CENTRUM VOOR MANAGEMENT, AFGEKORT : C.V.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CENTRUM VOOR MANAGEMENT, AFGEKORT : C.V.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.290.879

Publication

20/01/2014
ÿþmod

In de bijlagen bij het Belgisc aatsbiad bekend te maken kopie

de «ItERGEL

na neerlegging ter griffie van

fke



M

IMMOVII BEL., fSCH STAR

F

)NiTEUR B

1 4 -01- 2

L4,..:~E

14 3 1 DEC. 2013

SBI_A`- RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

n'-

Ondernemingsnr : 0401.290.879

Benaming (voluit) : CENTRUM VOOR MANAGEMENT

(verkort) : C.V.M.

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Zuiddokweg 50 9000 Gent

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 19 december 2013, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap CENTRUM VOOR MANAGEMENT, afgekort C.V.M., met zetel te 9000 Gent, Zuiddokweg 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0401.290.879, BTW BE 0401.290.879, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter legt het verslag voor van de raad van bestuur de dato 4 december 2013 waarbij de voorgestelde ontbinding en vereffening van de vennootschap wordt toegelicht. In dit verslag staat vermeldt dat de juridische en economische verantwoording voor de ontbinding de volgende is:

!"Ten gevolge van de verkoop van haar deelnemingen heeft de vennootschap niet langer bijzondere redenen van bestaan, Ze ziet op korte of middellange termijn geen nieuwe mogelijkheden om nieuwe activiteiten te ontplooien."

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 2 december 2013 en een netto-actief opgeeft van dertien miljoen achthonderd vierentachtigduizend driehonderd achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 13.884.348,27),

Vervolgens legt de voorzitter het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor voor, opgesteld door de` burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "A AUDIT", kantoorhoudende te Antwerpen? ;; (Berchem), Elisabethlaan 2, ingeschreven in het instituut der bedrijfsrevisoren onder nummer B00782, en vertegenwoordigd door de heer Frank Graré, bedrijfsrevisor, welk verslag werd opgesteld met; betrekking tot deze vervroegde ontbinding op 16 december 2013. Het besluit van dat verslag luidt als Ik volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de raad van bestuur van de NV CENTRUM VOOR MANAGEMENT (verkort CVM), met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zuiddokweg 50, een boekhoudkundige staat afgesloten op 2 december 2013 -- zijnde minder dan drie maanden voordien- opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de; vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 13,884.348,27 ¬ . Het netto-actief bedraagt 13.884.348, 27 E.

;i Er wordt naar gestreefd om de ontbinding en de vereffening in één akte door te voeren, overeenkomstig artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft.

Bij verkoopovereenkomst gesloten dd. 19.06.2013 tussen de NV Centrum voor Management en de BV, Houdstermaatschappij Dekker, heeft de NV Centrum voor Management al haar aangehouden; deelnemingen verkocht en realiseerde hierbij per saldo een meerwaarde van ¬ 5.373.252, 85. Volledigheidshalve vermelden wij hierbij dat voor de waardering één waarderingsmethode werd;; toegepast, namelijk waardering op basis van de eigenvermogenswaarde, gecorrigeerd voor de;;

eigenvermogenswaarde van de kleindochters. ;ï

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014

elgisch Staatsblad

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Verder vermelden wu dat de BV Houdstermaatschappij Dekker zich bereid heeft verklaard om alle vorderingen en schulden van de vennootschap (al dan niet geboekt) over te nemen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. Antwerpen (Berchem), 96 december 2093

A Audit cvba, Frank Graré,

Aansprakelijk vertegenwoordiger"

TWEEDE BESLISSING

Op basis van het aangepaste artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschappen, ingevoerd door de wet van 19 maart 2012, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaar aan te stellen, aangezien zij bevestigt dat de vennootschap voldoet aan de voorwaarden zoals uiteengezet in de voormelde wet, de interpretatie van die wet gegeven door de minister van justitie op een parlementaire vraag de dato 12 december 2012 en de rechtsleer die over deze wet verschenen is. De vergadering beslist aldus te verzaken aan de termijnen en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de comparant verklaart uitdrukkelijk op vraag van de notaris dat de vennoot en de bestuurders een voldoende kennis hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de balans van de vennootschap op 2 december 2013 met het oog op de vereffening.

De volgende voorwaarden van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen zijn volgens deze vergadering aldus van toepassing op de NV CENTRUM VOOR MANAGEMENT en de door de raad van bestuur voorgestelde ontbinding en vereffening:

- er is geen enkel passief (naar derden) meer (zoals blijkt uit de laatst afgeleverde staat van actief en passief per 2 december 2013;

- er wordt geen vereffenaar aangesteld.

- de enige vennoot is rechtsgeldig vertegenwoordigd op deze algemene vergadering en beschikt dus over alle aandelen met stemrecht om unaniem te beslissen over de voorgenomen ontbinding en vereffening.

- de terugname van het resterend actief of passief gebeurt door de enige vennoot, de BV Houdstermaatschappij Dekker, die zich bereid heeft verklaard om alle vorderingen en schulden (al dan niet geboekt), dus ook latente schulden over te nemen, zoals hierna uiteengezet en zoals ook bevestigd in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING

Ondervraagd door de notaris of aan artikel 184 § 5, 2° is voldaan, bevestigt de vergadering uitdrukkelijk dat er op dit ogenblik geen passief naar derden meer aanwezig is in de vennootschap zoals ook blijkt uit de staat van actief en passief. Overeenkomstig de interpretatie van dit artikel door Minister van Justitie Turtelboom als antwoord op de voormelde parlementaire vraag, wordt hierbij geen rekening gehouden met de andere passiva, zoals kapitaal en reserves, en vormen de kosten en de provisies, verbonden aan de ontbinding en vereffening zelf evenmin een beletsel.

Voorts bevestigt de vergadering, dat de terugname van het resterend actief of passief gebeurt door de enige vennoot, de BV Houdstermaatschappij Dekker, die zich bereid heeft verklaard om alle vorderingen en schulden (al dan niet geboekt), dus ook latente schulden over te nemen, zoals ook bevestigd in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Dit omvat ook de overname door de enige vennoot van eventuele passiva inzake finale fiscale en BTW-controles, ondermeer met betrekking tot de stopzetting en het nog definitief af te sluiten boekjaar....

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en onmiddellijk te vereffenen op heden. De vergadering besluit zoals voormeld in het tweede besluit geen vereffenaar aan te stellen en onmiddellijk de vereffening te sluiten. De vennoot zal zoals voormeld persoonlijk instaan voor de over te nemen verliezen en passiva (zie derde besluit) van de vennootschap. De vergadering verklaart bijgevolg eenparig de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de NV CENTRUM VOOR MANAGEMENT ophoudt te bestaan vanaf heden.

ViJFDE BESLISSING

De vergadering besluit de boeken en bescheiden van de vennootschap CENTRUM VOOR MANAGEMENT gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren te 9000 Gent, Zuiddokweg 50.

ZESDE BESLISSING

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige vroegtijdige ontbinding beslist de vergadering het mandaat van de volgende bestuurders te beëindigen vanaf heden:

- De BV HOUDSTERMAATSCHAPPIJ DEKKER, voornoemde aandeelhouder;

- De heer Erik Hvalsbraten, wonende te Nederland, PK 3055 Rotterdam, Breedveldsingel nummer 10

--De" heer-Jacobus-Paulus .Wezenberg ,.wonende.te. Nederland,.CH-,4003 Lingeweg.49.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1



Allen vertegenwoordigd door de voornoemde bijzondere lasthebber, ingevolge de aangehechte volmacht.

De vergadering geeft kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat van bestuurders van de vennootschap.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent een biizondere volmacht aan de BVBA TAXCOUNT, voornoemde lasthebber, kantoorhoudende te 3960 Bree, Witte Torenstraat 10A, met ondernemingsnummer 0466.986.704, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, ondermeer de schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank, de fiscale aangifte in de vennootschapsbelasting en de BTW...).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal houdende de vervroegde ontbinding van 19/12/2013:

- verslag van de raad van bestuur over de ontbinding  vereffening dd. 4 december 2013 - staat van

actief en passief per 02/12/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013,

Notaris Bert Vrancken te As

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- e, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2013
ÿþMal PDF 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Op de laatste blz. van Luïk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herbenoeming bestuurders - Herbenoeming Commissaris

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31/05/2013

De vergadering beslist om te herbenoemen vanaf heden:

- Erik Hvalsbraten, wonende Breedveldsingel 10, 3055 PK Rotterdam (NL), als bestuurder

- Houdstermaatschappij Dekker bv, met zetel Waalbandijk 1, 4053 Ijzendoom (NL), vast

vertegenwoordigd door Wezenberg Jacobus Paulus en Adrianus Marinus van den Broek, als

bestuurder

- Jacobus Paulus Wezenberg, wonende Lingeweg 49 te CH 4003 Tiel (NL), als bestuurder en

gedelegeerd bestuurder

Hun mandaat loopt tot 31 mei 2019.

De vergadering beslist tot de herbenoeming van de Commissaris A Audit BVBA, vertegenwoordigd door Dhr. Frank Graré voor een periode van 3 jaar. Het mandaat vervalt automatisch bij fusie of vereffening,

Jacobus Paulus Wezenberg

Gedelegeerd bestuurder

0401.290.879

Centrum Voor Management

Naamloze vennootschap

Zuiddokweg 50 - 9000 Gent

Voor- i

behoudt

aan he

Belgisc

Staatsbl,



13 33960*

10 A06, 2013

RECIi'l'i#ANN. VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 15.07.2013 13311-0499-028
22/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B U,!1111210M u 01

NEERGELEGD eFEB. 2013

RECHTBANK VAN

TF: GENT

Ondernemingsnr : 0401.290.879

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR MANAGEMENT

(verkort) : CVM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zuiddokweg 1

9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - AV van de overnemende vennootschap

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen, gehouden voor notaris Ludo GIELEN, te Edegem, op zeventien januari om vijftien uur dertig minuten, dat::

1) De naamloze vennootschap "Centrum voor Management" (afgekort "CVM"), met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zuiddokweg 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer BTW BE 0401.290.879, overnemende vennootschap

BIJ WIJZE VAN FUSIE HEEFT OVERGENOMEN

De naamloze vennootschap "Rivierzand", met maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Terbekstraat 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondernemingsnummer BTW BE 0455.696.694, overgenomen vennootschap.

2) Het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap.

3) De verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig vanaf éénendertig december 2012 geacht te zijn gesteld voor de rekening van de overnemende vennootschap.

4) De overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waar dit uittreksel uit voortkomt, is geregistreerd als volgt: "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen registratie Mortsel, op 28 januari 2013 boek 148 blad 01 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig EURO (E 25,00). De e.a. Inspecteur (getekend) J. De Vries."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS, Ludo Gielen.

\-1; _L3 5ekJel :..o.yee~ u'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 17.07.2012 12314-0311-026
02/04/2012
ÿþ- de overnemende vennootschap Centrum Voor Management nv, Zuiddokweg 50, 9000 Gent (RPR 0401.290.879)

- de overgenomen vennootschap Rivierzand nv, Terbekstraat 40, 3580 Beringen (RPR 0455.696.694)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IRA IIII lUI II III II I YI

*12066645*

NEERGELEGD 2 ~ muer 2012

R~CH' #f~~K VAN KOOPHA~~~L Tl~

Mal POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0401.290.879

Centrum Voor Management

Naamloze vennootschap

Zetel : Zuiddokweg 50

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Neerlegging fusievoorstel Tekst:

Neerlegging fusievoorstel tussen

9000 Gent

30/08/2011
ÿþ Mod?o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e 2C.8

Griffie

ti~ct; - . ..az

I~~IIMIIM nIIII~MIWIWMI~V

*11132106'

bel

BE Sta

Ondernemingsnr : 0404.290.879

Benaming

(voluit) : Centrum voor Management

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel:Zuiddokweg 50 9000 Gent

Onderwem akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31 mei 2011

Met éénparigheid van stemmen wordt Erik Hvalsbraten, wonende Breedveldsingel 10, 3055 PK Rotterdam (NL), alsmede Houdstermaatschappij Dekker bv, Waalbandijk 1, 4053 JB IJzendoorn (NL},vast vertegenwoordigd door Jacobus Wezenberg en Erik Hvalsbraten benoemd als bestuurders en dit met ingang vanaf heden en eindigend na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders in het jaar 2013.

De heer Franciscus Aendekerk, wonende Boerhaavelaan 70, 4002 WD Tiel (NL), en de Rotterdamsche Ballast Management BV, nemen ontslag als bestuurder en dit met ingang vanaf heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt Houdstermaatschappij Dekker BV benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur, en dit met ingang van heden.

Met éénparigheid van stemmen wordt Rotterdamsche Ballast Management BV ontslag verleend als Voorzitter van de Raad van Bestuur, en dit met ingang van heden.

Jacobus Wezenberg

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij hëtBèIgisd Staatstil d _ 3ü1OS/2O1I - Annexes dn MoùTteurbelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 13.07.2011 11305-0517-026
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 28.06.2010 10244-0045-027
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.07.2009 09461-0378-030
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 30.06.2008 08335-0034-025
26/07/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2005, GGK 31.12.2005, NGL 16.07.2007 07422-0103-033
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 29.06.2007 07332-0237-022
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.10.2006 06860-0060-022
03/05/2006 : GE
24/02/2006 : GE
24/02/2006 : GE
13/07/2005 : GE
03/01/2005 : GE
03/01/2005 : GE
08/11/2004 : GE
28/06/2004 : GE
23/09/2003 : GE
25/07/2003 : GE175156
15/10/2002 : GE175156
13/12/2001 : GE175156
21/07/1998 : GE175156
05/07/1991 : TG30137
01/08/1989 : TG30137
07/06/1988 : TG30137
01/01/1988 : TG30137
24/04/1987 : TG30137
16/10/1986 : TG30137
06/06/1986 : TG30137
01/01/1986 : TG30137
22/05/1985 : TG30137

Coordonnées
CENTRUM VOOR MANAGEMENT, AFGEKORT : C.V.M.

Adresse
ZUIDDOKWEG 50 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande