CENAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.748.110

Publication

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.01.2014, NGL 03.02.2014 14026-0063-014
13/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel aï. Be Sta. i





t rt~rrit MEGH) BANK

VAN KOOPHANDEL

- I FEB. 2013

DENDERMONDE

t.7rtrrte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849.748.110

Benaming

(voluit) ; CENAH

(verkort)"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 6F, 9170 Meerdonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 22/01/2013 blijkt:

1.Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de heer Hans DE REGTER, wonende te 9170 Meerdonk, Schoolstraat 6F, te benoemen tot zaakvoerder. Zijn mandaat gaat in vanaf 22/01/2013.

Meerdonk, 22/01/2013

Nathasia DE CORT Hans DE REGTER

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lui¬ . E vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij vzn de per,o(o)n(en) bevoegd de rechN.5persoon ten aanzien van derden te vertegenv.'oordigen

Verso : Naam en irandte;+enintj.

31/01/2013
ÿþMod Word 11,1

Ondernemingsar : 0849.748.110

Benaming

(voluit) : CENAH

(verkort):

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 7 B001, 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 10/12/2012 blijkt:

1,Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9170 Sint-Gillis-Waas, Kloosterstraat 7 B001 naar 9170 Meerdonk, Schoolstraat 6F.

Sint-Gillis-Waas, 10 december 2012

Nathasia DE CORT

Zaakvoerder

Op ,ia= ItSaisir~ Oz. van Luik B t,errr;elden : Recto : IJaarn en hQeciai,:gheíd van de Instrurrtenterendie notaris, hetzij van de persulp}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemwaordsgen

Verso . Pla-,rsi en handtekening.

VC

r,et,c

aar

Be IÇ Btan!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

iiiii n uu iii i

*13018260*

i

I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

30/10/2012
ÿþ mod i i.i



V beh

aa Bef Stae

It' = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GVÁNKÓÓ~H~N ~hin

1 g aKT. 2812

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : . y1 " A4 CD

Benaming (voluit) : CENAH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kloosterstraat 7/B001

9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk) Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op twaalf oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 16 oktober, 2012, boek 5/114, blad 30, vak 02. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) Rudy RYCX, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "CENAH", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Kloosterstraat 71B001:

1) Dat door :

1) De heer DE REGTER Hans, geboren te Beveren op acht oktober negentienhonderd tweeëntachtig (identiteitskaart nummer 591-1056823-13, geldig van zestien juni tweeduizend en tien tot zestien juni tweeduizend vijftien, rijksregisternummer 82.10.08-075.22), ongehuwd, wonende te 2070 Zwijndrecht (Burcht), Vrijheidstraat 29, en

2) Mevrouw DE CORT Nathasia Emiel Godelieve, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintigjuli negentienhonderd eenentachtig (identiteitskaart nummer 591-0502284-23, geldig van vijftien maart tweeduizend en tien tot vijftien maart tweeduizend vijftien, rijksregisternummer 81.07.25-152.42),

ongehuwd, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Kloosterstraat 7B001, een besloten i

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «CENAH» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk) Kloosterstraat: 7/B001.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

Kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

Kleinhandel in kranten en tijdschriften van kiosken.

Activiteiten in verband met de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van

deelnemingsformulieren, enzovoort.

Rechtstreeks of middels franchise-overeenkomst of soortgelijke overeenkomst.

Kleinhandel in tabaksproducten.

Kleinhandel in spellen en speelgoed.

Kleinhandel in imitatiesieraden en gadgets.

Kleinhandel in chocolade en suikerwerk.

Kleinhandel en groothandel en commissionairs in allerhande producten.

Handel in eigen onroerende goederen.

De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vpor-

''bkhouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad





Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan aIIe ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/10051) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. De heer De Regter Hans, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), waarvoor hem vijftig aandelen werden toegekend.

2. Mevrouw De Cort Nathasia, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), waarvoor haar vijftig aandelen werden toegekend.

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: Mevrouw DE CORT Nathasia, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Kloosterstraat 7B001, die bevestigde dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarde de haar verleende opdracht te aanvaarden. De niet-statutaire zaakvoerder zal pas haar taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand januari om negentien uur, in de zetel van de' vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede maandag van de maand januari tweeduizend en veertien om negentien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van LLujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 99.1

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. 11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), AIbert I Iaan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatssteIIing.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' I beilouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CENAH

Adresse
SCHOOLSTRAAT 6F 9170 MEERDONK

Code postal : 9170
Localité : Meerdonk
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande