CERTUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERTUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.008.368

Publication

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 30.04.2013 13110-0017-016
18/06/2012
ÿþtutu tutu ttIi III ii it ~I~I~sII;VM

" iaia~aa

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIT- I t_ i-1 i . ,A t:-.

VAN KOOPHA OFt_

0 7 JUNI 2012

DENDERMONü2 Grimé-

Ondernemingsnr : 0479.008.368

Benaming (voluit) : Certus

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grootzand 125

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering 

overgangsbepalingen - verplaatsing maatschappelijke zetel - aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Jan Muller, geassocieerd notaris te Waasmunster, vervangende zijn ambtgenoot Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de il Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012, op 30 mei 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Certus", met zetel gevestigd te 9200 Dendermonde, Grootzand 125, ondernemingsnummer 0479.008.368, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Wijziging boekjaar - wiiziginq datum jaarvergadering_- overgangsbepalingen -verplaatsing maatschappelijke zetel:

-Het boekjaar van de vennootschap vangt voortaan aan op 1 januari van ieder jaar, om te eindigen Il op 31 december van hetzelfde jaar.

-Als overgangsmaatregel, beslissing dat het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 juli 2011, wordt verlengd en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Wijziging van de datum van de jaarvergadering van de vennoten als volgt: deze vergadering zal ;, voortaan gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni, om 20 uur.

-De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

-Beslissing om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van "9200 Dendermonde, Grootzand 125" naar "9200 Dendermonde, Grootzand 127".

Punt 2: Aanpassingyan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en recente wÿzigingen aan het vennootschapsrecht:

Beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen

a. Beslissing om de tekst van artikel 10 van de statuten te vervangen door de hiernavolgende tekst :

"ARTIKEL 10 - ALGEMENE VERGADERING:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem,

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste drie/vierden van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden van de stemmen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni, om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Iedere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die vennoot moet zijn, onverminderd de wettelijke voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen.

Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De bestuurder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard Is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de

goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent,

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen."

b. Beslissing om de tekst van artikel 11 van de statuten te vervangen door de hiernavolgende tekst :

"ARTIKEL 11 - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar, om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aa' het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

r

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Het bestuur stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften." c. Beslissing om de tekst van artikel 12 van de statuten te vervangen door de hiernavolgende tekst :

"ARTIKEL 12 - ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient evenwel steeds te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de naamloze vennootschap KBC Verzekeringen,"

Punt 3: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en in het bijzonder om KBC Verzekeringen eerstdaags op de hoogte brengen van voormelde zetelverplaatsing,

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, RPR Dendermonde, BTW BE 0479.812.775, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van

Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Jan Muller, geassocieerd notaris te Waasmunster, vervangende zijn ambtgenoot Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte wijziging statuten.

- Coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t/ L behouden

aai het

" Belgisch Staatsblad

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 28.12.2010 10649-0059-016
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 22.12.2009 09901-0358-016
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.12.2008, NGL 19.12.2008 08865-0277-017
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 20.12.2007 07843-0218-014
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.12.2006, NGL 15.12.2006 06912-3440-013
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 13.12.2005, NGL 22.12.2005 05911-3857-014
24/03/2005 : DEA009478
27/12/2004 : DEA009478
14/12/2004 : DEA009478
29/07/2003 : DEA009478
17/12/2002 : DEA009478

Coordonnées
CERTUS

Adresse
GROOTZAND 127 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande