CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST, AFGEKORT : CAWRA

Association sans but lucratif


Dénomination : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST, AFGEKORT : CAWRA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 469.049.042

Publication

03/01/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

ti;ii *1 0366u DENDERMONDE

Ondernemingsnr _ 0469,049.042 Benaming :

(voluit) CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST

(verkort)

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Botermelkstraat 177

9300 Aalst

Onderwerp akte : Inbreng om niet van de algemeenheid

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris' Annelies WYLLEMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE; GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 16 december 2013, nog te registreren, dat de algemene vergadering van het CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST is bijeengekomen en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERTSE BESLUIT : goedkeuring van de verslagen en documenten van de: inbreng om niet van een algemeenheid

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van het inbrengvoorstel waarin wordt voorgesteld tot inbreng om niet van de algemeenheid waarbij het gehele vermogen van de" inbrengende vereniging, zowel de rechten als de verplichtingen, de activa en de passiva, overgaan op de verkrijgende vereniging, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk `CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK OOST-VLAANDEREN', met zetel te 9000: Gent, Visserij 153 met ondernemingsnummer 0508.774.601.

Opgericht ingevolge onderhandse akte van 20 december 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2013, onder nummer 13300027.

Waarvan de statuten sedertdien nog niet werden gewijzigd.

b) de algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van heti voormeld omstandig verslag dat elke inbrengende vereniging aan haar leden heeft overgemaakt, ten minste één maand voor huidige algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT : besluit tot inbreng om niet van de algemeenheid

De algemene vergadering van de inbrengende vereniging beslist om over te gaan tot: inbreng om niet van de algemeenheid waarbij hun gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen overgaan op de verkrijgende vennootschap, zijnde ° het Centrum Algemeen Welzijnswerk Oost-Vlaanderen, en dit aan de in het voorstel tot inbreng opgenomen voorwaarden, in toepassing van artikel 58 van de V.Z.W. Wet, verwijzend naar de artikelen 670 en 770 van het wetboek van vennootschappen.

Alle vermogensbestanddelen, activa en passiva, zullen worden overgenomen in de, boekhouding van de verkrijgende vereniging.

Alle verrichtingen van de inbrengende vereniging worden boekhoudkundig geacht te; zijn verricht voor de verkrijgende vereniging vanaf 1 januari 2014.

Verder bevestigen de algemene vergaderingen dat

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2 0 OEC. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

- er geen aandelen worden uitgereikt door de verkrijgende vereniging die recht geven: te delen in de winsten, gezien het in casu gaat over verenigingen zonder winstoogmerk

- er geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de verenigingen die bij de inbreng betrokken zijn.

DERDE BESLUIT : beschrijving van het ingebrachte vermogen

Voor de beschrijving van de elementen van de inbreng per vereniging wordt verwezen naar de voormelde omstandige verslagen, waarin een opgave werd gedaan van de stand van het vermogen van elke voormelde inbrengende vereniging.

Het volledige vermogen van de verenigingen, alle activa en passiva, aile

overeenkomsten met interne en externe medewerkers, kortom alle rechten en plichten die bestonden in hoofde van de voormelde inbrengende vereniging, zullen per 1 januari 2014 verdergezet worden door de voormelde verkrijgende vereniging.

In het voormeld overgedragen vermogen zijn onder meer begrepen de volgende onroerende zakelijke rechten, onderworpen aan een bijzondere publiciteit :

11 voor wat betreft de vereniging zonder winstoogmerk `CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST'

1. Het recht van erfpacht op :

STAD AALST  DERDE AFDELING

een welzijnsgebouw met alle afhangen en aanhorigheden, gelegen te Aalst,

Hertshage + 19, kadastraal bekend onder sectie D, nummer 782/P/5, met een oppervlakte

van 1.556 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 8.676,00 euro

2. de volle eigendom van :

STAD AALST DERDE AFDELING

- een woonhuis met alle afhangen en aanhorigheden, gelegen te Aalst, Slotstraat 9, kadastraal bekend onder sectie E, nummer 526/M, met een oppervlakte van 194 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 374,00 euro

- een woonhuis met alle afhangen en aanhorigheden, gelegen te Aalst, Slotstraat 11, kadastraal bekend onder sectie E, nummer 526/N, met een oppervlakte van 194 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 374,00 euro

VIERDE BESLUIT : kwijting van de leden van de raad van bestuur

De kwijting aan de bestuurders van de inbrengende vereniging zal gestemd worden door de algemene vergadering van de verkrijgende vereniging, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK OOST-VLAANDEREN, na de goedkeuring van de eerste jaarrekening, opgemaakt na de inbreng.

VIJFDE BESLUIT : machtiging - volmacht

De algemene vergadering geeft unaniem volmacht aan elk lid van de raad van bestuur van de verkrijgende vereniging, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK OOST-VLAANDEREN, om individueel handelend alle nuttige en noodzakelijke handelingen te stellen voor de uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen en onder meer om alle verklaringen van overdracht of doorhaling te doen bij de bevoegde autoriteiten, RSZ en andere overheidsdiensten, financiële en sociale instellingen, zonder beperking; en zo nodig eventuele aanvullingen van huidige akte te doen die zich zouden opdringen met betrekking tot gegevens die aan een bijzondere publiciteit zijn onderworpen.

De schuldeisers van de voormelde inbrengende vereniging kunnen zekerheid eisen, uiterlijk tot twee maanden na huidige bekendmaking van de inbreng om niet van de algemeenheid in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

L.~ !" Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad







Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd váár registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de °

bevoegde rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(sn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 22

Voor» behouden !el 4 aan het Belgisch IStaatsblad Luik 8 Vervolg

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

DL

= 1.1

e c.à

e e



>01 tà

/ q / q

s

et

"9

et et

" S:1 tà

DL

P:

DL et

P:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd &le rechtspersoon ten aanmen van deden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/11/2013
ÿþillietteR11111

er : 4~

~~--. r ~~" ~

?aodWard 11.1

GRIFFE R.+.~,.+.: i;-i1CZL'ilsK

VAN I'ZOQFfflNia ri--..L

~~k~~~~r~ff~~~~=" d" ~.,~ =r,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0469049042

Benaming

(voluit) : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST (verkort): C.A.1N, REGIO AALST

Rechtsvorm ; VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel ; BOTERMELKSTRAAT 177 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering dd 21 maart 2013 heeft bij eenparigheid van stemmen beslist om het mandaat van commissaris van de BVBA Van Cauter-Saeys & Co, Gentse Steenweg 55 - 9300 Aalst, vertegenwoordigd door Burg. BVBA I. Saeys - Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw loge Saeys te verlengen voor een nieuwe duur van 3 jaar.

Aalst, 21 maart2013

De Heer loti Ghysels

Voorzitter

Op de laatste blz van Lurk B vermeiden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

"

"

03/12/2012
ÿþi

bef a;

BE

Sta

Mod W oad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

III

*iaiss3a3*

ç,

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 2 " NOV 2012

DENDERIVtONDE

Ondernemingsnr : 0469 049 042

Benaming

(voluit) : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST (verkort) : CAWRA

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BOTERMELKSTRAAT 177 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING WAARNEMEND VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR Op de raad van bestuur van 03.10.2012 werd het volgende genotuleerd :

wegens ziekte van de voorzitter Van Rossem Paul, wonende te 9310 Moorsel, Abrahamsweg 2 wordt: benoemd tot waarnemend voorzitter van de raad van bestuur tot het einde van diens afwezigheid Ghysels inti,; wonende te 9300 Aalst, Groenstraat 57, momenteel reeds bestuurder.

Aalst, 03,10.2012

Ghysels Intl

waarnemend voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2012
ÿþ1111,111111J1let!IJ

',tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

GRIFFIE REGt-t fbANK

VAN KOOPHANDEL

- 2 MRT 2012

DENDERMONDE

Gene

Ondernemingsnr : 0469 049 042

Benaming

(voluit) : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST (verkort) : CAWRA

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : BOTERMELKSTRAAT 177 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG PENNINGMEESTER - ONTSLAG SECRETARIS - OVERLIJDEN VOORZITTER - ONTSLAG BESTUURSLID - BENOEMING VOORZITTER - BENOEMING PENNINGMEESTER - BENOEMING SECRETARIS - ONTSLAG LID ALGEMENE VERGADERING

Op de raad van bestuur van 15.08.2011 werd het volgende genotuleerd

- ontslag secretaris, penningmeester, bestuurslid en overlijden voorzitter

de heer Guido Ossemerct, Geraardsbergsestraat 100 te 9300 Aalst als voorzitter, overleden op 24.05.2011

de heer Patrick Roels, Osbroekstraat 55 te 9300 Aalst als penningmeester

de heer Paul Van Rassera, Abrahamsweg 2 te 9310 Moorsel als secretaris

de heer Ward Gees, Vilainstraat 25 te 9300 Aalst als bestuurslid

- benoeming nieuwe voorzitter, nieuwe secretaris en nieuwe penningmeester

de heer Paul Van Rossem, Abrahamsweg 2 te 9310 Moorsel als voorzitter

Mevrouw Hilde De Loof, Dirk Martensstraat 35 te 9300 Aalst als secretaris

de heer lnti Ghysels, Groenstraat 57 te 9300 Aalst als penningmeester

ontslag lid algemene vergadering

de heer Ward Gees, Vilainstraat 25 te 9300 Aalst als lid van de algemene vergadering

Aalst, 15.08.2011

Paul Van Rossem

voorzitter

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO AALST, A…

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 177 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande