CELIOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELIOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.565.946

Publication

03/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 3320

RECHTBANK KOODE

Ondememingsnr : 0875.565.946

Benaming (voluit) : Ce[ior

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaiplein 17

9220 Hamme

Onderwerp :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de enige vennoot - sluiting vereffening.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 16 juli 2013, op 18 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Celion" met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Kaaiplein 17, ondernemingsnummer 0875.565.946 - RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, vaststelling door de voorzitter van het volgende

a) op 6 december 2013 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 11 december 2013 heeft de bedrijfsrevisor, met name de BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"V. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA CELLOR een boekhoudkundige staat per 6 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitziohten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 35.598,58 en een netto-actief van ¬ 34.098,58.

De vereffening is ingegeven door het feit dat er geen activiteiten meer zullen worden ontwikkeld. Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 11 december 2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

Neerlepoing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

Beslissing om de voorzitter te ontstaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 6 december 2013. Verklaring kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

Beslissing door de enige vennoot om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf 18 december 2013 en in vereffeningstelling, te rekenen vanaf 18 december 2013,

DERDE BESLISSING - Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding Voorlegging door de enige vennoot van de jaarrekening sedert de oprichting en afgesloten op 18 december 2013.

Erkenning door de enige vennoot een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. Mondelinge toelichting door de zaakvoerder van de vennootschap van deze jaarrekening, Uitdrukkelijke verklaring door het bestuursorgaan van de vennootschap dat alle passiva aangezuiverd werden en er op 18 december 2013 geen passiva meer zijn. Inzage door de enige vennoot in gemelde jaarrekening en beslissing deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

VIERDE BESLISSING - Afgifte van de maatschappelijke goederen

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen hij verklaarde te aanvaarden. De enige vennoot verklaarde en erkende dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op 18 december 2013, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

VIJFDE BESLISSING - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders

De enige vennoot verklaarde zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaarde afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij verklaarde uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op 18 december 2013 reeds alles vereffend is. De enige vennoot verklaarde door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in zijn hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaarde de enige vennoot zich uitdrukkelijk akkoord en verbond hij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan hij op 18 december 2013 geen kennis van had, voor zijn rekening te nemen, dit in evenredigheid met zijn aandelenbezit.

De enige vennoot verklaarde uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren. ZESDE BESLISSING - Sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de enige vennoot en gezien zijn verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met zijn aandelenbezit, verklaarde de enige vennoot de afrekening voor gesloten en stelde hij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Celtor" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING - Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap De enige vennoot besliste dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van mevrouw Ria Pauwels, te 9220 Hamme, Kaaiplein 17,

ACHTSTE BESLISSING - Kwijting aan de zaakvoerder en vaststelling van mandaatbeëindiging

De enige vennoot besliste, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor zijn beheer ais zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaarde de enige vennoot dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

Volmacht:

Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Dirk Buyle, wonende te 9112 Sinaai, Hemelsbreedte 72 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Verslagen in het kader van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen (verslag bestuursorgaan

met staat van actief en passief en verslag bedrijfsrevisor)

M Voorbehouden

" aan het -liergisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013
ÿþMol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0875.565.946

Benaming

(voluit) : CELIOR

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KAAIPLEIN 17 - 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders.

Tekst De buitengewone algemene vergadering dd 30/6/2013 heeft unaniem de volgende beslissingen genomen en goedgekeurd:

1. Benoeming als zaakvoerder van Mevr. Bombeke Olivia, wonende Stokthoekstraat 58 te 9140 Elversele en dit per 301612013.

2. Ontslag als zaakvoerder van Mevr. Pauwels Ria, wonende Kaaiplein 17 te 9220 Hamme en dit per 30/6/2013. Kwijting wordt verleend voor het door haar gevoerde mandaat.

Pauwels Ria

Zaakvoerder

GRIFFIE

KÓ©P~É~\1~1~~K

1 a JULI 2013

DENpg;3MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111

uni

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13 15329*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.06.2013 13203-0383-011
28/09/2012
ÿþMod Word 11.1

'~~ tn de bislagen biS het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1II1-1NI1§III1JM1nl11

GRIFFIE 1;Fw:r; t'r ty,tSl~~ VAR! KO(DPi-,ti.!'r',D~1

19 SEP. 2912

D END 'i' ''iffië~"~. ~~ '`~.~~

.

Ondernemingsnr : 0875.565.946

Benaming

(voie) . CE[.{4R

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kaaiplein 17 - 9220 Hamme

(voiiedig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders.

Tekst De buitengewone algemene vergadering dd 13/9/2012 heeft unaniem de volgende beslissingen genomen en goedgekeurd:

1. Benoeming als zaakvoerder van Mevr. Pauweis Ria, wonende Kaaiplein 17 te 9220 Hamme en dit per 1/10/2012.

2. Ontslag als zaakvoerder van Mevr. Bombeke Olivia, wonende Stokthoekstraat 58 te 9140 Elversele en dit per 30/9/2012. Kwijting wordt verleend voor het door haar gevoerde mandaat_

Bombeke Olivia

Zaakvoerder

Op da laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzu van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012
ÿþOndernemingsnr 0875.565.946

Benaming

{volupt) CELIOR

(veren

Rechtsvore BVBA

Zetel Kaaiplein 17 - 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwery akte : Ontslag zaakvoerder.

Tekst De buitengewone algemene vergadering dd 15/7/2011 heeft unaniem volgende

beslissing genomen en goedgekeurd:

1. Ontslag als zaakvoerder van Bombeke Celine, wonende Weverstraat 24 te

9220 Hamme en dit per 15/7/2011.

Décharge wordt verleend voor het door haar gevoerde mandaat.

Bombeke Celine Zaakvoerder

Op de aatste blz van Luik B vermenen Recto Naam en koedan q' L van de instiumenterend:- notai is hetzij van de perso(o)n{Brr) Devoegd de rechtsher= c1 ten aanzien van dMraen te vertegenwoordigen

Versa Naam en handteven r1,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

VAN KO" .GHº%:ANK

2 8 JUNI 2012 DENDERMONDE

Mad Won1 11 1

;~.~. ^6; llls~s n~t~ltnlllll~~ .,

.

I~

1R1

Voor-

behouden aan bat Belgisch

Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 23.06.2012 12204-0495-011
20/07/2011
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte.

il ilhil il1 ~V~~IR699*I1~I~

+11111

- ~~,.~.*"~~~.~ .b~~~_ --

~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernem,ngsr+r : 0875.565.946

lBenarrÉng

(voluit) : CELIOR

Rechtsvorm : BVBA

Zetel Kaaiplein 17 - 9220 Hamme

Ondeniei attte : Ontslag en benoeming zaakvoerders.

Tekst De buitengewone algemene vergadering dd 23/6/2011 heeft unaniem de volgende beslissingen genomen en goedgekeurd:

1. Ontslag als zaakvoerder van Mevr. Pauwels Ria, wonende Kaaiplein 17 te 9220 Hamme en dijt per 30/6/2011

2. Benoeming ais zaakvoerder van Bombeke Celine, wonende Weverstraat 24 te 9220 Hamme en dit per 30/6/2011

3. Benoeming als zaakvoerder van Bombeke Oiivia, wonende Stokthoekstraat 58 te 9140 Elversele en dit per 30/6/2011

" Pauwels Ria

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 26.05.2011 11123-0565-009
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 24.05.2010 10127-0512-009
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 25.05.2009 09160-0131-008
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 17.06.2008 08241-0320-008
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.03.2007, NGL 30.03.2007 07108-5142-011

Coordonnées
CELIOR

Adresse
KAAIPLEIN 17 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande