CESAR

Divers


Dénomination : CESAR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.393.343

Publication

15/07/2014
ÿþ MOdWgrd 11.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0442.393.343

Benaming

(voluit) CESAR

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9810 Nazareth; Bosstraat 47 A

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING - VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op zesentwintig juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CESAR, met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Bosstraat 47A, BTW BE 0442.393.343, RPR Gent afdeling Gent, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT - Verslagen

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passive van

de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de enige vennoot werd gesteld overeenkomstig

artikel 181 van het Wetboek van vennootschap-'pen:

-verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve'

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSCIUS F31DRIJFSREVISOREN", met maatschappelilke'

zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentse Baart 71A bus 101, BTW BE 0837.153.550, RPR Gent afdeling

Dendermonde, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor,

-staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastge-isteld.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voornoemde verslagen.

b)bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

De hier aanwezige zaakvoerder verklaart aan de notaris dat er geen bijzondere overeenkomsten bestaan waaraan de vennootschap zich dient te houden bij haar ontbin-'ding..

c) besluit

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSCIUS BEDRUFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd ais voormeld, luiden als volgt:

"Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 31-05-2014 aangesteld door de heer Rudi De Smet, zaakvoerder van de BVBA CESAR om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 31-05-2014 van de BVBA CESAR. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van ¬ 318.641,31 en een netto actief van E 318.641,31.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het, Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passive per 31-05-2014  op, basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen; worden door de vereffenaar.

Op de faatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

NEERGELEGD

04 JOLI 2014

RECFMetift< VAN

Knom-LaNnFI TF GENT

11111111111j11,11j11111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht."

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Na lezing van voormelde verslagen, besluit de vergadering om de vennootschap te ont 'binden en haar in vereffening te stellen, met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk om te verzaken aan de termijnen en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart dat het Wetboek van vennootschappen voorziet dat een ont-tinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is indien cumulatief voldaan is aan volgende voorwaarden:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-er mogen geen passiva (lees: schulden ten aanzien van derden) meer zijn luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

-aile vennoten moeten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering en beslissen met

eenparigheid van stemmen;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten:

-De vergadering besluit om geen vereffenaar aan te duiden.

-De vergadering besluit dat er geen passive (lees: schulden ten aanzien van derden) meer zijn, zoals blijkt uit voormelde staat van actief en passief op datum van eenendertig mei tweeduizend veertien.

-De vergadering stelt vast dat de enige vennoot aanwezig is op onderhavige vergadering en er mee instemt dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in één akte.

-De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf, zoals blijkt uit het vierde besluit hierna.

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met de sluiting van de vereffening. De hier aanwezige zaakvoerder neemt hiervan kennis.

DERDE BESLUIT GOEDKEURING JAARREKENING

De voorzitter legt aan de algemene vergadering de jaarrekening afgesloten per zesentwintig juni tweeduizend veertien voor.

De enige vennoot verklaart een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben.De zaakvoerder van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat aile passive aangezuiverd werden en er op heden geen schulden ten aanzien van derden meer zijn De algemene vergadering onderzoekt de jaarrekening en besluit deze zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Daar er geen activa dienen te worden gerealiseerd, met uitzondering van het saldo op rekening-courant van de enige vennoot, noch passiva dienen te worden vereffend kan onmiddellijk worden overgegaan tot de sluiting overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT  Goedkeuring van de verdeling van het netto verdelingssaldo en overname van de resterende activa bestanddelen

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato eenendertig mei tweeduizend veertien, na afhouding van de liquidatiebelasting en de voorziene liquidatiekosten, het res-Iterend actief van de vennootschap ten berne van driehonderd achttienduizend zeshonderd eenenveertig euro en eenendertig eurocent (E 318.641,31) uit te keren aan de enige vennoot.

De enige vennoot verklaart de hem toegekende activa te aanvaarden.

De vergadering bepaalt hierbij uitdrukkelijk opdracht te geven aan de financiële instelling ING om alle bestaande tegoeden bij deze financiële instelling rechtstreeks over te schrijven op rekening van de enige vennoot. De heer Rudi De Smet, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk alle mogelijke navorderingen van belastingen en taksen te zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zullen hem eveneens toekomen.

VIJFDE BESLUIT Sluiting vereffening

Gezien de afgifte van de goederen, zowel actief als passief, aan de enige vennoot en gezien de verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de eventuele latente, niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met het aandelenbezit, verklaart de algemene vergadering de afrekening voor gesloten.

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat, ingevolge artikel 195, §1, tweede lid, 1° Wetboek van vennootschappen, de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffen-'de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9810 Nazareth, Bosstraat 47 A.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ZESDE BESLUIT Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerder

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder beëindigd is inge-ivolge de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

Rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en het afsluiten van de vereffening, besluit de vergadering om de zaakvoerder algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat en dit zonder enig voorbehoud.

ZEVENDE BESLUIT  BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering besluit om de heer Rudi DE SMET, voornoemd, aan te stellen ais bijzondere gevolmachtigde om in naam en voor rekening van de vennootschap alle bankrekeningen op naam van de vennootschap, af te sluiten,

ACHTSTE BESLUIT - Volmacht

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALASKA ANTWERPEN-WAASLAND", met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, . Zwaarveld 410, BTW BE 0456.045.401, RPR Gent afdeling Dendermonde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lastheb bers, in casu de heer Guy BAECKE, mevrouw Cindy COLLIER en/of mevrouw Evefine SMET, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van incleplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, verslag van het bestuursorgaan en verslag van de bedrijfsrevisor, met staat van activa en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 30.01.2014 14017-0504-014
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0424-015
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 26.01.2012 12014-0378-014
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 27.01.2011 11015-0429-014
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.01.2010, NGL 15.01.2010 10014-0050-014
26/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 22.01.2009 09016-0285-011
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 18.12.2007, NGL 21.12.2007 07840-0036-010
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 19.12.2006, NGL 15.01.2007 07015-3657-012
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.12.2005, NGL 16.01.2006 06017-5186-012
10/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 31.03.2005, NGL 04.05.2005 05141-1093-015
14/05/2004 : SN049143
27/02/2004 : SN049143
27/02/2003 : SN049143
08/02/2001 : SN049143
21/01/2000 : SN049143
08/01/1999 : SN049143
01/01/1997 : SN49143
01/01/1996 : SN49143
01/01/1995 : SN49143
15/10/1994 : SN49143
01/01/1993 : SN49143
01/01/1992 : SN49143
12/01/1991 : SN49143

Coordonnées
CESAR

Adresse
Zetel: 9810 Nazareth; Bosstraat 47 A

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande