CEOLAN-HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEOLAN-HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.992.919

Publication

08/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 0 8003

KOOPHANDELVAN

2 7 DEC. 202

" " " " " " " " " *11

DENDERMC.~N~'.'~

Giïl'IYe

Ondernemingsnr : 0479.992.919

Benaming (voluit) : CEOLAN-HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doorsteeklaan 1

9308 AALST (HOFSTADE)

Onderwerp akte : UITKERING DIVIDEND -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  WIJZIGING INZAKE HET STEMRECHT VERBONDEN AAN DE AANDELEN EN EFFECTEN - WIJZIGING INZAKE DE OVERDRACHT VAN AANDELEN EN EFFECTEN  STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 19 december 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEOLAN-HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst (Hofstade), Doorsteeklaan 1, ondernemingsnummer 0479.992.919, niet B.T.W.-plichtig:

1) vastgesteld heeft dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, twee miljoen vierhonderddertienduizend achthonderdenvier euro zestien cent (£ 2.413.804,16) bedragen.

2) vastgesteld heeft dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen twee miljoen vierhonderddertienduizend achthonderdenvier euro zestien cent (£ 2.413.804,16) bedraagt.

3) beslist heeft over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van twee miljoen vierhonderdduizend euro (E 2.400.000,00) en vastgesteld heeft dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

4) a) het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 4 december 2013 en het bedrijfsrevisoraal verslag de dato 18 december 2013, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de hieronder beschreven inbreng in natura en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging, besproken heeft. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "J.-B. RONSE DE CRAENE & CO", vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"6. CONCLUSIE

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het ',Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren ondergetekende, bij het beëindigen van onze

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

werkzaamheden,J B RONSE DE CRAENE & C° Burg. B. V B.A., vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE, Bedrijfsrevisor, dat:

d" e intentie door de vennoten geuit is om uiterlijk per 31 maart 2014 de kapitaalverhoging door te voeren bij de bvba "CEOLAN-HOLDING", Doorsteeklaan 1 te 9308 HOFSTADE, met ondernemingsnummer 0479.992,919 via een inbreng in natura van de schuldvorderingen van de vennoten m.b.t de dividenduitkering van 2.160.000,- euro, netto zijnde 2,400.000,- EUR bruto min 10 % roerende voorheffing.

" het bestuursorgaan van de bvba verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura.

. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

d" e voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de , vergoeding voor een bedrag van 2.160.000,- EUR zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden overstijgen het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

. indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen zal als vergoeding voor deze inbreng 92 nieuwe aandelen van de bvba "CEOLAN-HOLDING ", zonder de nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een waarde van 2.160.000 EUR worden uitgegeven, waarna het kapitaal 3.560.000,-EUR zal bedragen vertegenwoordigd door 278 aandelen.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Denderwindeke,

Burg. B.V.B.A. J-B RONSE DE CRAENE & C°

Vertegenwoordigd door de

Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE

Bedrijfsrevisor "

b) beslist heeft, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, zijnde twee miljoen honderdzestigduizend euro (¬ 2.160.000,00) om het kapitaal te brengen van één miljoen vierhonderdduizend euro (Q 1,400.000,00) op drie miljoen vijfhonderdzestigduizend euro (Q 3,560.000,00), deels door uitgifte van tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving en deels door verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel (met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB).

Het volledige bedrag van de inbreng in natura dient onmiddellijk te worden volgestort bij de intekening.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de bestaande vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare

schuldvordering,_ 2ijnde_ negentig. _procent_ (90 %) _ van _de_ vordering tot. uitkering van het

Op de laatste blz, van Luik B verhelder . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

c) dat alle vennoten verklaard hebben, negentig procent (90 %) van de schuldvordering, zijnde twee miljoen honderdzestigduizend euro (¬ 2.160.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort aan de fiscus.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkend heeft volledig op de hoogte te zijn, worden aan de bestaande vennoten, die aanvaard hebben voor hun beperkt gemeenschappelijk vermogen, deels tweeënnegentig (92) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en deels wordt de fractiewaarde van elk aandeel verhoogd.

d) vastgesteld heeft dat de voormelde kapitaalverhoging van twee miljoen honderdzestigduizend euro (£ 2.160.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen vijfhonderdzestigduizend euro (¬ 3.560.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderdachtenzeventig (278) aandelen,

zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van

ééiiltweehonderdachtenzeventigste (1/2785te) van het kapitaal.

5) beslist heeft het stemrecht verbonden aan de aandelen en effecten te wijzigen door de laatste zin van artikel 6 van de statuten van de vennootschap te schrappen.

6) beslist heeft de regels inzake de overdracht van aandelen en effecten te wijzigen door de laatste zin van artikel 7 te schrappen.

7) beslist heeft de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en bijgevolg

" artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"ARTIKEL VIJF, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drie miljoen vijfhonderdzestigduizend euro (E 3.560.000, 00), vertegenwoordigd door tweehonderdachtenzeventig (278) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd achtenzeventigste (1/2785`e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker,"

" artikel 6 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"ARTIKEL ZES. AANDELEN EN EFFECTEN

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kunnen de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend. "

" artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"ARTIKEL ZEVEN. OVERDRACHT VAN AANDELEN - EFFECTEN

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet

worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan

met toestemming van al de andere vennoten,"

8) alle bevoegdheden heeft verleend aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van_ de roerende voorheffing

op de laatste blz van Lurk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijl geldbij lié Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

+ . F ,, modi1,l

" ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend en volmacht heeft verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc VAN DESSEL", met zetel te 2500 Lier, Roggelaan 8 voor het vervullen van de wettelijke formaliteiten.

Voor

behoudene

aan het

Belgisch

Staatsklad



Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de akte dd. 19 december 2013, verslag bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten..

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 18.07.2013 13327-0257-015
08/04/2013
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r- IGE, >I7ele 11G

VAN KOL"1PWA6'*PLik.

2 7 MRT 2413 DENDERMONDE

~riffit:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbias lino III1I~N~MIIVIINIIIV IVV

1 59258*

Ondernemingsnr : 0479.992.919

Benaming (vomit): CEOLAN-HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DOORSTEEKLAAN 1

9308 AALST (HOFSTADE)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE STATUTAIRE ZAAKVOERDER  WIJZIGING INTERN BESTUUR.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 8 maart 2013, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"CEOLAN-HOLDING" met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst (Hofstade), Doorsteeklaan 1, BTW BE 0479.992.919, rechtspersonenregister 0479.992.919:

1) beslist heeft tot bijkomende statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 8 maart 2013: Mevrouw VYVEY Christel Andréa Jacqueline, wonende te 8400 Oostende, Visserskaai 12 bus 501, rijksregister nummer 69.06.03-026.17, die aanvaard heeft.

2) beslist heeft de regels van het intern bestuur te wijzigen door alinea I van artikel 13 te vervangen door volgende tekst: "De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er één zaakvoerder is, zal hij het bestuur alleen voeren.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen L bij gewone meerderheid van stemmen."

3) beslist heeft de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen besluiten.

4) beslist heeft alle bevoegdheden aan de zaakvoerders te verlenen met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-behogdsn

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

e

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 8 maart 2013; 2) gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12312-0401-015
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 31.08.2011 11510-0433-016
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 18.06.2010 10193-0505-015
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.06.2009 09293-0074-014
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 01.08.2008 08532-0124-013
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 27.06.2007 07277-0375-011
20/11/2006 : DEA009977
19/10/2006 : DEA009977
16/08/2006 : DEA009977
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 17.06.2015 15187-0369-027
28/11/2005 : DEA009977
17/04/2003 : DEA009977

Coordonnées
CEOLAN-HOLDING

Adresse
DOORSTEEKLAAN 1 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande