CEGB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEGB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.862.824

Publication

20/03/2014
ÿþMod ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mE Lye..é.. VAN 11,00P1-11',N D fi L

-7 MM 2014

DENDERMONDE

Griffu

Ondememingsnr : 0817.862.824

Benaming (voluit) : Cegb

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsestraat 80 - 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - onbezoldigd mandaat

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25/10/2013

De vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie zaakvoerder dat werd ingediend door

- de heer Tom Guillaume, Burgemeester van Gansberghelaan 75 - 9820 Lemberge

- mevrouw Monique Buysse, Burgemeester van Gansberghelaan 75 - 9820 Lemberge

Deze ontslagen gaan in op heden en er wordt kwijting verleend.

De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen:

- de BVBA GOGB, 9000 Gent, Overpoortstrat 2 - vast vertegenwoordigd door dhr. Tom Guillaume,

voornoemd.

Haar mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur.

Overeenkomstig de statuten is de zaakvoerder bevoegd om alleen aile bestuurshandelingen te

stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder(s)lzaakvoerder(s) is (ar)bezoldigd.

bvba GOGB, vast vert door Tom Guillaume

zaakvoerder

Op de laatste 6i z. van Luik f3 vermelden : Recto :-Naam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vsn dëpersó(ójn(énj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013
ÿþ Maa Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0817.862.824

Benaming

(voluit) : CEGB

(verkort)

GRIFFIE RECHTBANK

VAN .14 ?QINDIwL

2 3 OKT. 2013

DENDe,FINONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentsestraat 80, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HEIRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op vierentwintig oktober-tweeduizend dertien, houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap CEGB, niet zetel te 9300 Aalst, Gentsestraat 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0817,862.824, dat de vergadering met éénparigheid van stemmen als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING -- OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur in datum van 9 okotber 2013 dat het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, waarbij de staat van actief en passief per éénendertig juli tweeduizend dertien is gevoegd, hetzij niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, en van het verslag van Martine BUYSSE, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstréat 80, in datum van 18 oktober 2013, aangesteld door de raad van bestuur op 29 augustus 2013, over de staat van actief en passief, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide versla-'gen.

Het besluit van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor, wat betreft de omzetting van de vennootschap, luidt als volgt:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd aangesteld door de raad van bestuur van CEGB NV met zetel te 9300 Aalst, Gentsestraat 80, om verslag uit te brengen over de staat van actief en passief per 31 juli 2013 in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 juli 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad, Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 31 juli 2013 Van 166.113,49 Euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 100.000,00 Euro.

Zwijnaarde, 18 oktober 2013."

De algemene vergadering verklaart dat de bedoeling van de huidige algemene vergadering onder meer is, de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte wansprake-'lijkheid, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, overeen-tkomstig de artikelen 775 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en verweerde-ringen, blijven dezelfde. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de naamloze vennootschap, evenals alle overeenkomsten van de naamloze vennootschap voortzet-'ten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer waaronder de naamloze vennoot-ischap inge-'schreven is in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten, zoals voormeld, per 31 juli 2013, opgesteld door het bestuursorgaan op haar verantwoordelijkheid. Aile verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennoot-hschap, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennoot-'schap met beperkte aansprake-'lijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmáken van de maat-,schappelijke rekeningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.- 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEGB", geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een naamloze vennootschap reeds vroeger bestond.

De omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder van de naamloze vennootschap "CEGB" zal per één aandeel van de naamloze vennootschap "CEGB" één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEGB" ontvangen.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting gebeurt onder het voordeel van:

- artikel 775 tot 787 van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 11 van het Wetboek Van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Rekening houdende met hetgeen voorafgaat, beslist de algemene vergadering de naamloze vennootschap "CEGB" om te zetten in een besloten vennoot-schap met beperkte aansprake-olijkheid, dragende dezelfde naam.

TWEEDE BESLISSING  KAPTAALVERMINDERING,

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) tot een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk volstort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap en dat deze zal geschieden zonder vernietiging van het aantal aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen.

De vergadering beslist vervolgens dat deze reële kapitaalvermindering zal geschieden deels door terugbetaling in speciën aan elk van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit van een bedrag gelijk aan éénenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 41.500,00) en deels door vrijstelling van de storting van het niet opgevraagd kapitaal ten belope van een bedrag van achtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 38.500,00) om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) tot een. bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Aldus zullen de navermelde sommen worden toegekend aan de navermelde vennoten:

a) aan voornoemde mevrouw BUYSSE Monique een bedrag van twintigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 20.750,00);

b) aan voornoemde heer GUILLAUME Tom een bedrag van twintigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 20.750,00),

De vergadering stelt vast dat dit besluit definitief is, maar dat de terbeschikkingstelling van de voormelde middelen geschiedt mits naleving van artikel 317 van het Wetboek van Vennootsèhappen.

Aangaande de reële kapitaalvermindering zal overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, om de rechten van de schuldeisers te vrijwaren, gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, hen de mogelijkheid worden geboden een zekerheid te eisen voor die vorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap zal deze vordering kunnen afweren door haar te voldoen naar haar waarde, verminderd met een disconto. Zolang de voormelde periode van twee maanden niet is verstreken, kan de vennoot niet van zijn volstortingsverplichting worden bevrijd noch terugbetaald worden.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN . DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalvermindering verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

De kapitaalvermindering werd gerealiseerd zonder vernietiging van aandelen. Bij gevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans twintigduizend euro (¬ 20,000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen.

VIERDE BESLISSING  VERLENGING BOEKJAAR  AANPASSING BOEKJAAR  DATUM ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering beslist de afsluitdatum van het huidige boekjaar te brengen van 31 december op 31 juli zodat het boekjaar zal aflopen op 31 juli 2014. Daaropvolgend zal het boekjaar telkens beginnen jaarlijks op één augustus en eindigen op éénendertig juli erna.

De datum van de algemene vergadering wordt gebracht op de derde maandag van de maand december om 19 uur.

VIJFDE BESLISSING -- BENOEMING ZAAKVOERDERS.

De vergadering stelt vast dat voornoemde mevrouw Monique BUYSSE en voornoemde heer Tom GUILLAUME mat ingang van heden als zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap zoals hierna wordt bepaald.

Beide zaakvoerders zijn hier aanwezig en verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

ZESDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ais volgt vast, overeenkomstig de hierboven genomen beslissingen en het Wetboek van vennootschappen

_ UITTREKSEL, UIT DE STATUTEN:

d 'De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge draagt de benaming "CEGB",

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Gentsestraat 80.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in medewerking

met derden, zowel in België als in het buitenland kleinhandel in:

- algemene voedingswaren, droog en vers, vleeswaren, brood-en banketproducten;

- kaasartikelen, verse groenten en fruit, bloemen, bieren, water en alcoholische dranken, visproducten;

- tabakswaren;

- schoeisel textiel en kleding;

- artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting;

- luxe artikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen;

- papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek;

- artikelen voor sport, visvangst en jacht;

- speelgoed en Kinderartikelen;

- diverse artikelen.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend,

Zij kan:

- kopen, verkopen, ter beschikking stellen, in leasing geven of nemen, huren, verhuren van alle mogelijke"

machines;

- alle verrichtingen doen met betrekking tet de handel in kledij: aankoop, verkoop, verhuur;

- alle verrichtingen doen met betrekking tot secretariaatswerk en administratief werk voor alle niet

beschermde bedrijfstakken en dit in de meest ruime betekenis;

- depots voor het chemisch reinigen, depots voor een wasserij/blekerij, depots voor het reinigen van tapijten,

automatisch wassalon.

Zij kan kopen, verkopen, ter beschikking stellen, in leasing geven of nemen, huren, verhuren en verbouwen

van onroerende goederen in eigen beheer, alsmede die goederen in natura ter beschikking te stellen van

bestuurders, zaakvoerders, aandeelhouders. Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen,

alle commerciële, industriële, roerende, onroerende" of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij Wege van inbreng, fusie, inschrijving,

financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in

België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt

met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan,

De vennootschap kan zowel tot "waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,

inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro {¬ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/1.000ste van het

kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste

drielvíerde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot of de wettelijk samenwonende partner van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erfiáter;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit

is hun mandaat van onbepaalde duur. Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt

openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken; zodanige verdeling en/of beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar de derde maandag van de maand december om 19 uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde

datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. "

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeehgeroepen worden" door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst; zolang de onverdeelde eigenaars niet door één enkel persoon zijn vertegenwoordigd worden de rechten die aan deze

aandelen verbonden zijn, opgeschort; wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens ander akkoord tussen de partijen.

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende aile punten van de aangekondigde agenda.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe oproeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige en vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden niet meegeteld.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

"

" ' Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Het boekjaar begint jaarlijks op één augustus en eindigt op éénendertig juli erna.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één{tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantak aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten ken de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt ,op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van ,het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die .de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hijkan die handelingen nietigverklaren indien ze kennelijk in

9 9 g 9 g 9

e strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar, Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

d De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

N

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig

artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de uitspraak van de voorzitter

van de rechtbank wordt bijgevoegd.

p Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over aile bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het

et

Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt,

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap

et en de kosten van de vereffening te dekken

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

et Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen

pQ toegepast.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

De rechten en plichten met betrekking tot de aandelen worden tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker verdeeld, zoals beschreven onder artikel 8.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft;

ZEVENDE BESLISSING  ONTSLAG BESTUURDERS l GEDELEGEERD BESTUURDER.

De algemene vergadering beslist het ontslag als bestuurders van de naamloze vennootschap te aanvaarden, met ingang vanaf de sluiting van de vergadering van de heden, hiernavolgend dezer, nog bijeen te komen raad van bestuur, ingediend door:

- de heer Tom GUILLAUME, voornoemd;

- mevrouw Monique BUYSSE, voornoemd;

De vergadering beslist ontslag te verlenen van het door hen gevoerde bestuur voor de voorbije boekjaren. Afzonderlijke kwijting voor het lopende boekjaar zal worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening, bij afzonderlijke stemming door de algemene vergadering.

Raad van bestuur.

De raad van bestuur, waarvan de leden aanwezig zijn, komt in vergadering bijeen en beslist tot het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "CEGB", heden omgezet in een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "CEGB", te aanvaarden, met ingang vanaf heden, ingediend door mevrouw Monique BUYSSE, voornoemd.

De vergadering beslist ontslag te verlenen van het door haar gevoerde bestuur voor de voorbije boekjaren. ACHTSTE BESLISSING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de algemene vergadering beslist aan te stellen ais niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: De heer GUILLAUME " Tom Flgentt Sylvère, geboren te Ukkel op 27 januari 1983, met rijksregister nummer 83.01,27,-34:1.17, wonend te 9820Werelbeke, Burg. Van Gansberghelaan 75 en mevrouw BUYSSE Monique Raymond Zulrna, geboren te Deinze bp 13 oktober 1958, met rijksregister nummer 58.10.13032.90, wonend te 9820 Mer Ibeke, Burg. Van Gánsberghelaan 75, die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen fe" zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering. . ."

NEGENDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan Outcome  Kantorenpark Everest  Leuvensesteenweg 2480, 1800 Vilvoorde en haar medewerkers, om in haar naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe aile stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

'-het verslag van de raad van bestuur houdende de omzetting van de nv in een bvba inclusief staat van actief

en passief;

-het verslag van de bedrijfsrevisor houdende de omzetting van de nv in een bvba;

Notaris Paul HENRIST,

Merelbeke-Bottelare.

+ Y Voor-'behouden

,:A aan het

i Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



"Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrume

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien va

Verso : Naam en handtekening

van de perso(o)n(en) mveordigen

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2014, GGK 15.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0025-016
13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 05.06.2013 13163-0233-015
11/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.05.2012, DPT 01.06.2012 12147-0558-016
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 14.06.2011 11175-0254-015

Coordonnées
CEGB

Adresse
GENTSESTRAAT 80 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande