CENTRUM APOTHEEK KRUISHOUTEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRUM APOTHEEK KRUISHOUTEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.754.687

Publication

23/06/2014
ÿþ ModWod 11,I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

12 JUNI 2014

Griffie

II

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

*14121403*

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : centrum apotheek Kruishoutem

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Markt 15, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 5 juni 2014, ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "centrum apotheek Kruishoutem", met maatschappelijke zetel te 9770 Kruishoutem is opgericht door:

Mevrouw MERCHIERS Beatrijs Maria Theresia, geboren te Kruishoutem op twintig juli negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.07,20 148-21, wettelijk samenwonende partner van de heer HERMAN Jan, wonende te 9770 Kruishoutern, Waregemsesteenweg 11.

Die ondergetekende notaris verzocht heeft bij authentieke akte vast te stellen dat zij van heden af een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opricht, waarvan het volledig geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en verdeeld is in honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

De verschijner verklaart en erkent dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat aile aandelen in geld volgestort zijn door genoemde mevrouw Bea Merchiers, die verklaart in te schrijven op honderdzesentachtig (186) aandelen, volgestort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Als vergoeding voor de door haar gedane inbreng en storting worden haar de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.De verschijner verklaart dat het bedrag van de volstorting van de door haar in geld onderschreven aandelen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), gedeponeerd is bij FINTRO kantoor Kruishoutem op 28 april 2014 en met rekeningnummer BE11 1430 8969 0648,, geopend op naam van BVBA centrum apotheek Kruishoutem.

11. STATUTEN

De verschijner verklaart mij, notaris, dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

EERSTE TITEL

AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één: Vorm en naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "centrum apotheek Kruishoutem". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

Artikel twee: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Markt 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Door een enkel besluit van de zaakvoerder kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen openen.

Artikel Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, fabricatie van geneesmiddelen in de meest uitgebreide zin van het

woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan- en verkoop, invoer 'en uitvoer, de bereiding van artsenij- en veeartsenijkundige geneesmiddelen, cosmetische produkten, onderhouds- en reinigingsmiddelen, toiletartikelen, benodigdheden voor hygiëne, kruiden, dranken, alles wat met farmacie en drogisterij te maken heeft, alsmede alle verrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. -

Het vervaardigen van magistrale bereidingen.

De aankoop en verkoop van chemicaliën, likeurextracten, parfumerieartikelen, farmaceutische en diergeneeskundige specialiteiten, specifieke voedingsmiddelen, socialiteiten, toiletartikelen, drogisterijartikelen, verbandstoffen, orthopedische artikelen, medische en geneeskundige instrumenten en apparaten, pesticiden (geen giftige en geen zwaar giftige) en in het algemeen alle artikelen die door een apotheek gewoonlijk worden verkocht.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commeroiee, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Artikel vier: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verliezen waarvan sprake in het artikel over de "AANMERKELIJKE VERLIEZEN".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten..

TITEL TWEE

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel vijf: Maatschappelijk kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in de vennootschappenwet en obligaties op naam uitgeven.

De aandelen waarop wordt ingeschreven worden in een register van aandelen ingeschreven. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd en aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

TITEL DRIE

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel twaalf: Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Artikel dertien: Vacature

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Artikel veertien: Bevoegdheden van de zaakvoerder.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel vijftien: Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Artikel zestien: Handtekeningen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, warden geldig ondertekend door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders. De zaakvoerder(s) is (zijn) tegenover derden niet gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Artikel zeventien: Dagelijks bestuur.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

TITEL VIER

CONTROLE

Artikel eenentwintig: Toezicht.

De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht hetzij van iedere vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevaegdheld heeft van de commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het Inst-ituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.), hetzij van een commissaris, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R.).

De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast. (...) TITEL VIJF

ALGEMENE VERGADERING

Artikel drieëntwintig: Algemene vergaderingen en jaarvergaderingen

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

Een (bijzondere of buitengewone) algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergaderingen en van de algemene vergaderingen worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

Artikel vierentwintig: Bijeenroepingen.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen, De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Zij vermelden de agenda, evenals de dag, uur en plaats van de vergadering en de vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken warden, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders (en eventuele commissaris), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarvergadering of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd.

De zaakvoerders hebben het recht voor of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele meal drie weken uit te stellen.

Zulk een verdaging stelt een einde aan de beraadslaging en doet alle genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen,

Elke vennoot, ook hij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door een gemachtigde heeft deelgenomen, wordt tot de volgende vergadering opgeroepen.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld.

Artikel vijfentwintig: Vertegenwoordiging.

Iedere vennoot mag zich op de vergaderingen door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen voor zover deze zelf vennoot is. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven vermelde verplichtingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden. Artikel zesentwintig Bureau,

ledere algemene vergadering wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot; of door de enige vennoot, indien er maar één is,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien daartoe mogelijkheid bestaat, stelt de voorzitter de secretaris aan en de vergadering kiest een stemopnemer.

Artikel zevenentwintig: Beraadslaging - recht op antwoord tijdens het verloop van de vergadering.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij aile vennoten, die het geheel maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ermee instemmen om andere punten te behandelen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die hem, tijdens het verloop van de vergadering, door de vennoten worden gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen, wanneer er zijn, geven antwoord op de vragen die hun, tijdens het verloop van de vergadering, door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Deze antwoorden worden gegeven voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Alle beslissingen op de algemene vergaderingen dienen te worden genomen met een gewone meerderheid met dien verstande dat een beslissing slechts geldig kan worden genomen indien, voor zover de statutaire zaakvoerder een vennoot is, deze voor de beslissing heeft gestemd.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tussen de kandidaten die het grootste getal stemmen hebben behaald. Bij staken van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat, in jaren, verkozen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en rekening houdend met geldig afgesloten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Eventueel kan tot schriftelijke algemene vergadering overgegaan worden mits:

-aile besluiten bij eenparigheid van stemmen genomen worden;

-het voorwerp van de besluiten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort, met uitsluiting van die besluiten welke bij authentieke akte moeten genomen worden.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

TITEL ZES

INVENTARIS EN JAARREKENINGEN - TOEBEDELING VAN DE NETTOWINST

Artikel achtentwintig: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel negenentwintig: Verdeling van de winst,

( .) De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen_

TITEL ZEVEN

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel dertig: Ontbinding.

Onverminderd de mogelijkheid van ontbinding en vereffening in één akte, zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening in geval van ontbinding van de vennootschap door de zorg van de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars heeft benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is enkel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden 1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3° aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf.

Artikel eenendertig: Aanmerkelijke verliezen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

à "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De gaakvOer-der dent zich In dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénivierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikking en van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

ArtiKel tweeëndertig: Verdeling van het netto-actief.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa (behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte zoals hiervoor vermeld), en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen,

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald,

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

1, Zaakvoerder

Wordt hierbij als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Bea Merchiers, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de nocdzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandait te aanvaarden.

2.Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2016.

3.Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen,

5.0vername van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 1 mei 2014.

Deze overneming zef evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte de dato 5 juni 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Loik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc«n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/11/2014
ÿþi

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11(I11t111I11110uu

Gent

Afdeling de -. r

2 3 OKT. 2014 "

Griffie

Ondernemingsnr : 0553.754.687

Beaat big

(volurt) : CENTRUM APOTHEEK KRUISHOUTEM

(verkort) .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: BVBA Zetel : MARKT 15

9770 KRUISHOUTEM

(volledig adres)

Orirlkrweria akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algmene Vergadering gehouden op 01/07/2014 dat er met: algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap en dit met ingang vanaf 01/07/2014:

- de Comm.V "JAN HERMAN", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Boomstraat 1, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jan Herman.

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de Bijzondere Algmene Vergadering gehouden op 01/07/2014.

Er blijkt uit de beslissing van de gecommanditeerd vennoot dd. 01/07/2014 van de Comm.V "JAN: HERMAN", met ondernemingsnummer 0890.021.718 en met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze,; Boomstraat 1, dat er werd besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid als zaakvoerder in de BVBA Centrum Apotheek Kruishoutem aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap:

-de heer Jan HERMAN, wonende te 9770 Kruishoutem, Waregemsesteenweg 11, die als vaste; vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de; ° voornoemde rechtspersoon-bestuurder.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is voor onbepaalde duur en onbezoldigd. Goedgekeurd in de beslissing van de gecommanditeerd vennoot dd. 01/07/2014.

Bea Merchiers

Zaakvoerder





op de ¬ aa(ste big_ ven kuik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vena : Naam en handre¬ -ening.

29/05/2015
ÿþf

r Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 9 MEI 2015

Griffie

1111111!Ikt11111 M

V bah iu

2.1

Bel Staf

Ondernemingsnr . 05,53.754.687

Benaming

(vlrt? CENTRUM APOTHEEK KRUISHOUTEM

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetei : MARKT 15

9770 KRUISHOUTEM

(volledig adres)

Oreglower alEt : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

BEA MERCHIERS COMM.V JAN HERMAN

ZAAKVOERDER MET VASTE VERTEGENWOORDIGER

JAN HERMAN

ZAAKVOERDER

Op de teatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en3 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CENTRUM APOTHEEK KRUISHOUTEM

Adresse
MARKT 15 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande