CENISTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENISTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.124.733

Publication

18/06/2014
ÿþmod 11.1

11M ft_,e) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

j II

1

bet ai Be

Sta

*14118796*

Ondememingsnr ; 0429.124.733 Benaming (voluit) : CENISTE

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Krommehamlaan 32

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

, Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David COTTENIE op 23 mei 2014 werd de buitengewone; algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENISTE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9031 Gent (Drongen),! Krommehamlean 32, alwaar volgende agenda werd behandeld:

1/ Bijzonder verslag van de zaakvoerders waarin bij toepassing van artikel 287 Wetboek van; Vennootschappen een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van: de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

2/ Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en vervanging van artikel 3 van de statuten,

omvattend het maatschappelijk doel door volgende tekst:

"Artikel 3. Maatschaooeliik doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland, voor zover de vereisfe vestigingsvoorwaarden eoldaan zijn.

- Management en consultancy.

- De handel onder al zijn vormen (zowel in het groot als in het klein, de aan- en verkoop, de in-, uit- er? doorvoer) in, alsmede de handelsbemiddeling, de verhuring of het ter beschikking stellen, het onderhoud en de reparatie van aile roerende goederen en onder andere van Nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer,i nieuwe en gebruikte motomlwielen, bromfietsen, nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, caravans, of daarmee verband houdende artikelen, in de ruimste zin (deze opsomming is ten titel van inlichting en niet: beperkend).

De er al dan niet rechtstreeks mee verband houdende nevenartikelen en accessoires in de ruimste alsmede de benodigdheden, apparatuur, werktuigen, grondstoffen en materialen voor de vervaardiging, het: onderhoud of de herstelling ervan.

Bovenstaande opsomming is louter opsommend en niet beperkend.

, - Selectie en ter beschikking stelling van personeel, plaatsing en tijdelijke tewerkstelling, detachering, in en

-

outsourcing onder al zijn vormen.

- Net maken van fotografische en andere reproducties, de fabricage van clichés van allerlei aard

- Het uitgaven van tijdschriften, boeken, reclame, e.d., de verkoop en het ophalen van publiciteit voor aile

doeleinden.

Kleinhandel in kleurenfilms, zwart-wit films, fotoalbums, kaders en allerhande fotografische artikelen, de

verkoop van allerhande decoratieartikelen.

Het uitvoeren van fotoreportages.

- Aile drukwerk, zoals typografie, steendruk, chromo-steendruk, offset, fotografisch zetten, zeefdruk, etsen)

drukken op metaal, en aile andere afdrukken.

Fotogravure en galvanoplastiek.

- Mechanisch zetten en zetten tegen maakloon, aanmaken van computergesneden letters en kleefteksten.

It - Het ontwerpen van websites en andere intemettoepassin gen.

" - De groot- en kleinhandel en de ontwikkeling van hard- en software.

- Het besturen en leiding van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, er?

de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

- Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van' organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of diensrverlenende aard.

- Het verzorgen van aile mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie en vertaalopdrachten,

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

- Het uitbaten van horeca-exploitaties in de meest ruime betekenis, inzonderheid de activiteit van uitbater van zowel hotels als bed and breakfasts,

- Alle activiteiten die samenhangen met het uitbaten horeca-exploitaties zoals verhuren van zalen, seminarieruimtes en aanverwanten,

- Het verfenen van bijstand, hulp, advies en leiding onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de marketing, de technische ontwikkeling, de boekhouding, het waarnemen van mandaten als bestuurder, bewindvoerder, vereffenaar enzovoort.

- Het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het diehstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bednifsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels- rifiverheiris- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke 1/01774 en dit zonder enige beperking,

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

- Het zoeken naar, het selecteren en het aanbrengen van personeel op alle niveaus voor ondernemingen waarvan hun exploitatiezetel zowel gelegen is in het binnen- als in het buitenland.

- De verhandeling, huur, verhuur en uitbating van boten ten behoeve van passagiers- en pleziervaart en sportvisserij, alsmede het organiseren van theorie- en praktijklessen inzake varen tot het bekomen van een vaarbewijs.

- De aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals he tonderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het beleggen in, het verwerven, het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen,

- Het beheer van roerende waarden, dit voor eigen rekening afin deelneming met derden.

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en ander intellectuele rechten.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,' Zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Het verwerven door inschnjving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm Ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen en beursvennootschappen.

- Zij kan aile hoegenaamde financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen. Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop, ruiling van alle roerende of onroerende goederen of op om het even welke manier belangen nemen in alle bestaande of toekomstige vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, zowel in België afin het buitenland, welke hun vorm ook weze.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

V 01SP behelden 4-1 aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11..1

Voc:r-behobden aan het Betgisch Staatsblad

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kart tussenpersoon in handel,

- 1-let maken van expertise- en schattingsverslagen van roerende en onroerende goederen, voor zover wettelijk toegelaten.

- De vennootschap kan een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook en zij kan investeren in activa of kosten maken met het oog op het bezoldigen van haar werknemers of bestuurders in natura.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

3/ Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met een bedrag van één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend achthonderd euro (E 1.692.800,00) om het te brengen van honderd en zesduizend vijfhonderd vierennegentig euro (E 106.594,00) op een miljoen zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd vierennegentig euro (E 1.799.394,0D). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in natura van 250 aandelen van de BVBA "VDV Management Consultants", van 3.000 aandelen van de BVBA "AN/HA" voor een totale waarde van driehonderd achtenzestig duizend honderd éénendertig euro vijftig cent (¬ 368.131,50) en de incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van een uitgiftepremie ten belope van één miljoen driehonderd vierentwintig duizend zeshonderd achtenzestig euro vijftig cent (¬ 1.324.668,50) en door de creatie van veertien duizend achthonderd vijftig aandelen (14.850) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf de datum van onderschrijving.

41 Verzoek tot de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend achthonderd euro (E 1.692.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd door een inbreng in nature van 250 aandelen van de BVBA "VDV Management Consultants", van 3.000 aandelen van de BVBA "AN/HA" voor een totale waarde van driehonderd achtenzestig duizend honderd eenendertig euro vijftig cent (¬ 368.131,50) en de incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van een uitgiftepremie ten belope van één miljoen driehonderd vierentwintig duizend zeshonderd achtenzestig euro vijftig cent (E 1.324.668.50) en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van honderd en zesduizend vijfhonderd vierennegentig euro (E 106.594,00) op één miljoen zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd vierennegentig euro (¬ 1.799.394,00).

5/ Wijziging van het artikel 5 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende tekst: "Artikel 5.Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd vierennegentig euro (¬ 1.799.394,00). Het is verdeeld in negentienduizend honderd vijftig (19.150) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

6/ Benoeming zaakvoerders

71 Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

8/ Machtiging aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten

9/ Volmacht.

En volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 7 mei 2014, omvattend een omstandige verantwoording van het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

De vergadering beslist deze stukken goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap en artikel 3 van de statuten, omvattend het maatschappelijk doel te wijzigen en het te vervangen door de tekst zoals opgenomen in punt twee van de agenda,

DERDE BESLUIT

I. Verslagen  artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 13 februari 2014 dat de geplande kapitaalverhoging motiveert; het verslag wordt in het dossier bewaard.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het verslag de dato twaalf mei 2014 van de bedrijfsrevisor Walter Hosten. vertegenwoordigend Burg. BVBA Walter Hosten Bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8400 Oostende, Edward Decuyperstraat 14 waarvan de besluiten als volgt luiden:

"Het onderzoek dat ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor"  bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8400 Oostende, E. Decuyperstraat 14 overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Vooer-

behoteden

0- aan bet

Belgisch

Staatsblad

Wetboek van vennootschappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging in BVBA "CENISTE" via inbreng in nature, laat volgende conclusies toe:

1. de verlichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeldt dat de zaakvoerder verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen aandelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2. de beschniving van de inbreng, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de toegepaste methode van waardering is, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bednifseconomisch verantwoord, en leidt tot een inbrengwaarde van 1.692.800,00 Euro (één miljoen zeshonderdtweeënnegentig-duizend achthonderd Euro). Deze inbrengwaarcle stemt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met een uitgiftepremie. De inbreng in natura is dus niet overgewaardeerd;

zt de vergoeding voor de inbreng van de aandelen bestaat uit 14.850 (veertienduizend achthonderdvijftig) aandelen met een fractiewaarde van elk 24,79 Euro. Deze aandelen worden toegekend aan de inbrengers als volgt; aan de heer Pascal VAN DER VENNET 10.934 aandelen, aan de heer Daniël VAN DER VENNET 1.958 aandelen en aan mevrouw Nadine VAN DEURSEN 1.958 aandelen.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de verhoging van het kapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid via inbreng in nature, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit revisoraal verslag is bestemd om, samen met de akte van kapitaalverhoging en het bijzonder verslag van de zaakvoerder, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt te Oostende 12 mei 2014

(getekend)

Burg. BVBA Walter HOSTEN, bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de zaakvoerder Walter HOSTEN Bederevisor (B196)"

11. Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend achthonderd euro (¬ 1,692.800,00) om het te brengen van honderd en zesduizend vijfhonderd vierennegentig euro (E 106.594,00) op één miljoen zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd vierennegentig euro (¬ 1.799.394,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden als volgt:

1.- de inbreng door de heer Pascal Van der Vennet van tweehonderd vijftig (260) aandelen van de BVBA "VDV Management Consultants" met zetel te 9031 Drongen, Krommehamlaan 32, RPR Gent, KSO 0876.730.045, dewelke worden ingebracht voor een totale waarde van achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00) en dewelke aanleiding geven tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal van honderddrieënzeventig duizend negenhonderd zesenzeventig euro tweeëntwintig cent (¬ 173.976,22) en de creatie van een uitgiftepremie van zeshonderd zesentwintig duizend drieëntwintig euro achtenzeventig cent (E 626.023,78);

2.- de inbreng door de heer Pascal Van der Vennet van duizend vijfhonderd aandelen (1.500) en door de heer Van der Vennet Daniël en mevrouw Van Deursen Nadine van duizend vijfhonderd aandelen (1.500) van de BVBA "AN/HA" met zetel te 9031 Drongen, Krommehamlaan 32, RPR Gent, KBO 0479.026.976 , dewelke worden ingebracht voor een totale waarde van achthonderd tweeënnegentig duizend achthonderd euro (E 892.800,00) en dewelke aanleiding geven tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal van honderd vierennegentig duizend honderd vijfenvijftig euro achtentwintig cent (E 194.166,28) en de creatie van een uitgiftepremie van zeshonderd achtennegentig duizend zeshonderd vierenveertig euro tweeënzeventig cent (E 698.644,72);

De vergadering stelt dat voormelde inbreng resulteert in een kapitaalsverhoging van driehonderd achtenzestig duizend honderd éénenderlig euro vijftig cent (¬ 368.131,60), waarvoor de inbrengers worden vergoed met veertien duizend achthonderd vijftig (14.850) nieuw gecreëerde volgestorte aandelen als volgt:

1.- aan de heer Pascal Van der Vennet, voornoemd, worden tienduizend negenhonderd vierendertig nieuw gecreëerde volgestorte aandelen (10.934) toegekend;

2.- aan de heer Daniël Van der Vennet, voornoemd, worden duizend negenhonderd achtenvijftig nieuw gecreëerde volgestorte aandelen (1.958) toegekend;

3.- aan mevrouw Van Deursen Nadine, voornoemd, worden duizend negenhonderd achtenvijftig nieuw gecreëerde volgestorte aandelen (1.958) toegekend;

Deze nieuw gecreëerde volgestorte aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande, en zullen delen in winst en verlies vanaf heden.

Onmiddellijk aansluitend op de voormelde kapitaalsverhoging van driehonderd achtenzestig duizend honderd éénendertig euro vijftig cent (¬ 368.131,50), beslist de algemene vergadering de gecreëerde uitgifte premies van zeshonderd zesentwintig duizend drieëntwintig euro achtenzeventig cent (E 626.023,78) en zeshonderd achtennegentig duizend zeshonderd vierenveertig euro tweeënzeventig cent (¬ 698.644,72) of samen één miljoen driehonderd vierentwintig duizend zeshonderd achtenzestig euro vijftig cent (¬ 1.324.668,50) te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal zodat het kapitaal gebracht wordt op één miljoen zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd vierennegentig euro (¬ 1.799.394,00).

VIERDE BESLUIT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behdtiden aan het Belgisch Staatsblad

Dovergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het kapitaal van de

vennootschap werd verhoogd met een bedrag van één miljoen zeshonderd tweeënnegentig duizend

achthonderd euro (E 1.692.800,00) om het te brengen van honderd en zesduizend vijfhonderd vierennegentig

euro (E 106.594,00) op één miljoen zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd vierennegentig euro (¬

1.799.394,00), vertegenwoordigd door negentienduizend honderdvijftig euro (19.150) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

VIJFDE BESL IT

De vergadering beslis artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals voorzien in punt 5 van de agenda.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist om de heer Daniël Van der Vennet en mevrouw Nadine Van Deumen, beiden

voornoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders. Hun mandaat is onbezoldigd.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van a||oganomen

besluiten.

ACHTSTE BESLUIT

De ve d ingboa|bstdminoLmmnnUurondenotarismouhtiQ|ngtevmdmnenmathetomgophatopmakenvmn

de gecoördineerde statuten.

NEGENDE BESLUIT

Een bijzonder volmacht wordt gegeven aan de heer Jonathan Stuyts, Accountant-belastingconsulent,

vertegenwoordigend Stuyts Accounting Services CVBA, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels) Koningin

Astridlaan 2A, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de kruispuntbank voor

ondmrneminBnn, het ondernemingsloket en in verband met de diensten van de belasting over de toegevoegde

waarde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) D COTTENIE, notaris

Samen hiermee neergelegd:

Verslagen

Expeditie

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : GE144096
22/03/2013 : GE144096
07/08/2012 : GE144096
31/10/2011 : GE144096
17/08/2010 : GE144096
31/08/2009 : GE144096
24/10/2008 : GE144096
26/05/2008 : GE144096
05/10/2007 : GE144096
27/07/2006 : GE144096
20/10/2005 : GE144096
21/09/2004 : GE144096
13/08/2003 : GE144096
27/11/2002 : GE144096
11/01/2001 : GE144096
01/10/1999 : GE144096
08/12/1987 : GE144096
28/06/1986 : GE144096

Coordonnées
CENISTE

Adresse
KROMMEHAMLAAN 32 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande