbeke), Provincieweg 2.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit. buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van; dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende: goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden niet de; organisatie van het kantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische' bepalingen die het notariaat beheersen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die notaris-titularis is.

Deze is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het, vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering; voorbehoudt. Indien de zaakvoerder geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, zowel: in geval van ontslag of afzetting als notaris , als in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij lïèl'Bèlgisc1 Sïádtsbldd = 261ll [2DT1- Annexes du Moniteur berge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

notaris, tijdens de duur van de schorsing, kan de vennootschap geen activiteiten meer uitoefenen die verband houden met het notariaat, en dient de zaakvoerder zicht te beperken tot het beheer van het vermogen van de vennootschap.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder :

a)Door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden;

b)Door haar volmachtdrager(s)

Een volmacht is beperkt in tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het

beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap : de enige vennootoprichter,

notaris Carmen de Vuyst, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om 12 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de bijeenroeping.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar

Jaarrekening  Bestemming van het resultaat

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten

van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dient burgerlijke vennootschappen, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf (3111212012).

2. Het mandaat van statutaire zaakvoerder is bezoldigd.

3. Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: Mevrouw de VUYST Carmen Marianne Didier, geboren te Aalst op negentien januari negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 8101191386-73, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, de Biolleylaan nummer 31.

4. Bijzonder volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Collegebaan 2D, B-9090 Melle, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het Ondememingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

Tegelijk hiermede neergelegd

uitgifte van de stichtingsakte

Notaris Kristof Berlengé

"

21/05/2015
ÿþ. Let B Mal Word 71.1

~ .~-... ..,.-..

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in 111111171~imd~9

Gent

Afdeling Oudenaarde

11 MEI 2015

Griffie

Ondernerningsnr : 0838.549.459

Benaming

(voluit) : CdVuyst

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Provincieweg 2, 9552 Herzele (Borsbeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 22 APRIL 2015:

De vergadering verleent bij afzonderlijke stemming kwijting aan de vereffenaar, Carmen De Vuyst, voor de uitoefening van haar mandaat als vereffenaar.

De vergadering verklaart de vereffening afgesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden te 9552 Herzele (Borsbeke) Provincieweg 2.

De vergadering stelt vast dat er geen sommen noch waarden bij de Deposito- en Consignatiekas geconsigneerd moeten worden.

Carmen De Vuyst

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

Notulen van de jaarlijkse en bijzondere algemene vergadering d.d. 22 april 2015

- Kopie vonnis Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Oudenaarde, tweede kamer d.d. 16 april 2015'

(goedkeuring verdelingsplan)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CDVUYST

Adresse
PROVINCIEWEG 2 9552 BORSBEKE

Code postal : 9552
Localité : Borsbeke
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande