CETE PROJECTS

Divers


Dénomination : CETE PROJECTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.408.802

Publication

14/04/2014
ÿþVooi Dehouc aan h Beigis Staatst

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882408802

Benaming

(voluit) Célé Projects

(verkort) :

Goà) akci. oudexuaaKIL,

Griffie 02 APR. MM

111q311131111

Rechtsvorm Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stooktestraat 8 , 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalsverhoging- inbreng in geld - coördinatie statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean HENRIST, Notaris te Ronse op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid " Cété Projects", met maatschappelijke zetel te Stooktestraat 8 , 9690 Kluisbergen, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVES/INBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de belaste beschikbare reserves ten belope van drieëntachtigduizend (E 83.000,00) werden uitgekeerd onder de vorm van een dividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders de dato 27 december 2013 en dit in toepassing van artikel 537 W.1.B.1992.

Ondergetekende notaris wijst comparanten erop dat de belaste reserves waarvan sprake in voormeld artikel 537 W.I.B.1992 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering.. De comparanten verklaren dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat de uitkering gebeurt op basis van een goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012, zoals deze jaarrekening werd goedgekeurd op de jaarvergadering.

De comparanten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle uit te voeren en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De vergadering stellen vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de vennootschap ten betope van het bedrag van het dividend.

De aandeelhouders verklaren en/of bevestigen conform voornoemde beslissing blijkens bijzondere algemene vergadering, daarop uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het dividend.

TWEEDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vierenzeventigduizend zevenhonderd euro (E 74.700,00) om het van zevenhonderd vijftig euro (¬ 750,00) te brengen op vijfenzeventigduizend vierhonderd vijftig euro (E 75.450,00 euro), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING - BANKATTEST - INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat het bedrag van de voormelde kapitaalverhoging zich vanaf nu ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt op een bijzondere rekening zoals blijkt uit het bankattest van Belflus Bank de dato 20 maart 2014, dat door ondergetekende notaris in het dossier zal worden bewaard.

De aandeelhouders hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging werd volledig volstort.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans honderd vijfenzeventigduizend vierhonderd vijftig euro (E 75.450,00), volledig volstort en is vertegenwoordigd door drie (3) aandelen elk één/derde (1/3de ) van het kapitaal vertegenwoordigend.

VIERDE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel vijf (5) en zes (6) van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met alle genomen besluiten en wel als volgt:

"Artikel. vijf " op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenzeventigduizend vierhonderd vijftig euro (E 75.450,00)' en is vertegenwoordigd door drie (3) aandelen, elk één/derde (1/3de ) van het kapitaal vertegenwoordigend."

Artikel zes;

Dit maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 3 gelijke aandelen met een nominale waarde van vijfentwintigduizend honderd vijftig (E 25.150,00) euro per aandeel.

Er zal steeds op een met het minimum kapitaal overeenkomend getal aandelen (zijnde drie) moeten ingeschreven zijn.

Er mag door de vennootschap geen enkel soort effecten worden gecreëerd onder welke benaming ook, die geen stortingen in geld of inbrengen in nature vertegenwoordigen.

Behoudens de hierna ingeschreven aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap, andere aandelen mogen uitgegeven worden bij unanieme beslissing van de algemene vergadering, die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen zullen ook zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van tien procent vanaf de datum van de eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg de invordering van gens het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten,"

VIJFDE BESLISSING - COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN,

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neeriegging ervan op de bevoegde griffie.

ZESDE BESLISSING  MACHTIGING BESTUURDER

De vergadering verleent alle machten aan de bestuurder tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging de dato vijfentwintig maart tweeduizend veertien

- gecoördineerde statuten.

JEAN HENRIST  NOTARIS



Op de laatste blz. van Luik B, vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :. Naam en handtekening

Coordonnées
CETE PROJECTS

Adresse
STOOKTESTRAAT 8 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande