CENTRUM VOOR MONDZORG ZELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRUM VOOR MONDZORG ZELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.261.917

Publication

06/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304399*

Neergelegd

02-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537261917

Benaming (voluit): Centrum voor Mondzorg Zele

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9290 Berlare, Frans Broeckaertlaan(O) 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Caroline Heiremans, notaris te Zele op twee augustus tweeduizend dertien, blijkt dat:

1. De heer VAGENENDE Thomas Lieve Jozef, geboren te Dendermonde op 9 maart 1985, (NN 850309-237-38), wonend te 9000 Gent, Zwijnaardsesteenweg 486 verzocht heeft authentieke akte te verlijden van de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "Centrum voor Mondzorg Zele";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te Berlare, Frans Broeckaertlaan(O) 4;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

6. het kapitaal werd onderschreven door de heer Vagenende voor een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

7. het kapitaal geheel werd geplaatst door inbreng in geld.

8. het maatschappelijk boekjaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van van het daaropvolgend jaar, waarvan het eerste eindigt op eenendertig maart tweeduizend en vijftien;

9. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

10. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werd voor onbepaalde tijd benoemd tot statutaire zaakvoerder : de heer Vagenende, voornoemd;

11. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

12. de vennootschap tot doel heeft :

a) het uitbaten van een tandartskabinet, in de meest uitgebreide zin van het woord, en onder

meer:

- het uitvoeren van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en

laboratoriumprestaties die verband houden met de tandheelkunde, de kleine mondheelkunde en

aanverwante tandheelkundige disciplines;

- het verschaffen van de nodige middelen voor het oprichten en het beheren van

tandartspraktijken;

- de inrichting van praktijklokalen voor het beoefenen van de tandheelkunde;

- het innen van erelonen van tandartsen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- de aankoop, huur en invoeren van medische, tandheelkundige apparatuur in de meest uitgebreide zin van deze woorden;

b) Het verwerven van participaties, onder gelijk welke vorm, rechtstreeks of onrechtstreeks, met gelijk welke middelen in gelijk welke onderneming : het beheer, te gelde maken en rendabiliseren van deze participaties; dit alles voor eigen rekening of rekening van derden zonder beroep te doen op het openbaar spaarwezen.

c) Het bestuur en toezicht voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van gelijk welke aard alsook het begeleiden en adviseren en financieren van deze vennootschappen.

d) Het beleggen in roerende en onroerende goederen als patrimoniumvennootschap, met uitsluiting van de activiteit van vastgoedhandelaars, het rendabiliseren en beheren van deze beleggingen.

e) Voor de verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen, alsmede alle leningen toestaan en ontleningen aangaan, zelfs met vennoten als tegenpartij.

- In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke, verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

- Zij mag eveneens belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen en of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag alle leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

13. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de derde donderdag van de maand september om 18 uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend en vijftien;

14. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-7038865-39 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van twee augustus tweeduizend dertien.

Caroline Heiremans Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CENTRUM VOOR MONDZORG ZELE

Adresse
FRANS BROECKAERTLAAN 4 9290 OVERMERE

Code postal : 9290
Localité : Overmere
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande