CEDRIC ROEGIERS, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEDRIC ROEGIERS, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.013.736

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.02.2014, NGL 03.04.2014 14083-0503-013
13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.02.2013, NGL 06.03.2013 13058-0457-012
06/02/2012
ÿþ li-~F~'"'~~ Mod Wo ta 11.1

In cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de te,;1t-F-717 1-7 ~.i t ', F~.

.i: KOCONHANDEL

lfl lUl1lll l lI1 IflhIlflhl

*iaosisza*

bel

az

Be Sta;

Ondernemingsnr : 0,41 34

Benaming

(voluit) : CËDRIC ROEGIERS, geassocieerd notaris

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Joost Vercouteren te Beveren op twintig januari tweeduizend en twaalf, dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichter: de Heer ROEGIERS Cédric, wonende te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Grote Kouterstraat 28 bus 101, thans verblijvende te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 114.

2. Naam en rechtsvorm: "CÉDRIC ROEGIERS, geassocieerd notaris", Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel : het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgertijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Loopt van één januari tot en met eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van; koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op 31 december 2012.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de tweede vrijdag van de maand juni om vijftien uur en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht fe zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die tevens de enige vennoot is. Deze is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien de zaakvoerder geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, zowel in geval; van ontslag of afzetting als notaris, als in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de duur van de schorsing, kan de vennootschap geen activiteiten meer uitoefenen die verband houden met het notarisambt, en dient de zaakvoerder zich te beperken tot het beheer van het vermogen van de vennootschap. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder :

a) Door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden;

b) Door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van

het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de enige vennootoprichter,

Cédric Roegiers, kandidaat-notaris, voornoemd.

10. Benoemingen: Tot vaste vertegenwoordiger werd benoemd in de professionele notarisvennootschap met naam "VERSTRAETEN & ROEGIERS, geassocieerde notarissen" en zetel te 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78: Cédric Roegiers, voornoemd.

11. Overname verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 21 december 2012. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

12. Volmacht: Bijzondere volmacht werd door de comparant verfeend met recht van indeplaatsstelling aan Ernst & Young Fiduciaire te Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige

hting-n uit te bij d_ Vru'_puntbank het Ondernemingsloket, het der burgerdijk_

vciiwiuüiycik voeren uc ~~+uiaNw+waun, v++ucn+cnugá+vnc~, register burgerlijke

vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe alle pleegvormen en documenten te ondertekenen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/04/2015
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFIE RECH78ANic VAN DOOPHANDEL GENT

Vooi behou

aan I"

Belgio Staats

*1111111 11111111111111

15061382*

Ondernemingsnr : 0843.013.736

Benaming

(voluit) : CEDRIC ROEGIERS, geassocieerd notaris

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de enige zaakvoerder in datum van 25 augustus 2014 werd beslist om met ingang van 1 september 2014 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Kerkstraat 78 naar 9120 Vrasene, gemeente Beveren, Grote Kouterstraat 152 .

Cédric Roegiers

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16 APR. 2015

AFDELING DENDERMONDE J Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CEDRIC ROEGIERS, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
KERKSTRAAT 78 9120 VRASENE

Code postal : 9120
Localité : Vrasene
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande